کد خبر : 57892
تاریخ انتشار : دوشنبه 8 اردیبهشت 1404 - 21:17

مدیر عامل صبا نفت منصوب شد

مدیر عامل صبا نفت منصوب شد

آوای جنوب 📌طی حکمی از سوی دکتر عبوری مدیرعامل سرمایه‌گذاری اهداف رسول قربان نژاد به سمت عضو هیئت مدیره و مدیر عامل صبا نفت منصوب شد. 📌رسول قربان نژاد پیش از این در سرمایه گذاری مسکن پردیس به عنوان مدیرعامل فعالیت می کرد و با خلق یک سوم سود شرکتهای سرمایه گذاری مسکن کارنامه ای

آوای جنوب
📌طی حکمی از سوی دکتر عبوری مدیرعامل سرمایه‌گذاری اهداف رسول قربان نژاد به سمت عضو هیئت مدیره و مدیر عامل صبا نفت منصوب شد.

📌رسول قربان نژاد پیش از این در سرمایه گذاری مسکن پردیس به عنوان مدیرعامل فعالیت می کرد و با خلق یک سوم سود شرکتهای سرمایه گذاری مسکن کارنامه ای قابل توجهی را ثبت کرد.

📌تحصیل در دانشگاههای ممتاز کشور از نکات قابل توجه در ارزیابی قربان نژادست که می تواند نوید روزهای خوب در صبا نفت باشد.

🔵🔵🔵

☸ معرفی اعضای جدید هیئت مدیره سایپا/ علیشاهی و رادمنش به ترکیب هیئت مدیره اضافه شدند

📌 رحیم علیشاهی و مهدی رادمنش به عنوان اعضای جدید هیئت مدیره گروه خودروسازی  سایپا معرفی و جایگزین شیخ عطار و شیدایی شدند.

📌در‌کارنامه علیشاهی مدیرعاملی سایپایدک، معاونت منابع انسانی گروه خودروسازی سایپا، معاون منابع انسانی پارس خودرو به ثبت رسیده است.

📌مهدی رادمنش نیز سوابق متعددی در صنعت خودرو از جمله مدیرعاملی مرکز تحقیقات سایپا، عضو هیئت مدیره و قائم مقام پارس خودرو، معاونت مرکز طراحی و تکوین محصول ایران خودرو، قائم مقامی توسعه محصول گروه خودروسازی سایپا را در کارنامه کاری خود ثبت کرده است.

📌گفتنی است در این ترکیب علی شیخ زاده به عنوان عضو هیئت مدیره و مدیرعامل، کوروش پرویزیان به عنوان رییس هیئت مدیره و مجید بهرامی به عنوان عضو هیئت مدیره ابقا شدند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 2 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.