کد خبر : 49461
تاریخ انتشار : سه شنبه 27 مهر 1400 - 12:08

مدیرکل روابط عمومی وزارت نفت: متأسفانه قدر انرژی را نمی‌دانیم

مدیرکل روابط عمومی وزارت نفت: متأسفانه قدر انرژی را نمی‌دانیم

. آوای جنوب علی فروزنده، مدیرکل روابط عمومی وزارت نفت بزرگ ترین مشکل برای ارزآوری را مصرف بی‌رویه انرژی در کشور دانست و گفت: متأسفانه صنایع و بخش خانگی قدر انرژی را نمی‌دانند و بسیار بیشتر از متوسط جهانی انرژی مصرف می‌کنند. مدیرکل روابط عمومی وزارت نفت بزرگ‌ترین مشکل برای ارزآوری را مصرف بی‌رویه انرژی

. آوای جنوب

علی فروزنده، مدیرکل روابط عمومی وزارت نفت بزرگ ترین مشکل برای ارزآوری را مصرف بی‌رویه انرژی در کشور دانست و گفت: متأسفانه صنایع و بخش خانگی قدر انرژی را نمی‌دانند و بسیار بیشتر از متوسط جهانی انرژی مصرف می‌کنند.

مدیرکل روابط عمومی وزارت نفت بزرگ‌ترین مشکل برای ارزآوری را مصرف بی‌رویه انرژی در کشور دانست و گفت: متأسفانه صنایع و بخش خانگی قدر انرژی را نمی‌دانند و بسیار بیشتر از متوسط جهانی انرژی مصرف می‌کنند.

علی فروزنده با تأکید بر اینکه اگر مصرف انرژی به شیوه فعلی ادامه یابد عملاً چیزی برای صادرات و ارزآوری در اختیار نخواهیم داشت، افزود: با تداوم کنونی مصرف انرژی، دیگر گاز و فرآورده نفتی برای صادرات در اختیار نخواهیم داشت که این مسئله ارتباطی به تحریم ندارد.

وی، افزایش تولید و صادرات نفت به شیوه‌های مختلف، پرهیز از خام‌فروشی، افزایش ظرفیت پالایشی و پتروپالایشی برای دوری از تحریم‌پذیری را از جمله برنامه‌های وزارت نفت دولت سیزدهم برشمرد و گفت: بسیاری از کشورهای نفت‌خیز صاحب فناوری یکی از مهم‌ترین کارهایی که انجام می‌دهند توسعه صنایع پالایشی است و این مسئله حتی در میان کشورهای غیرنفتی هم دارای اهمیت است.

مدیرکل روابط عمومی وزارت نفت با تأکید بر اینکه ادبیات امروز دنیا در حوزه صنایع پایین‌دستی، ساخت پتروپالایشگاه‌ است، عنوان کرد: ساخت پتروپالایشگاه‌ چند مزیت دارد، نخست آنکه ارزش افزوده نفت کشور را افزایش می‌دهد و از خام‌فروشی جلوگیری می‌شود و دوم اینکه کشور را از نظر تحریم‌پذیری نیز به نوعی بیمه می‌کند.

فروزنده با بیان اینکه در فروش نفت به‌دلیل تحریم‌های ظالمانه‌ مشکلاتی وجود دارد، گفت: در فروش فرآورده‌های نفتی به‌دلیل کوچک بودن محموله، تنوع در شیوه‌های فروش و… قابل ردگیری نیستند، به همین دلیل توان این را داریم که به‌راحتی محصولات پالایشی را بفروشیم و از آن بهره ببریم

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.