کد خبر : 74259
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۵ - ۲۳:۴۵

فراخوان حمید بورد برای کاهش مصرف گاز؛ مردم به پویش ۱۸ تا ۲۰ درجه بپیوندند

فراخوان حمید بورد برای کاهش مصرف گاز؛ مردم به پویش ۱۸ تا ۲۰ درجه بپیوندند

سرپرست وزارت نفت با دعوت از مردم برای مشارکت در پویش ۱۸ تا ۲۰ درجه، بر ضرورت همراهی خانوارها در مدیریت مصرف انرژی تأکید کرد؛ پویشی که با هدف کاهش مصرف گاز و کمک به حفظ پایداری تأمین انرژی در روزهای سرد دنبال می‌شود. به گزارش آوای جنوب، حمید بورد، سرپرست وزارت نفت، با درخواست

سرپرست وزارت نفت با دعوت از مردم برای مشارکت در پویش ۱۸ تا ۲۰ درجه، بر ضرورت همراهی خانوارها در مدیریت مصرف انرژی تأکید کرد؛ پویشی که با هدف کاهش مصرف گاز و کمک به حفظ پایداری تأمین انرژی در روزهای سرد دنبال می‌شود.

به گزارش آوای جنوب، حمید بورد، سرپرست وزارت نفت، با درخواست از مردم برای پیوستن به پویش ۱۸ تا ۲۰ درجه گفت: «از مردم خواهش می‌کنم به پویش ۱۸ تا ۲۰ درجه بپیوندند.»

این درخواست در شرایطی مطرح شده است که مدیریت مصرف گاز در بخش خانگی، به‌ویژه در فصل سرد سال، از موضوعات مهم برای حفظ تعادل میان تولید و مصرف و تأمین پایدار انرژی به شمار می‌رود.

پویش ۱۸ تا ۲۰ درجه بر تنظیم دمای محیط ساختمان‌ها در محدوده توصیه‌شده تأکید دارد. همراهی خانوارها با این طرح می‌تواند به کاهش مصرف گاز در بخش خانگی و اختصاص ظرفیت بیشتری از شبکه گاز به بخش‌های تولیدی، صنعتی و نیروگاهی کمک کند.

مشارکت عمومی در مدیریت مصرف انرژی، در کنار اقدامات فنی و عملیاتی صنعت نفت و گاز، می‌تواند نقش مؤثری در عبور از روزهای اوج مصرف و حفظ پایداری شبکه انرژی داشته باشد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.