کد خبر : 56326
تاریخ انتشار : جمعه 1 فروردین 1404 - 22:59

خبرهای خوب آب منطقه‌ای برای مردم کهگیلویه

خبرهای خوب آب منطقه‌ای برای مردم کهگیلویه

آوای جنوب مدیرعامل آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد به مردم این شهرستان خبرهای خوبی داد. به گزارش آوای جنوب از کهگیلویه؛ آرش مصلح در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته دهدشت، بر نیاز شهرستان کهگیلویه به زیرساخت‌های مختلف برای توسعه تأکید کرد و آب را یکی از حیاتی‌ترین نیازهای این شهرستان دانست

آوای جنوب
مدیرعامل آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد به مردم این شهرستان خبرهای خوبی داد.

به گزارش آوای جنوب از کهگیلویه؛ آرش مصلح در سخنرانی پیش از خطبه‌های نماز جمعه این هفته دهدشت، بر نیاز شهرستان کهگیلویه به زیرساخت‌های مختلف برای توسعه تأکید کرد و آب را یکی از حیاتی‌ترین نیازهای این شهرستان دانست و گفت: بدون تأمین منابع آب، هیچ‌گونه توسعه‌ای در این شهرستان محقق نخواهد شد.
وی با اشاره به پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی، بر وحدت و همدلی میان تمام جریانات و مسئولان برای تدوین برنامه‌های توسعه آب شهرستان کهگیلویه تأکید کرد.
مصلح در ادامه، گزارشی از فعالیت‌ها و جلسات خود در زمینه آب در ۶۳ روز اخیر در تهران ارائه کرد و گفت: در این مدت، هیچ روزی نبوده که برای مجموعه آب شهرستان کهگیلویه جلسه‌ای برگزار نشده باشد.
مدیرعامل آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد به پروژه‌های آب در حال اجرا اشاره کرد و از سرمایه‌گذاری ۳۵۰ میلیارد تومانی برای احداث مخزن ۲۰ هزار متر مکعبی در دهدشت خبر داد.
وی خاطرنشان کرد: این مخزن در فروردین ماه آب‌گیری خواهد شد و قادر خواهد بود در صورت قطع آب و برق، تأمین آب شرب دهدشت، سوق و روستاهای اطراف را انجام دهد و به عنوان “بزرگ‌ترین مخزن بتن مسلح استراتژیکی” در جنوب کشور معرفی شد.
مصلح با اشاره به سد آبریز گفت: مطالعات آن به پایان رسیده است، با افتخار در اسفند ماه برای ماده ۲۳ به سازمان برنامه و بودجه ارسال شد و اکنون در ردیف بودجه سال جاری قرار گرفته است. این پروژه می‌تواند یکی از بزرگ‌ترین هدایای نظام به شهرستان کهگیلویه بزرگ باشد.
این مقام مسئول همچنین از ردیف مجزا برای تأمین آب شرب دیشموک و چاروستا خبر داد و گفت: این پروژه با ۹۰ میلیارد تومان اعتبار در بودجه ابلاغ شده و یکی از بزرگ‌ترین هدایای نظام به مردم است.
مصلح به پیشرفت ۶۵ درصدی پروژه سد سرپری نیز اشاره کرد و افزود: این پروژه در بودجه ملی قرار گرفته و طی دو سال اخیر ۶۰ میلیارد تومان از وزارت نفت دریافت کرده است.
وی همچنین از طرح آبرسانی به لیکک با پیشرفت فیزیکی ۹۲ درصد خبر داد و ابراز امیدواری کرد که آب سد کوثر به شهرستان بهمئی برسد.
مصلح با بیان اینکه این پروژه‌ها تحول عظیمی در شهرستان کهگیلویه بزرگ خواهند ایجاد کرد، گفت: عزم تمامی مسئولان در راستای تحقق این اهداف ضروری است.
سرمایه‌گذاری ۱۰۰۰ میلیارد تومانی در پروژه‌های آبی کهگیلویه
مدیرعامل آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد از ورود ۱۰۰۰ میلیارد تومان اعتبار به کهگیلویه در طی دو تا سه سال اخیر خبر داد و تأکید کرد که این سرمایه‌گذاری‌ها بهبود زیرساخت‌های آبرسانی را در این شهرستان ممکن ساخته است.
مصلح با اشاره به پروژه‌های آبرسانی، گفت: بزرگان و عزیزانی که از مسیر دهدشت به خیرآباد و گچساران عبور می‌کنند، می‌توانند انبوه لوله‌های ۱۰۰۰ میلی‌متری را کنار جاده مشاهده کنند.
وی افزود: تنها در چهار تا پنج ماه اخیر، نزدیک به ۲۵۰ میلیارد تومان لوله فلزی برای پروژه آب چهارشهر تأمین و تخلیه شده است، هر کیلومتر لوله‌گذاری از سد کوثر به دهدشت ۳۰ میلیارد تومان هزینه دارد.
مصلح همچنین از پیشرفت پروژه‌ها خبر داد و گفت: به امید خدا امسال آب سد کوثر به دهدشت خواهد رسید.
وی با اشاره به تکمیل پروژه‌های مهم آبی، گفت: تمام الکتروموتورها در تبریز در حال ساخت هستند و فاز اول کل لوله‌گذاری و مخازن تکمیل شده است.
مصلح تصریح کرد: اعتبار مصوب برای مجموعه آب منطقه در سال ۱۴۰۴، ۱۸۷۰ میلیارد تومان برای ۹ شهرستان است که از این مقدار، ۸۰۰ میلیارد تومان به کهگیلویه اختصاص یافته است.
وی با قدردانی از تلاش‌های جمعی مسئولان و نمایندگان شهرستان، به نبود معارض اجتماعی برای پروژه‌های آبرسانی در کهگیلویه گفت: این منطقه شاید یکی از تنها شهرستان‌هایی باشد که مشکلات اجتماعی برای پروژه‌های آبی ندارد.
مدیرعامل آب منطقه ای کهگیلویه و بویراحمد با ابراز امیدواری گفت: با همکاری و همدلی همگان، شاهد تحول عظیمی در پروژه‌های آبی کهگیلویه در سال ۱۴۰۴ باشیم.
این مقام مسئول، همچنین به تأمین آب به پروژه‌های صنعتی و کشاورزی از طریق منابع آبی موجود اشاره کرد و گفت: امید است در سال ۱۴۰۴، بیشتر در راستای اجرای پروژه‌های آبی تلاش شود.
۴۰ درصد از بودجه ملی در کهگیلویه هزینه شد
مصلح تصریح کرد: با افتخار اعلام می‌کنم که از ۱۳۰۰ میلیارد تومان اعتباری که در سال ۱۴۰۳ دریافت کردیم، ۴۰ درصد آن در شهرستان کهگیلویه هزینه شد، این آمار، نشان‌دهنده توجه و تلاش ویژه‌ای است که به این منطقه شده است.
وی با اشاره به بارش‌های اخیر، بر ضرورت صرفه‌جویی در مصرف آب تأکید کرد و گفت: امروز شاهد بارش باران رحمت الهی بودیم، اما باید توجه داشت که در درازمدت با ۵۰ درصد کاهش منابع آبی مواجه هستیم، لذا توصیه می‌کنیم مردم عزیز در مصرف آب شرب، کشاورزی و صنعت صرفه‌جویی کنند؛ امسال، کشت‌های پرآب‌بر ممکن است با چالش‌هایی مواجه شوند.
مصلح از آبگیری مخزن ۲۰ هزار متر مکعبی آب شرب دهدشت در فروردین ماه خبر داد و گفت: امیدواریم امسال، شاهد هیچ‌گونه تنشی در تأمین آب شهرستان دهدشت، سوق و روستاهای اطراف که از این مخزن استفاده می‌کنند، نباشیم.
وی در ادامه به موضوع تصفیه‌خانه‌های آب اشاره کرد و گفت: اواخر اسفندماه، ۲۰۰ میلیارد تومان برای احداث چهار تصفیه‌خانه در دهدشت، چرام، گچساران و یاسوج وارد استان شد، سهم کهگیلویه نیز از این اعتبار، در نظر گرفته خواهد شد.
#دهدشت #آب #خبر_خوب

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.