از ارسال بیش از ۶ میلیون پیامک هشدار سیل برای مردم تا جلسات ستاد بحران/تجربه سیل خوزستان و نقش ویژه معاون عمرانی در کهگیلویه و بویراحمد
آوای جنوب بی تردید باید اذعان داشت که در سیل اخیر استان کهگیلویه و بویراحمد نسبت به سایر نقاط کشور بهتر عمل کرد و در این میان معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد که قبل از مدیریت بحران خوزستان را برعهده داشت اینبار در استان کهگیلویه و بویراحمد با همان روحیه و لباس آن روزهایش
آوای جنوب
بی تردید باید اذعان داشت که در سیل اخیر استان کهگیلویه و بویراحمد نسبت به سایر نقاط کشور بهتر عمل کرد و در این میان معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد که قبل از مدیریت بحران خوزستان را برعهده داشت اینبار در استان کهگیلویه و بویراحمد با همان روحیه و لباس آن روزهایش به میدان آمد .
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به خسارت سنگین بارشهای مانسون گفت: میزان خسارت سیل بعد از ارزیابی دقیق، به هیات دولت ارائه میشود.
کیامرث حاجیزاده در بازدید از روستای کَره شهرستان دنا اظهار کرد: بعد از هشدار سامانه بارشهای مانسون در کشور، ستاد بحران فعال و بالغ بر ۱۴۰ جلسه به ریاست استاندار، معاون عمرانی و ستاد بحران شهرستانها و دستگاهها تشکیل شد.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: یکی از اقدامات این ستاد اطلاعرسانی از طریق صدا و سیما و رسانه و همچنین ارسال پیامک بود که برای جمعیت ۸۰۰ هزار نفری کهگیلویه و بویراحمد بالغ بر ۶ میلیون و ۵۰۰ هزار پیامک هشدار ارسال شد.
وی با بیان اینکه با اقدامات خوب صورت گرفته خوشبختانه تلفات جانی نداشتیم، گفت: کهگیلویه و بویراحمد سومین استان پرورش آبزیان است و روستای کره قطب تولید ماهی این استان است که متاسفانه در بارشهای سیلآسا خسارت زیادی به مزارع پرورش ماهی، باغات و شالیکاری وارد شد.
حاجیزاده با اشاره به اینکه در حال ارزیابی خسارتها هستیم، گفت: میزان خسارت وارد شده به استان به هیات دولت ارسال میشود، ضمن اینکه کمکهای بلاعوض و تسهیلات با بهره پایین به خسارت دیدگان پرداخت میشود.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: از همه ظرفیتها برای بازسازی مناطق خسارت دیده استفاده خواهیم کرد و بازسازیها را به مانند زلزله سیسخت انجام میدهیم.
معاون هماهنگی امور عمرانی استانداری کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: ستاد بحران و بسیج سازندگی در کنار هم در حال بازگشایی سرابهای کشاورزی است تا بقیه باغات و مزارع دچار خشکیدگی نشوند.
حاجیزاده به قطع آب اشامیدنی ۴۰ خانوار روستای کَره اشاره و عنوان کرد: دو کیلومتر لوله برای حل مشکل آب آشامیدنی به این منطقه انتقال داده شده است.
وی بیان کرد: مجموعه استان و شهرستان دنا پای کار هستند و مدیرکل مدیریت بحران استانداری شخصا نظارت بر روستای کره را به عهده دارد تا عملیات برآورد خسارت و بازسازی به خوبی انجام شود.
حاجیزاده در خصوص وضعیت روستای دههاشم و قطع برق این منطقه گفت: هلال احمر به مردم ساکن امدادرسانی کرده است، مشکل اصلی مردم روستای دههاشم قطعی برق است و چون در منطقه حفاظت شده است باید جلسهای با حضور شرکت توزیع نیروی برق و محیط زیست گرفته و بازنگری صورت گیرد.
انتهای پیام/
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0