کد خبر : 74237
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۵ - ۱۴:۳۱

یازدهمین نشست کارگروه عملیات و حفاظت فیزیکی حراست صنعت نفت برگزار شد

یازدهمین نشست کارگروه عملیات و حفاظت فیزیکی حراست صنعت نفت برگزار شد

مسائل مرتبط با عملیات و حفاظت فیزیکی در صنعت نفت با حضور جمعی از مدیران ارشد حراست وزارت نفت و شرکت‌های اصلی بررسی شد؛ نشستی که با میزبانی حراست شرکت ملی نفت ایران و با حضور مسئولان حوزه عملیات و حفاظت فیزیکی برگزار شد. به گزارش آوای جنوب، یازدهمین نشست کارگروه معاونت عملیات و حفاظت

مسائل مرتبط با عملیات و حفاظت فیزیکی در صنعت نفت با حضور جمعی از مدیران ارشد حراست وزارت نفت و شرکت‌های اصلی بررسی شد؛ نشستی که با میزبانی حراست شرکت ملی نفت ایران و با حضور مسئولان حوزه عملیات و حفاظت فیزیکی برگزار شد.

به گزارش آوای جنوب، یازدهمین نشست کارگروه معاونت عملیات و حفاظت فیزیکی سازمان حراست صنعت نفت، روز ۱۶ آبان ۱۴۰۵ به میزبانی حراست شرکت ملی نفت ایران در مجتمع کوشک برگزار شد.

در این نشست، محمدی، معاون عملیات سازمان حراست صنعت نفت، ناصری‌کریموند، مدیرکل حراست شرکت ملی نفت ایران، جباری، معاون عملیات شرکت ملی نفت ایران، مدیران ارشد حراست چهار شرکت اصلی صنعت نفت، رؤسای حراست‌های بلافصل سازمان و جمعی از مسئولان مرتبط حضور داشتند.

بر اساس دستور جلسه، موضوعات مرتبط با حوزه عملیات و حفاظت فیزیکی صنعت نفت مورد بررسی و تبادل نظر حاضران قرار گرفت.

این نشست در چارچوب جلسات کارگروه معاونت عملیات و حفاظت فیزیکی سازمان حراست صنعت نفت برگزار شد و فرصتی برای طرح دیدگاه‌ها و بررسی موضوعات تخصصی مرتبط با مسئولیت‌های این حوزه فراهم کرد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.