کد خبر : 74231
تاریخ انتشار : یکشنبه ۱۷ آبان ۱۴۰۵ - ۱۰:۴۷

بازدید عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس از دکل حفاری ۶۱ فتح در جزیره کیش

بازدید عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس از دکل حفاری ۶۱ فتح در جزیره کیش

عملیات حفاری چاه‌های گازی میدان کیش با حضور یکی از اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی مورد بازدید و بررسی قرار گرفت؛ بازدیدی که طی آن آخرین وضعیت پیشرفت پروژه و توانمندی‌های تخصصی شرکت ملی حفاری ایران تشریح شد. به گزارش آوای جنوب، علاءالدین بروجردی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست

عملیات حفاری چاه‌های گازی میدان کیش با حضور یکی از اعضای کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی مورد بازدید و بررسی قرار گرفت؛ بازدیدی که طی آن آخرین وضعیت پیشرفت پروژه و توانمندی‌های تخصصی شرکت ملی حفاری ایران تشریح شد.

به گزارش آوای جنوب، علاءالدین بروجردی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی، روز شنبه ۱۶ آبان‌ماه ۱۴۰۵، در جریان بازدید میدانی از پروژه‌های ملی و زیربنایی جزیره کیش، از میدان گازی کیش و دستگاه حفاری ۶۱ فتح شرکت ملی حفاری ایران بازدید کرد.

در این بازدید که حجت‌الاسلام علیرضا بی‌نیاز، امام جمعه کیش نیز حضور داشت، بروجردی از نزدیک در جریان روند پیشرفت عملیات حفاری و اجرای پروژه چاه‌های گازی میدان کیش قرار گرفت.

در ادامه این برنامه، شهرام بیدلی، مدیر شعبه کیش شرکت ملی حفاری ایران، گزارشی از روند اجرای پروژه، اهداف و برنامه‌های این شرکت ارائه کرد.

وی همچنین با تشریح توانمندی‌ها و دستاوردهای نوین شرکت ملی حفاری در حوزه خدمات تخصصی حفاری، به نقش این مجموعه در پشتیبانی از پروژه‌های صنعت نفت و تحقق اهداف تولیدی و صیانت از منافع ملی پرداخت.

میدان گازی کیش از پروژه‌های مهم توسعه‌ای صنعت گاز کشور به شمار می‌رود و اجرای عملیات حفاری در این میدان، بخشی از فعالیت‌های تخصصی شرکت ملی حفاری ایران در مسیر توسعه ظرفیت‌های تولید گاز کشور است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۱
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ali یکشنبه , ۱۷ آبان ۱۴۰۵ - ۱۱:۳۶

چقدر خرید و هدیه داشتی