کد خبر : 57552
تاریخ انتشار : دوشنبه 1 اردیبهشت 1404 - 13:08

اسماعیل بقایی:

کویت برای مذاکره درباره میدان گازی آرش امیدواریم پاسخ مثبت دهد

کویت برای مذاکره درباره میدان گازی آرش امیدواریم پاسخ مثبت دهد

اسماعیل بقایی بیان کرد: موضوع میدان گازی آرش باید با عنایت به حقوق تاریخی و حقوق عرفی طرفین، مورد مذاکره و مصالحه قرار بگیرد. به گزارش آوای جنوب: اسماعیل بقایی یک اردیبهشت در نشست خبری در واکنش به مطرح شدن مجدد ادعاهای کویت در خصوص میدان گازی آرش اظهار کرد: به‌صورت یک اصل، تکرار یک ادعا

اسماعیل بقایی بیان کرد: موضوع میدان گازی آرش باید با عنایت به حقوق تاریخی و حقوق عرفی طرفین، مورد مذاکره و مصالحه قرار بگیرد.

به گزارش آوای جنوب: اسماعیل بقایی یک اردیبهشت در نشست خبری در واکنش به مطرح شدن مجدد ادعاهای کویت در خصوص میدان گازی آرش اظهار کرد: به‌صورت یک اصل، تکرار یک ادعا از طریق رسانه، حقی را برای هیچ دولتی ایجاد نمی‌کند. بیان مکرر مواضع یکجانبه در مورد موضوعی که باید از طریق مذاکره حل و فصل شود از لحاظ قانونی هیچ جایگاهی را برای طرف مقابل ایجاد نمی‌کند.

اسماعیل بقایی اظهار کرد: موضوع میدان مشترک آرش باید با عنایت به حقوق تاریخی و حقوق عرفی طرفین، در اینجا مشخصاً جمهوری اسلامی ایران مورد مذاکره و مصالحه قرار بگیرد.

اکنون نیز من دعوت می‌کنم از دوستان کویت که به دعوت جمهوری اسلامی ایران برای مذاکره به منظور حل‌وفصل این موضوع پاسخ مثبت دهند و این موضوع میدان مشترک را به یک موضوع دیگر برای تفاهم و دوستی بین دو ملت تبدیل کنند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.