عملیات شبانه روزی کارکنان صنعت نفت در مرکز انتقال نفت شهید سیفی آسار

عملیات شبانه روزی کارکنان صنعت نفت در خصوص اصلاحیه منیفولد خط لوله ۲۶ اینچ فرآورده در مرکز انتقال نفت شهید سیفی آسار با موفقیت انجام شد. آوای جنوب، اصلاح مسیر و تخلیه انباشت سدیمنت از منیفولد خط ۲۶ اینچ فرآورده در مرکز انتقال نفت شهید سیفی آسار با حضور مدیر منطقه لرستان طی عملیاتی بیوقفه
عملیات شبانه روزی کارکنان صنعت نفت در خصوص اصلاحیه منیفولد خط لوله ۲۶ اینچ فرآورده در مرکز انتقال نفت شهید سیفی آسار با موفقیت انجام شد.
آوای جنوب، اصلاح مسیر و تخلیه انباشت سدیمنت از منیفولد خط ۲۶ اینچ فرآورده در مرکز انتقال نفت شهید سیفی آسار با حضور مدیر منطقه لرستان طی عملیاتی بیوقفه و تلاش شبانه روزی همکاران واحدهای فنی، تعمیرات خط، تعمیرات مکانیک،HSE و همکاری حراست و بهره برداری مرکز انجام شد.
محمدرضا علیجان زاده معاون فنی شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت منطقه لرستان بااعلام این خبر گفت : به علت انباشته شدن منیفولد خط لوله ۲۶ اینچ فرآورده در مرکز انتقال نفت شهید سیفی آسار از سدیمنت و عدم امکان تخلیه آن، عملیات اصلاحیه روی این مسیر منیفولد و تخلیه آن از سدیمنت بمنظور نگهداشت و بهره برداری هر چه بهتر این خط در دستور کار واحدهای فنی منطقه قرار گرفت .
وی افزود: طی این عملیات کارکنان صنعت نفت بی وقفه و شبانه روزی، با برشکاری یک عدد نیپل به طول ۳ متر و جدا کردن آن از منیفولد، همکاران اقدام به تخلیه و شستشوی کامل مسیر منیفولد با استفاده از فشار آب آتش نشانی و جمع آوری سدیمنت انباشته شده در داخل لوله کردند و در ادامه با ساخت یک عدد اسپول و جایگزین نمودن و نصب این اسپول به جای نیپل برشکاری شده به منظور سهولت در شستشوی منیفولد مذکور در دفعات آتی این عملیات کامل و پیش از موعد مقرر تعیین شده به پایان رسید.
برچسب ها :شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت لرستان ، عملیات کارکنان نفت ، کارکنان صنعت نفت ، مرکز انتقال نفت شهید سیفی ، نفت
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0