کد خبر : 68877
تاریخ انتشار : دوشنبه 4 اسفند 1404 - 11:20

حقیقت ماجرای توقف کشتی‌ها از امارات به ایران چیست

حقیقت ماجرای توقف کشتی‌ها از امارات به ایران چیست

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر با رد شایعات درباره توقف حرکت کشتی‌ها از امارات به ایران اعلام کرد: فعالیت بنادر استان عادی است و هم‌اکنون صدها لنج در حال تخلیه و بارگیری هستند. نصرالله کشاورز با اشاره به طرح برخی نگرانی‌ها درباره کندی تردد کشتی‌ها، توضیح داد موضوع مطرح‌شده در شورای گفت‌وگوی دولت

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت استان بوشهر با رد شایعات درباره توقف حرکت کشتی‌ها از امارات به ایران اعلام کرد: فعالیت بنادر استان عادی است و هم‌اکنون صدها لنج در حال تخلیه و بارگیری هستند.

نصرالله کشاورز با اشاره به طرح برخی نگرانی‌ها درباره کندی تردد کشتی‌ها، توضیح داد موضوع مطرح‌شده در شورای گفت‌وگوی دولت و بخش خصوصی، مربوط به ترافیک مقطعی در بنادر بوده که به اشتباه به «توقف حرکت کشتی‌ها» تعبیر شده است.

به گفته وی، در حال حاضر ۳۰۰ لنج تجاری در ۱۱ بندر استان از جمله بندر دیلم، گناوه، عسلویه و کنگان در حال تخلیه کالا هستند و ۳۰۰ لنج دیگر نیز در مسیر ایران قرار دارند. همچنین برای مدیریت بهتر ترافیک دریایی، برنامه‌ریزی‌های جدیدی انجام شده است.

کشاورز با بیان اینکه روند واردات و صادرات امسال نسبت به سال گذشته بهبود یافته، افزود: با اجرای سیاست تسهیل واردات کالاهای اساسی از طریق رویه ته‌لنجی، در یک ماه اخیر ۵۰ هزار تن کالای اساسی شامل برنج، حبوبات و روغن وارد استان شده است.

وی همچنین از فعالیت ۲ هزار و ۱۰۰ لنج تجاری در استان خبر داد و گفت: از ابتدای سال جاری تاکنون هزار و ۷۰۰ سفر دریایی به کشورهای منطقه انجام شده و تراز تجاری استان با صادرات ۱۶ میلیارد دلار و واردات ۴ میلیارد دلار، مثبت بوده است.

مدیرکل صمت استان بوشهر در پایان تأکید کرد: هیچ مشکلی در تردد کشتی‌ها از بنادر امارات از جمله بندر جبل علی به سمت ایران وجود ندارد و مبادلات تجاری طبق روال عادی در جریان است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.