کد خبر : 68528
تاریخ انتشار : جمعه 24 بهمن 1404 - 16:55

امام جمعه گچساران: مسئولان تکلیف خود را با انقلاب و مردم روشن کنند

امام جمعه گچساران: مسئولان تکلیف خود را با انقلاب و مردم روشن کنند

امام جمعه گچساران با قدردانی از حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، از برخی مسئولان به‌دلیل عدم حضور یا سکوت در قبال این اجتماع مردمی انتقاد کرد و گفت: فاصله گرفتن از مردم قابل توجیه نیست و ملت خود قضاوت خواهد کرد. حجت‌الاسلام سید عنایت هاشمی‌منش در خطبه‌های نماز جمعه ۲۴ بهمن‌ماه گچساران که

امام جمعه گچساران با قدردانی از حضور گسترده مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن، از برخی مسئولان به‌دلیل عدم حضور یا سکوت در قبال این اجتماع مردمی انتقاد کرد و گفت: فاصله گرفتن از مردم قابل توجیه نیست و ملت خود قضاوت خواهد کرد.

حجت‌الاسلام سید عنایت هاشمی‌منش در خطبه‌های نماز جمعه ۲۴ بهمن‌ماه گچساران که در حسینیه ثارالله این شهرستان برگزار شد، با اشاره به حضور پرشور ملت ایران در راهپیمایی یوم‌الله ۲۲ بهمن اظهار کرد: مردم با وجود مشکلات اقتصادی، بار دیگر نشان دادند پای آرمان‌های انقلاب اسلامی، استقلال کشور و ولایت فقیه ایستاده‌اند و این حضور، حجت را بر دشمنان تمام کرد.

وی با بیان اینکه ۲۲ بهمن تنها یک مراسم سالانه نیست، افزود: این روز تجدید عهد ملت با انقلاب اسلامی است و حضور گسترده مردم، بزرگ‌ترین رفراندوم و رأی قاطع به نظام جمهوری اسلامی محسوب می‌شود.

امام جمعه گچساران با اشاره به برخی گلایه‌ها گفت: در حالی که مردم بی‌هراس و بی‌توقع به میدان آمدند، انتظار دارند مسئولان نیز با شجاعت و صراحت در کنار آنان باشند. برخی مسئولان حتی واکنشی نسبت به حضور مردم نشان ندادند یا در برنامه‌های دهه فجر شرکت نکردند که این رفتار به‌معنای فاصله گرفتن از مردم است و قابل توجیه نیست.

هاشمی‌منش تأکید کرد: انقلاب اسلامی خاصیت غربال‌گری دارد و مردم به‌خوبی تشخیص می‌دهند چه کسانی در کنار آنان هستند. اکنون نوبت مسئولان است که با خدمت صادقانه، کار جهادی و تصمیم‌های شجاعانه، پاسخ اعتماد ملت را بدهند.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به نقش مساجد در جامعه اسلامی، دهه مساجد را فرصتی برای بازخوانی جایگاه این پایگاه‌های معنوی دانست و گفت: مسجد تنها با نظافت ظاهری زنده نمی‌شود، بلکه با حضور دل‌های پاک و نیت‌های خالص جان می‌گیرد. اگر مسجد آباد شود، جامعه نیز آباد خواهد شد.

امام جمعه گچساران همچنین با اشاره به پیام قدردانی رهبر معظم انقلاب از حضور مردم در ۲۲ بهمن، اتحاد و انسجام ملی را بزرگ‌ترین سرمایه کشور دانست و تصریح کرد: امروز جنگ، جنگ اراده‌ها و روایت‌هاست؛ دشمن می‌کوشد مردم را مأیوس کند، اما آینده نظام با تکیه بر ایمان مردم و هدایت رهبری روشن و امیدبخش است.

وی در پایان بر حفظ وحدت، تقویت امید و حضور فعال در مساجد تأکید کرد و گفت: راهپیمایی ۲۲ بهمن جلوه اجتماعی ایمان ملت ایران است و مسئولان باید قدردان این سرمایه بزرگ باشند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.