افزودن ۱۶ هزار سوخت رسان جاده ای

این شرکت تصمیم به گسترش ناوگان حملونقل خود گرفته است. این حرکت راهبردی نهتنها پاسخی به افزایش تقاضا و ارائه خدمات بهتر است، بلکه گامی اساسی همسو با ایجاد زیرساختهای قویتر، بهینهسازی فرآیندها و حمایت از توسعه پایدار بهشمار میرود.
به گزارش آوای جنوب: با توجه به نقش حیاتی شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران در تأمین سوخت و تحویل بهموقع آن، بهویژه در ایام پیک مصرف بنزین در تعطیلات سالانه و تأمین سوخت نیروگاهها در زمستان، این شرکت تصمیم به گسترش ناوگان حملونقل خود گرفته است.
این حرکت راهبردی نهتنها پاسخی به افزایش تقاضا و ارائه خدمات بهتر است، بلکه گامی اساسی همسو با ایجاد زیرساختهای قویتر، بهینهسازی فرآیندها و حمایت از توسعه پایدار بهشمار میرود.
شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران سال ۱۴۰۳، با هدف توسعه و بهبود زیرساختهای حملونقل انرژی، اقدام به جذب و بهکارگیری تعداد قابلتوجهی نفتکش کرده است. در سال ۱۴۰۳ بیش از ۲ هزار و ۵۰۰ دستگاه نفتکش جادهپیما و حدود ۵۰۰ مخزندار ریلی به ناوگان حملونقل این شرکت اضافه شد و برنامههای نوسازی ناوگان نیز با هدف افزایش بهرهوری و کاهش مصرف سوخت، به تعداد ۳ هزار دستگاه در دستور کار قرار گرفت. این اقدام مهم به افزایش ظرفیت انتقال روزانه فرآوردههای نفتی منجر شده و نقش قابلتوجهی در تأمین سوخت مورد نیاز مناطق دورافتاده، ارتقای بهرهوری و کاهش هزینههای عملیاتی ایفا کرده است. از سوی دیگر، نوسازی ناوگان افزون بر کاهش فرسودگی خودروها و افزایش ایمنی حملونقل سبب کاهش آلودگی محیط زیستی و بهبود کیفیت هوای مناطق شهری میشود.
علی اکبر عرب عامری، مدیر تأمین و توزیع شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران با بیان اینکه همسو با بررسی وضع ناوگان حملونقل و برنامههای آتی این شرکت، در سالهای اخیر تلاشهای زیادی برای جذب و بهبود ناوگان حملونقل نفتکشهای جادهای و ریلی انجامشده است، اظهار کرد: شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران مسئولیت حملونقل فرآوردههای نفتی در سطح کشور را بهعهده دارد و این موضوع شامل حمل بارهای نیروگاهی و غیرنیروگاهی میشود، همچنین ناوگان حملونقل این شرکت شامل نفتکشهای جادهای، ریلی، کشتی و انتقال از طریق خط لوله است.
علی اکبر عرب عامری تعداد نفتکشهای جادهای شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران را در ابتدای سال ۱۴۰۳، ۱۳ هزار و ۶۶۲ نفتکش اعلام کرد و افزود: هماکنون تعداد این نفتکشها به حدود ۱۶ هزار نفتکش رسیده است. این نفتکشها برای حمل فرآوردههای نیروگاهی، بارهای تدارکاتی و مقاصد جایگاهی استفاده میشوند.
علی اکبر عرب عامری با اشاره به برنامههای در دست اجرا برای جذب نفتکشها و توزیع سوخت در سال ۱۴۰۴ بیان کرد: ما منتظر روشن شدن وضع تولید پالایشگاهها هستیم تا بتوانیم برنامهریزی لازم را برای جذب نفتکشهای اضافی انجام دهیم، همچنین در سال ۱۴۰۳ تفاهمنامههایی با خودروسازان امضا کردهایم که طی آن قرار است ۳ هزار و ۵۰۰ نفتکش جدید جذب شود که بخشی از آنها با هدف نوسازی ناوگان و ارتقای مدل نفتکشها وارد ناوگان میشوند.
شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ایران در مجموع حدود ۱۶ هزار نفتکش جادهای و ۲ هزار و ۶۳۵ مخزندار ریلی در اختیار دارد که طول ناوگان جادهپیمای این شرکت به حدود ۱۷۶ کیلومتر، معادل مسافت تهران تا آمل یا چالوس و طول مخزندار ریلی به حدود ۳۴ کیلومتر میرسد.
برچسب ها :بنزین ، سوخت رسان جاده ای ، شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی ، علی اکبر عرب عامری
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0