کد خبر : 57244
تاریخ انتشار : سه شنبه 26 فروردین 1404 - 17:48

هلاکت و مجروحیت اراذل و اوباش و سارقان به عنف در خوزستان

هلاکت و مجروحیت اراذل و اوباش و سارقان به عنف در خوزستان

آوای جنوب فرمانده انتظامی استان خوزستان از هلاکت و مجروحیت اراذل و اوباش و سارقان به عنف در شهرستان‌های شادگان و خرمشهر خبر داد. به گزارش آوای جنوب از اهواز، سردار سید محمود میرفیضی فرمانده نیروی انتظامی خوزستان با بیان اینکه یکی از اولویت‌های پلیس در سال ۱۴۰۴ برخورد و مقابله با اراذل و اوباش

آوای جنوب
فرمانده انتظامی استان خوزستان از هلاکت و مجروحیت اراذل و اوباش و سارقان به عنف در شهرستان‌های شادگان و خرمشهر خبر داد.
به گزارش آوای جنوب از اهواز، سردار سید محمود میرفیضی فرمانده نیروی انتظامی خوزستان با بیان اینکه یکی از اولویت‌های پلیس در سال ۱۴۰۴ برخورد و مقابله با اراذل و اوباش است، اظهار کرد: بامداد امروز (۲۶ فرودین ۱۴۰۴) ماموران پلیس شهرستان‌ شادگان فرد اراذل و اوباش که با سلاح شکاری اقدام به قدرت‌نمایی و اخلال در نظم عمومی می‌کرد را شناسایی و طی عملیاتی مقتدرانه با آتش متقابل او را به هلاکت رساندند.
وی تصریح کرد: ماموران پلیس در عملیاتی دیگر ۲ سارق به‌عنف را حین سرقت در شهرستان خرمشهر شناسایی و در عملیات تعقیب و گریز و قانون بکارگیری سلاح یکی از آن‌ها را مجروح و هر ۲ نفر را دستگیر کردند.
فرمانده انتظامی استان خوزستان بیان داشت: در مجموع ۲ عملیات از متهمان سلاح شکاری، تعدادی فشنگ، موادمخدر و سلاح سرد کشف شد.
میرفیضی با تأکید بر اینکه پلیس در حوزه تأمین امنیت مردم اهل مماشات نیست، تاکید کرد: پلیس بدون اغماض و طبق قانون با اراذل و اوباش برخورد خواهد کرد.
#اراذل_و_اوباش
#مخلان_امنیت

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.