کد خبر : 65057
تاریخ انتشار : جمعه 23 آبان 1404 - 10:53

 نشست کمیته آمادگی آغاز فصل سرما توسط شرکت گاز بوشهر و منطقه ده عملیات انتقال گاز

 نشست کمیته آمادگی آغاز فصل سرما توسط شرکت گاز بوشهر و منطقه ده عملیات انتقال گاز

با هدف تامین پایدار گاز در زمستان پیش‌رو، نشست کمیته آمادگی آغاز فصل سرما شرکت گاز بوشهر و منطقه ده عملیات انتقال گاز برگزار شد. در این نشست، برنامه‌های فنی، ایمنی و عملیاتی برای حفظ جریان گاز و خدمات‌رسانی مطلوب به مشترکان مورد بررسی قرار گرفت. آوای جنوب، علی اکبر فقیه مدیر عامل شرکت گاز

با هدف تامین پایدار گاز در زمستان پیش‌رو، نشست کمیته آمادگی آغاز فصل سرما شرکت گاز بوشهر و منطقه ده عملیات انتقال گاز برگزار شد. در این نشست، برنامه‌های فنی، ایمنی و عملیاتی برای حفظ جریان گاز و خدمات‌رسانی مطلوب به مشترکان مورد بررسی قرار گرفت.

آوای جنوب، علی اکبر فقیه مدیر عامل شرکت گاز استان بوشهر در این خصوص اظهار کرد: این شرکت با آمادگی کامل تمامی واحدهای امدادی و عملیاتی، ستادی و پشتیبانی به استقبال فصل سرما خواهد رفت و به امید خدا با همکاری مردم در زمینه ایمنی و صرفه جویی، گاز این نعمت الهی در زمستان امسال رفاه و آرامش را برای مشترکین بوجود خواهد آورد.

وی با بیان این که امسال نیز بر پایه تجربیات سال‌های گذشته برنامه‌های لازم برای تعمیر، سرویس و آماده‌سازی تأسیسات و ایستگاه‌ها در حال انجام است؛ افزود: این شرکت با بهره‌ مندی از تمامی ظرفیت‌ها و امکانات موجود و اجرای مجموعه‌ای از اقدامات فنی، عملیاتی و فرهنگی، آمادگی برای ورود به فصل سرد سال را حاصل کرده است.

در ادامه این نشست رامین نیک خلق مدیر منطقه ده عملیات انتقال گاز بیان کرد: این منطقه، ضمن تعامل و همکاری حداکثری با شرکت گاز استان بوشهر در بحث تعمیرات خطوط انتقال گاز تلاش خود را انجام داده است تا درکمترین بازه زمانی شرایط را برای ورود به فصل سرما مهیا کند.

وی در ادامه تصریح کرد: در خصوص خوراک ارسالی به صنایع عمده و فوق عمده نیز در صورت نیاز به پیگ رانی، این موضوع به صورت سه جانبه و با تعامل فی مابین صورت خواهد پذیرفت.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.