ضعف مالی و نبود نظارت مهمترین مشکل سمنهای کهگیلویه و بویراحمد است
نمایندههای تشکلهای مردمنهاد در کهگیلویه و بویراحمد از مشکلات مالی، بوروکراسی اداری، نبود نظارت، عدم معافیت مالیاتی این نهادهای فرهنگی و بیمه نبودن اعضای تشکلها ابراز گلایه کردند. آوای جنوب؛ نشست هماندیشی سازمانهای مردم نهاد با دستگاههای اجرایی با حضور استاندار کهگیلویه وبویراحمد در سالن شماره ۱ استانداری یاسوج برگزار شد. دبیر مؤسسه مردم نهاد
نمایندههای تشکلهای مردمنهاد در کهگیلویه و بویراحمد از مشکلات مالی، بوروکراسی اداری، نبود نظارت، عدم معافیت مالیاتی این نهادهای فرهنگی و بیمه نبودن اعضای تشکلها ابراز گلایه کردند.
آوای جنوب؛
نشست هماندیشی سازمانهای مردم نهاد با دستگاههای اجرایی با حضور استاندار کهگیلویه وبویراحمد در سالن شماره ۱ استانداری یاسوج برگزار شد.
دبیر مؤسسه مردم نهاد مشیل کهگیلویه در این نشست اظهار داشت: انتظار میرود به سازمانهای مردمنهاد بهعنوان بازوی توانمند دولت استفاده شود.
هاشم قاسمی گفت: نگاه بعضی از دستگاههای اجرایی به سازمانهای مردمنهاد سخاوتمندانه نیست و ما با سیاست تصمیم سازی کار میکنیم.
وی با بیان اینکه سازمانهای مردم نهاد پل ارتباطی بین دولت و ملت هستند، بیان کرد: استفاده از تشکلها باید هدفمند و برای رفع نیازهای عمومی جامعه باشد.
هاشمی ضعف سمنها را از دولتها دانست و افزود: متأسفانه بعضی از مسئولان به جای سیاستگذاری فقط به دنبال تصدیگری هستند.
وی بابیان اینکه سیاست سازمانهای مردم نهاد مشارکتی بوده است، تصریح کرد: در سالهای اخیر با مشارکت موسسه مشیل و کانون سبز قلم بیش از دو هزار نفر از جمعیت بیسواد از سنین ۱۰ تا ۴۹ سال استان باسواد شدند.
نماینده سمنهای حقوقی کهگیلویه و بویراحمد در این نشست با بیان اینکه استان کهگیلویه وبویراحمد وضعیت فوقالعادهای دارد، اظهار داشت: خیلی به آمار سازی توجه میکنیم و این آمار و ارقام ما را از واقعیت دور میکند.
آیتالله نبوی زاده با بیان اینکه مادر آسیبهای اجتماعی از بیکاری است، گفت: برای مثال شهرستان کهگیلویه به علت نبود صنعت و توریسم به شهری مهاجر فرست تبدیل شده و اکثر آسیبهای اجتماعی همچون طلاق، خودکشی و نزاع در آن افزایش یافته است.
وی با اشاره به اینکه سیاست زدگی خاصی در استان حاکم است، ابراز کرد: تشکلهای مردم نهاد ابزاری برای پیشبرد اهداف عالی حاکمیت هستند.
نبوی زاده تصریح کرد: تشکلهای مدنی میتوانند طرز تفکر مردم را نسبت به اشتغال با فرهنگ سازی تغییر دهند.
مسئول مراکز نیمه اقامتی ترک اعتیاد کهگیلویه و بویراحمد اظهار داشت: یکی از مشکلات اصلی مراکز ترک اعتیاد بیمه نبودن مدیران این مراکز است.
حمیدزاده بابیان اینکه این افراد با انسانهای خاص و بیماری در ارتباط هستند، گفت: سختی کار آنها را باید سنجید.
وی تصریح کرد: خیلی از آسیبهای اجتماعی به خصوص طلاق به خاطر گرایش افراد به سمت مواد مخدر است.
حمید زاده با ابراز گلایه از مسئولان و نهادهای مختلف اجرایی در عدم جذب افراد بهبودیافته گفت: یکی از عوامل گرایش دوباره این افراد به مواد مخدر به خاطر طرد شدن از جامعه است و در این بین تنها بهزیستی با آغوش باز از این افراد حمایت میکند.
وی خواستار واگذاری تسهیلات بانکی به افراد بهبود یافته، تخفیف در تعرفه آب و برق مراکز ترک اعتیاد و اشتغالزایی برای این اقشار شد.
نماینده مؤسسه کیک نوین دنا نیز اظهار داشت: تشکلهای مردم نهاد میتوانند در زمینه جلوگیری از بروز آسیبهای اجتماعی همچون خودکشی فرهنگ سازی کنند.
خلیلی گفت: بین سازمانهای مردم نهاد و توسعه یافتگی رابطه مستقیمی وجود دارد.
وی بیان کرد: با توجه به اینکه تشکلهای مردمنهاد یک ارگان فرهنگی است انتظار میرود براساس قانون از معافیت مالیاتی برخوردار باشند.
خلیلی خواستار نظارت بر کار سازمانهای مردم نهاد شد و افزود: متأسفانه برخی بعد از صدور پروانه تشکل از آن هیچ گونه استفاده و بهرهوری نداشتهاند.
وی بیمه نبودن اعضای سازمانهای مردم نهاد و مشکلات مالی را از مشکلات این تشکلها برشمرد و عنوان کرد: جایگاهی برای تشکیل جلسات سمنها وجود ندارد و این امر یک معضل است.
برچسب ها :آوای جنوب ، تشکلهای مردمنهاد ، ضعف مالی و نبود نظارت مهمترین مشکل سمنهای کهگیلویه و بویراحمد است ، کهگیلویه و بویراحمد
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0