زبالههای عفونی پشت دیوار کوتاه بیمارستان شهید رجایی گچساران!/به فکر سلامت رادکیها باشید+تصاویر
آوای جنوب بر اساس تماسهای مکرر شهروندان و مشاهده عینی خبرنگار ما مشاهده شد که پسماندهای عفونی پس از جمعآوری به پشت ساختمان بیمارستان شهید رجایی هدایت میشود. آوای جنوب ، بیش از ۹ ماه از شیوع ویروس کرونا میگذرد ویروسی که این روزها با رعایت دستورالعملهای بهداشتی، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و عدم حضور در تجمعات
بر اساس تماسهای مکرر شهروندان و مشاهده عینی خبرنگار ما مشاهده شد که پسماندهای عفونی پس از جمعآوری به پشت ساختمان بیمارستان شهید رجایی هدایت میشود.
آوای جنوب ، بیش از ۹ ماه از شیوع ویروس کرونا میگذرد ویروسی که این روزها با رعایت دستورالعملهای بهداشتی، رعایت فاصله گذاری اجتماعی و عدم حضور در تجمعات و دورهمی خانوادگی و اعمال محدودیتهای شدید بتوان به کاهش و جلوگیری از گسترش آن در این روزها دست یافت.
این روزها وقفه و یا قطع زنجیره ویروس کرونا نیازمند همکاری و تلاش همگان را میطلبد اما در این بین مشاهده میشود که پسماندهای عفونی بیمارستان شهید رجایی گچساران در پشت ساختمان این بیمارستان ریخته میشود.
بر اساس تماسهای مکرر شهروندان و مشاهده عینی خبرنگار ما مشاهده شد که این پسماندهای عفونی پس از جمعآوری به پشت ساختمان این بیمارستان هدایت میشود.
این پسماندها از ظرف غذا تا ماسک، گان و لوازم پزشکی از جمله سرنگ و سرم در پشت دیواری که به سمت محله رادک است سرازیر شده است.
گویی که مقصر اصلی دیوار کوتاه پشت ساختمان بیمارستان است چرا که اگر این دیوار بلند بود این پسماندها در این مکان ریخته نمیشد.
البته این اولین فاجعه بهداشتی در گچساران نیست بلکه در چند روز اخیر خبری مبنی بر پر بودن سطلهای زباله از ماسکهای آلوده در بیمارستان و کلینیک در رسانهها منتشر شد که با واکنش مسوولان بهداشت روبرو شد و این خبر را تکذیب کردند.
اما فاجعه دیگر بهداشتی در بیمارستان شهید رجایی که چندی پیش در فضای مجازی تصاویر آن منتشر شده بود جمع آوری پسماندهای عفونی بیمارستان در محیط فضای باز بود که در این بین باز هم رسانهها مورد هجمه مسوولان بهداشت قرار گرفتند و با چند دلیل رسانهها را محکوم به انتشار این خبر کردند.
بر اساس این گزارش این پسماندهای عفونی که چیزی جز انتشار بیماریهای خطرناک در محیط اطراف ندارد بایستی به طور صحیح امحا شود تا از انتشار ویروس و بیماری که این روزها جهان را در برگرفته است ، جلوگیری به عمل آورد.
به گزارش آوای جنوب ، طبق قانون ۵ ماده پسماند وظیفه وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی نسبت به اتخاذ معیار و ضوابط ترتیبی سلامت، ایمنی و عوامل اجرایی در ساماندهی پسماندهای عفونی تحت نظارت است و ماده ۱۱ همین قانون نیز میگوید مدیریت پسماند عفونی بر عهده تولید کننده آن است و باید به صورت جدا از پسماند عادی جمعآوری و دفع و نسبت به بی خطرسازی آن با حساسیت عمل شود.
موضوع دفن زبالههای بیمارستانی سالهاست که به عنوان دغدغه ای مهم در بین مسوولان و البته مردم و ساکنان اطراف بیمارستانها تبدیل شده است.
بر اساس آمارهای جهانی بین ۱۰ تا ۵۲ درصد زبالههای بیمارستانی عفونی هستند و حتی در صورت بازیافت نیز ممکن است موجب انتقال بیماریهای واگیردار شوند.
بر این اساس، پسماند بیمارستانی و مراکز درمانی به کلیه پسماندهای عفونی و زیان آور ناشی از بیمارستانها، مراکز بهداشتی، درمانی، آزمایشگاههای تشخیص طبی و مراکز مشابه گفته می شود که به دلیل بالا بودن دست کم یکی از خواص خطرناک از قبیل سمی بودن، بیماری زایی، قابلیت انفجار یا اشتعال، خورندگی و مشابه آن، به مراقبت ویژه (مدیریت خاص) نیاز دارند.
پسماندهای بیمارستانی احتمال آلوده شدن با میکروب و در نتیجه خطرناک شدن را دارند بنابراین هیچ یک از پسماندهای بیمارستانی عادی تلقی نمیشوند و حتی بخشی از آن جزو پسماند ویژه قرار می گیرد و برای مدیریت پسماندهای عفونی نمیتوان با آن مشابه سایر پسماندهای بیمارستانی برخورد کرد و لازم است برای مدیریت آن تدابیر خاصی در نظر گرفته شود.
انتهای پیام/۸۲۰۳۱
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 3 در انتظار بررسی : 3 انتشار یافته : 0