کد خبر : 47394
تاریخ انتشار : چهارشنبه 25 فروردین 1400 - 15:43

تاکید فرماندار گچساران برلزوم آمادگی دستگاه‌های دولتی در مهار آتش‌سوزی/چرا در آتش سوزی سال گذشته بعد از ۸ ساعت کسی سراغی از آتش نگرفت

تاکید فرماندار گچساران برلزوم آمادگی دستگاه‌های دولتی در مهار آتش‌سوزی/چرا در آتش سوزی سال گذشته بعد از ۸ ساعت کسی سراغی از آتش نگرفت

آوای جنوب ‌ فرماندار گچساران گفت: در مسائل آتش سوزی کوتاه نخواهم آمد چرا که مدیریت بحران مهم و مصوباتی در این زمینه وجود دارد که باید عملیاتی و اجرایی شود. ‌ به گزارش آوای جنوب از گچساران، ظهر امروز نشست ستاد مدیریت بحران به ریاست فرماندار و با حضور فرمانده ناحیه مقاومت بسیج، شهردار

آوای جنوب

فرماندار گچساران گفت: در مسائل آتش سوزی کوتاه نخواهم آمد چرا که مدیریت بحران مهم و مصوباتی در این زمینه وجود دارد که باید عملیاتی و اجرایی شود.


به گزارش آوای جنوب از گچساران، ظهر امروز نشست ستاد مدیریت بحران به ریاست فرماندار و با حضور فرمانده ناحیه مقاومت بسیج، شهردار و دیگر روسای ادارات در سالن کنفرانس فرمانداری گچساران برگزار شد.

در این نشست علیرضا اتابک با تبریک حلول مبارک ماه رمضان و تاکید بر آمادگی دستگاه‌های دولتی برای مهار آتش سوزی در عرصه‌های طبیعی اظهار کرد: تشکل‌های دیگری را برای مهار آتش در صورت وقوع آتش سوزی در شهرستان، استان و حتی در سطح ملی این آمادگی باید وجود داشته باشد که به محض وقوع حادثه تیم‌های آموزش دیده به منطقه اعزام شوند.

وی ادامه داد: برگزاری مانورها و ارائه آموزش های لازم در دستور کار دستگاه‌های متولی قرار گیرد.

فرماندار گچساران گفت: یک مانور برای حضور مدیران در فرمانداری برگزار شد که به مدت ۱۰دقیقه در فرمانداری حضور پیدا کنند که متاسفانه این آمادگی در مدیران وجود نداشت.

اتابک اذعان کرد:مدیران با ید گروه های همیار تشکیل دهند و در کمترین زمان خود و گروه را به منطقه حادثه دیده برسانند.

وی ادامه داد: کسانی که برای اطفا حریق به مناطق اعزام می‌شوند باید تمام تجهیزات اعم از آب و خوراک برای آنها مهیا شود و نیروهای آموزش دیده به منطقه اعزام شوند.

فرماندار گچساران ابراز کرد: متاسفانه یکی از ضعف‌هایی که وجود دارد افراد غیر آموزش دیده به منطقه اعزام می‌شوند که این افراد در آتش سوزی دچار حادثه می‌شوند.

اتابک ادامه داد: متاسفانه این افراد در ابتدایی ترین آتش سوزی دست و پا آنها با آتش می سوزد.

وی با اشاره به اینکه دستگاه های متولی باید تمامی امکانات اعم از خوراک ، آب و دستگاه های دمنده برای مهار آتش سوزی را در منطقه را مهیا کند، گفت: متاسفانه ضعف هایی وجود دارد که باید رفع شود.

اتابک بیان کرد:تیم‌هایی که در منطقه آتش سوزی اعزام می شوند باید سازمان دهی و ارتباط با آنها ضروری است.

فرماندار گچساران اذعان کرد: بعد از مهار آتش سوزی با دقت کامل منطقه پایش و میزان خسارت وارد شده به منطقه از سوی کارشناسان برآورد شود.

وی با بیان اینکه در بحران شناسایی اولیه مهم است ، بیان کرد: در آتش‌سوزی سال گذشته که در گچساران رخ داد چرا بعد از هشت ساعت کسی سراغ این آتش را نگرفت.

اتابک اذعان کرد: در مسائل آتش سوزی کوتاه نخواهم آمد چرا که مدیریت بحران مهم است و مصوباتی در این زمینه وجود دارد که باید عملیاتی و اجرایی شود.

فرماندار گچساران تصریح کرد: هم اکنون تمام عرصه شهرستان متقاضی دارند و کوچکترین آتش سوزی باید در اسرع زمان مهار شود.

وی خاطرنشان کرد: تیم‌های اطفا حریق در عرصه‌ها و مراتع مشخصو تمامی امکانات و تجهیزات برای مهار آتش سوزی از همین اکنون آماده شود.

اتابک ابراز کرد: متاسفانه یک موضوعی که وجود دارد چرا فروشی است که باید این عوامل شناسایی شود و از فروش چرا در منطقه جلوگیری شود.

فرماندار گچساران خواستار همکاری دهیاران نسبت به عوامل شناسایی آتش سوزی در مناطق روستایی شد و خاطرنشان کرد: افرادی که در مهار آتش سوزی همکاری دارند شناسایی و نسبت به بیمه بی نام آنها اقدام شود.

اتابک افزود: دستگاه‌ها ی نماینده اداره خود را به عنوان رابط بحران به فرمانداری معرفی کنند.

فرماندار گچساران در ادامه به نقش رسانه‌ها در اطلاع رسانی و آگاهی بخشی اشاره کرد و افزود: رسانه ها نقش بسیار مهمی در اطلاع ر سانی به مردم و جامعه دارند.

اتابک ادامه داد: با توجه به برگزاری ۳ انتخابات مهم در خردادماه مناطق و عرصه های طبیعی شهرستان به طور مستمر رصد و پایش شود.
رشد ۵۱درصدی آتش سوزی در جنگل‌ها و مراتع گچساران
رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری گچساران گفت: در سال گذشته قریب بر ۶۰۰ هکتار از جنگل ها و مراتع ملی این شهرستان طعمه حریق شد که نسبت به سال ۹۸ رشد ۵۱درصدی داشته است.

رشد ۵۱درصدی آتش سوزی در جنگل‌ها و مراتع گچساران

به گزارش آوای جنوب از گچساران اولین نشست ستاد مدیریت بحران شهرستان با ریاست فرماندار و با حضور فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گچساران و دیگر اعضای این ستاد در سالن کنفرانس فرمانداری برگزار شد.

در این نشست مجید نظری با تبریک حلول ماه مبارک رمضان اظهار کرد: آتش‌سوزی در جنگل‌ها و مراتع گچساران در سال گذشته با رشد ۵۱ درصدی نسبت به سال مشابه ۹۸ داشته است.

وی ادامه داد: در سال گذشته قریب بر ۶۰۰ هکتار از مراتع ملی این شهرستان طعمه حریق شد.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری گچساران گفت: آتش سوزی های در مناطق پلاک انبار شاهی، پشه کان اولیا، نارک، ، دیل ، خنگ بنار و کوه گهر، ماهور باشت، آبریگون و کوه پهن رخ داد.

نظری با بیان اینکه ۸۰ درصد این آتش سوزی ها در خردادماه و تیرماه سال گذشته رخ داده است، بیان کرد: ۹۰درصد این آتش سوزی در مراتع و جنگل‌های گچساران عامل انسانی و عمدی بوده است.

وی ابراز کرد: عمده آتش‌سوزی‌ها در مراتع و جنگل‌های گچساران در کوه‌های دیل رخ داده است.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری گچساران تصریح کرد: آ هر ساله با فرا رسیدن فصل گرما و خشک شدن علف‌ها آتش‌ سوزی در مراتع و جنگل‌های گچساران رخ می‌دهد که می طلبد دیگر دستگاه‌ها و سازمان مردم نهاد و اهالی همان منطقه برای اطفا حریق همکاری لازم را داشته باشند.

نظری خاطرنشان کرد:می طلبد ادارات در هنگام آتش سوزی تجهیزات و امکانات لازم را در اختیار اداره منابع طبیعی قرار دهد.

این مسوول ادامه داد: در زمان آتش سوزی باید یک تیم سریع اطفا حریق تشکیل داد.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری گچساران ابراز کرد: سال گذشته مقرر شد که دهیاری ها دستگاه دمنده خریداری کنند که این امر میسر نشد.

نظری ادامه داد: چیزی قریب بر ۶۰ الی ۷۰کیلومتر منطقه گچساران نیاز به آتش بر دارد.

وی خاطرنشان کرد: در زمان مهار آتش‌سوزی در مراتع و جنگل‌های گچساران نیاز به نیروی آموزش دیده داریم چرا که نیروی های شاغل در منابع طبیعی محدود هستند.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری گچساران خاطرنشان کرد: امیدواریم امسال با یک جدیت بهتری ادارات در هنگام مهار آتش سوزی همکاری بیشتری داشته باشند.

به گزارش آوای جنوب بیش از ۴۳۵ هزار هکتار عرصه منابع طبیعی در گچساران وجود دارد که از این میزان ۳۲۰ هزار هکتار مرتع و بیش از ۱۱۵ هزار هکتار جنگل است.

پسنده: بسیجیان در مهار آتش سوزی‌ها در جنگل‌ها و مراتع حضور پررنگی دارند

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گچساران گفت: بسیج در همه صحنه‌ها حضور موثر و امیدبخشی دارند و لازم است که دیگر ادارات در این امر سهیم و مشارکت داشته باشد تا لطمه به منابع طبیعی و محیط‌زیست وارد نشود.

به گزارش آوای جنوب از گچساران، سرهنگ باقر پسنده در نشست ستاد مدیریت بحران اظهار کرد: جلسات ستاد مدیریت بحران یکی از نشست های مهم بعد از ستاد کرونا است.

وی ادامه داد: با توجه به فرا رسیدن فصل گرما دستگاه‌های دولتی شهرستان و روسای ادارات باید آمادگی لازم در جهت مهار این آتش سوزی‌ها را داشته باشند.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گچساران گفت:متاسفانه برخی از آتش سوزی به دلیل سهل انگاری افرادی که به طبیعت ومناطق کوهستانی برای گردش و تفریح می‌روند، رخ می‌دهد.

پسنده با اشاره به حضور پررنگ نیروهای بسیج در تمامی عرصه‌ها گفت: بسیج در همه صحنه‌ها حضور موثر و امیدبخشی دارند و لازم است که دیگر ادارات در این امر سهیم و مشارکت داشته باشد تا لطمه به منابع طبیعی و محیط‌زیست وارد نشود.

وی اذعان کرد: انتظار داریم محیط‌زیست و منابع طبیعی گشت‌های خود را در عرصه های طبیعی بیشتر و با متخلفان که اقدام به آتش سوزی در عرصه های طبیعی می کنند برخورد جدی صورت بگیرد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج گچساران بیان کرد: امکاناتی در اختیار بسیج قرار دارد که این امکانات و تجهیزات در اختیار منابع طبیعی قرار خواهد گرفت.

پسنده خاطرنشان کرد: با توجه به برگزاری ۳ انتخابات مهم در شهرستان می طلبد از آتش سوزی در عرصه های طبیعی غافل نشویم.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.