کد خبر : 73818
تاریخ انتشار : دوشنبه ۴ آبان ۱۴۰۵ - ۱۱:۵۵

تولید نفت از ۳ میدان غرب ایران از تعهد قراردادی روس‌ها عبور کرد

تولید نفت از ۳ میدان غرب ایران از تعهد قراردادی روس‌ها عبور کرد

تولید روزانه نفت از میدان‌های پایدار شرق، چشمه‌خوش و دالپری با رشدی قابل‌توجه به ۱۲۷ هزار بشکه رسیده است؛ رقمی که به گفته مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه نفت، از تعهد روزانه ۱۲۰ هزار بشکه‌ای شرکت روسی فراتر رفته است. به گزارش آوای جنوب، نصرالله زارعی، مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه نفت، از افزایش تولید

تولید روزانه نفت از میدان‌های پایدار شرق، چشمه‌خوش و دالپری با رشدی قابل‌توجه به ۱۲۷ هزار بشکه رسیده است؛ رقمی که به گفته مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه نفت، از تعهد روزانه ۱۲۰ هزار بشکه‌ای شرکت روسی فراتر رفته است.

به گزارش آوای جنوب، نصرالله زارعی، مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه نفت، از افزایش تولید نفت در سه میدان پایدار شرق، چشمه‌خوش و دالپری خبر داد و اعلام کرد که مجموع تولید روزانه این میدان‌ها اکنون به ۱۲۷ هزار بشکه رسیده است.

بر اساس اظهارات زارعی، تولید روزانه این سه میدان در آغاز فعالیت دولت چهاردهم حدود ۴۱ هزار بشکه بود؛ اما این رقم اکنون به ۱۲۷ هزار بشکه افزایش یافته است. به این ترتیب، تولید روزانه این مجموعه میدان‌ها بیش از سه برابر شده و از تعهد تولید ۱۲۰ هزار بشکه‌ای اعلام‌شده برای شرکت روسی نیز فراتر رفته است.

مدیرعامل شرکت مهندسی و توسعه نفت همچنین درباره آخرین وضعیت پروژه‌های آبان و پایدار غرب توضیح داد که این طرح‌ها در مراحل پایانی اجرا قرار دارند و برای تکمیل آنها حدود یک سال دیگر زمان نیاز است.

افزایش تولید در میدان‌های غرب کشور و پیشرفت پروژه‌های توسعه‌ای، از جمله موضوعات مهم در مسیر افزایش ظرفیت تولید نفت به شمار می‌رود. با این حال، تکمیل پروژه‌های آبان و پایدار غرب همچنان به ادامه عملیات اجرایی و تحقق برنامه زمان‌بندی آنها وابسته است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.