کد خبر : 60485
تاریخ انتشار : سه شنبه 3 تیر 1404 - 20:39

گوترش خواستار پایبندی کامل ایران و اسرائیل به آتش‌بس شد

گوترش خواستار پایبندی کامل ایران و اسرائیل به آتش‌بس شد

دبیرکل سازمان ملل متحد با استقبال از اعلام آتش‌بس میان ایران و اسرائیل، از دو طرف خواست که به‌طور کامل به آن پایبند بمانند و از تشدید خشونت‌ها پرهیز کنند. به گزارش آوای جنوب، آنتونیو گوترش امروز با انتشار پیامی، از توافق آتش‌بس میان ایران و اسرائیل استقبال کرد و از طرفین خواست به آن

دبیرکل سازمان ملل متحد با استقبال از اعلام آتش‌بس میان ایران و اسرائیل، از دو طرف خواست که به‌طور کامل به آن پایبند بمانند و از تشدید خشونت‌ها پرهیز کنند.

به گزارش آوای جنوب، آنتونیو گوترش امروز با انتشار پیامی، از توافق آتش‌بس میان ایران و اسرائیل استقبال کرد و از طرفین خواست به آن احترام بگذارند.

با وجود اعلام آتش‌بس، تبادل آتش تا پیش از تأیید رسمی دو طرف ادامه یافت. ساکنان تهران از حملات شدید هوایی در شب گذشته و بامداد امروز خبر داده‌اند. ترامپ نیز پیش از سفر به اروپا برای شرکت در نشست ناتو، از نقض این آتش‌بس ابراز نارضایتی کرده و خواستار پایبندی ایران و به ویژه اسرائیل به این توافق شد.

درگیری باید متوقف شود. مردم دو کشور بسیار رنج کشیده‌اند.» وی همچنین ابراز امیدواری کرد که این آتش‌بس بتواند در دیگر بحران‌های منطقه نیز الگو قرار گیرد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.