استاندار: ۱۷۰ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح های نیمه تمام کهگیلویه و بویراحمد نیاز است
آوای جنوب استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: برای تکمیل پروژه های نیمه تمام این استان در حوزه های مختلف ۱۷۰ هزار میلیارد تومان نیاز است. یداله رحمانی چهارشنبه در شورای اداری گچساران با حضور معاون رئیس جمهور اظهار کرد: کهگیلویهوبویراحمد دارای ۷۸۵ هزار نفر جمعیت می باشد که ۱۷ درصد آن روستانشینی است. وی بیان
آوای جنوب
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: برای تکمیل پروژه های نیمه تمام این استان در حوزه های مختلف ۱۷۰ هزار میلیارد تومان نیاز است.
یداله رحمانی چهارشنبه در شورای اداری گچساران با حضور معاون رئیس جمهور اظهار کرد: کهگیلویهوبویراحمد دارای ۷۸۵ هزار نفر جمعیت می باشد که ۱۷ درصد آن روستانشینی است.
وی بیان کرد: در کهگیلویه و بویراحمد ۹ شهرستان ۲۰ بخش،۲۱ شهر ،۴۵ دهستان و ۲ هزار و ۲۳۲ روستا وجود دارد که ۵۸۹ مورد آن خالی از سکنه است.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: در استان ۱۲ روستای بالای ۴۰۰ تا ۹۹۹ خانوار و۷۲۲ روستا بالای ۲۰ خانوار و ۹۲۱ روستای زیر ۲۰ خانوار است.
وی گفت: گچساران ظرفیت ۲۵ درصد تولید نفت خام و دومین تولید کننده گاز در کشور است.
رحمانی عنوان کرد: ۲۵۰ جاذبه تفریحی و گردشگری و ۷۷۰ جاذبه تاریخی ثبت شده در استان وجود دارد.
وی با بیان اینکه ۵۶ درصد مساحت استان جنگل است گفت: ۱۴۷ هزار و ۵۰۰ هکتار اراضی کشاورزی وجود دارد.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد خاطرنشان کرد: به مناسبت دهه فجر ۳۸۶ پروژه با اعتبار ۲۴ هزار و ۱۰۰ میلیارد ریال افتتاح و کلنگ زنی شد که از این تعداد ۳۲ طرح با ۱۱ هزار و ۵۰میلیارد ریال اقتصادی است.
رحمانی بیان کرد: مسکن طرح جوانی جمعیت برای یکهزارو ۸۰۰ زوج جوان واجد شرایط با اعتبار ۲۵هزار میلیارد ریال در این استان در حال آماده سازی است.
وی افزود: برای تکمیل پروژه های کهگیلویه و بویراحمد ۱۷۰ هزار میلیارد تومان نیاز است.
معاون رئیسجمهور در امور توسعه روستایی و مناطق محروم نهاد ریاست جمهوری گفت: برای کار نباید نگاه سیاسی داشته باشیم و برای رفع مشکلات روستاها باید بیش از پیش تلاش و نگاه خدمت داشته باشیم
عبدالکریم حسین زاده افزود: با توجه به اینکه نماینده مردم شهرستان های گچساران و باشت و استاندار این استان هم سویی کامل با دولت وفاق ملی دارند، اگر در این دوره نتوانیم شهرستان و استان را توسعه بدهیم دیگر نمی توانیم.
وی بیان کرد: طرح های شهرستان گچساران در دولت چهاردهم فعال شده و مسیرشان را طی می کنند که امیدواریم در زمان مقرر به بهره برداری کامل رسد.
حسین زاده ابراز کرد: دولت باید پیگیر مطالبات مردم و عملیاتی کردن طرح ها باشد.
وی افزود: وفاق ملی از آنجای راهبرد دولت چهاردهم شد که برخی کشورها می خواهند مردم کشورمان را مقابل هم قرار دهند ولی به برکات رهبر انقلاب و راهبرد دولت وفاق همه آحاد ملت به معنای واقعی د کنار هم در کشورمان زیست می کنیم.
حسین زاده با بیان اینکه ایرانیان اختلافات ندارند و همه در کنار هم زندگی می کنند گفت: امیدوارم این زنجیره به هم پیوسته ملت ایران برای همیشه تامین کننده آسایش و امنیت باشد.
وی اظهار کرد: دولت چهاردهم روند نگاه به مشکلات را تغییر داده اما در دولت وفاق ملی نگاهمان توسعه است.
حسین زاده گفت: باید از ظرفیت های درون استانی بهره ببریم و به روی این ظرفیت ها و داشته ها توسعه را ایجاد کنیم.
وی تصریح کرد: معتقدیم این موضوعات می تواند ما را به سمت و سوی جدیدی ببرد و یک بازنگری درباره طرح آمایش سرزمینی خواهیم داشت و نوع نگاه مان با توسعه همخوان باشد.
وی گفت: برای کار نباید نگاه سیاسی داشته باشیم و برای رفع مشکلات روستاها باید بیش از پیش تلاش و نگاه خدمت داشته باشیم.
حسین زاده تصریح کرد: دولت تمام تلاش خود را برای اشتغال پایدار در مناطق محروم انجام خواهد داد.
وی تصریح کرد: مالیات مناطق نفتخیز به حساب های این شرکت ها را به درون استان داده می شود که بتواند یک ظرفیت برای خودشان تولید کنند و منابع درآمدی خودشان را برای خودشان خرج کنند.
وی گفت: در دولت وفاق تاکید شده که نیروهای کار در هر منطقه باید بومی باشند.
نهضت ملی مدرسه سازی در کشور
حسین زاده ابراز کرد: دولت نهضت ملی مدرسه سازی را در کشور آغاز کرده و باید نهایت مشارکت مردم در حوزه محرومیت زدایی را داشته باشیم.
وی ادامه داد: انتظار می رود با ایجاد نگاه های جدید و مشارکت مردم مشکلات را مرتفع کنیم
حسین زاده با بیان اینکه واحدهای خرد اشتغال برای از اولویت های دولت است گفت: اعطای وام های اشتغال و راه اندازی واحدهای راکد از دیگر برنامه های در دست اجراست و به دنبال پایدار سازی در این خصوص هستیم.
وی افزود: دولت تمام تلاش خود را برای کاهش نرخ بیکاری در دست اجرا دارد و از کارگاه های روستایی حمایت خواهیم کرد.
حسین زاده گفت: دولت دنبال ایجاد اشتغال پایدار است و نظارت های لازم را در این زمینه خواهد داشت.
وی تاکید کرد: مجموعه های نفتی هم در بحث مسئولیت های اجتماعی هم آورده ای برای مناطقشان داشته باشند.
حسین زاده گفت: با توجه به اینکه دولت چهاردهم خود را خادم ملت می داند و باید با روحیات خوب و صعه صدر با مردم برخوردار کنیم تا مردم خودشان را از ما بدانند و بی اعتمادی ها و فاصله ها بین مردم و مسئولین را به حداقل برسانیم که آنزمان توسعه و پیشرفت واقعی شکل خواهد گرفت.
رییس انور عشاید کشور،اعتبارات بیشتری به طرح های سازگار با محیط زیست اختصاص یابد
رئیس سازمان امور عشایر کشور بیان کرد: با توجه به خشکسالی های پیاپی بهرهبرداری موثر از سدهای شهرستان بسیار حاز اهمیت است. خواهشمند است در برنامه ریزی ها جامعه عشایری هم دیده شود.
جهانبخش میرزاوند ابراز کرد: از برنامه ریزان انتظار می رود منابع را مبتنی بر بهره وری تخصیص دهید و اعتبارات بیشتری به طرح های سازگار با محیط زیست تخصیص یابد.
۱۷۰ هزار میلیارد تومان برای تکمیل طرح های نیمه تمام کهگیلویه و بویراحمد نیاز است
وی بیان کرد: بحث تامین آب شرب و نگاه به صنایع دستی عشایر منطقه در اولویت قرار گیرد اگر دام عشایر از بین برود عشایر هیچ ندارند و ضروری است مصوبات برای آبرسانی به مناطق عشایری شهرستان عملیاتی شوند.
میرزاوند افزود: روند حیات و خدمترسانی به جامعه عشایر که هویت ایرانی اسلامی دارند مولد، بهرهور و تابآور هستند، که باید بیش از گذشته حفظ شود
برچسب ها :استاندار کهگیلویه و بویراحمد ، گچساران ، معاون رئیسجمهور ، یداله رحمانی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0