کد خبر : 38865
تاریخ انتشار : جمعه 23 فروردین 1398 - 18:24

هشدار طغیان رودخانه‌ها و وقوع سیلاب در چند استان کشور

هشدار طغیان رودخانه‌ها و وقوع سیلاب در چند استان کشور

آوای جنوب گزارش می دهد

آوای جنوب

با ادامه فعالیت سامانه بارشی، از فردا تا روزهای آتی در چندین استان کشور بارش باران، رگبار و رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، بارش تگرگ، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی و آبگرفتگی معابر عمومی، پیش‌بینی می‌شود.

 

 

هشدار طغیان رودخانه‌ها و وقوع سیلاب در چند استان کشور
به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری فارس بر اساس تحلیل آخرین داده‌ها و نقشه های پیش یابی هواشناسی، با ورود سامانه بارشی از جنوب به کشور، در اغلب مناطق‌ شاهد ابرناکی و بارش پراکنده هستیم و در بعضی از مناطق با رعد و برق و وزش باد موقت همراه است.

امروز به شدت بارش‌ها در استان‌های خراسان جنوبی، کرمان، یزد و شرق اصفهان ‌است.

از بعد از ظهر فردا با تقویت سامانه بارشی‌، بارش‌های رگباری همراه با رعد و برق و وزش باد شدید در استان‌های بوشهر، فارس، جنوب کهگیلویه و بویراحمد، هرمزگان، کرمان، سیستان و بلوچستان، یزد، شرق اصفهان، خراسان جنوبی، خراسان رضوی، خراسان شمالی، شرق سمنان، گلستان و شرق مازندران پیش‌بینی می‌شود.

روز یکشنبه هفته آینده با تقویت سامانه بارشی شدت بارش‌ها در مناطق فوق افزایش می‌یابد و احتمال وقوع سیلاب و طغیان رودخانه‌ها در جنوب سیستان و بلوچستان، جنوب کرمان، هرمزگان، غرب خراسان رضوی و غرب خراسان جنوبی وجود دارد.

این سامانه روز دوشنبه در نوار شرقی کشور همچنان فعال است و آخر وقت و دوشنبه از مرزهای شرقی کشور خارج می‌شود.

‌اگر بخواهیم دقیق‌تر بگوییم در جنوب، جنوب شرق، شرق و شمال شرق کشور پیامد ورود این سامانه بارش باران، رگبار و رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، بارش تگرگ در مناطق مستعد، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی و آبگرفتگی معابر عمومی خواهد بود. ‌

روز شنبه ‌۹۸/۱/۲۴ در مناطق مرکزی و جنوبی بوشهر، جنوب و شرق فارس، جنوب کرمان، شمال و شرق خراسان جنوبی، شمال خراسان شمالی، هرمزگان و جزایر آن، نیمه جنوبی سیستان و بلوچستان، بارش باران، رگبار و رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، بارش تگرگ در مناطق مستعد، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی و آبگرفتگی معابر عمومی پیش‌بینی می‌شود.

روز یکشنبه‌ ۹۸/۱/۲۵ در شرق خراسان شمالی، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، کرمان، هرمزگان و جزایر آن، سیستان و بلوچستان، شرق فارس، جنوب اصفهان و شرق یزد بارش باران، رگبار و رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، بارش تگرگ در مناطق مستعد، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی و آبگرفتگی معابر عمومی پیش‌بینی می‌شود.

روز دوشنبه ۹۸/۰۱/۲۶ تا اواسط روز در شرق خراسان رضوی، شرق خراسان جنوبی، شرق کرمان، شمال شرق هرمزگان، شمال و جنوب سیستان و بلوچستان بارش باران، رگبار و رعدوبرق، وزش باد شدید موقت، بارش تگرگ در مناطق مستعد، سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی و آبگرفتگی معابر عمومی پیش‌بینی می‌شود.

با توجه به پیش بینی بارش شدید و رگباری آبگرفتگی معابر عمومی و احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها، طغیان رودخانه‌های فصلی و لغزندگی جاده‌ها در مناطق یاد شده، به هموطنان و سازمان‌ها و ارگان‌های ذی‌ربط توصیه می‌شود، تمهیدات لازم را جهت جلوگیری از کاهش خسارات احتمالی به عمل آورند.

فردا‌ شرق و مرکز خلیج فارس و تنگه هرمز مواج و طوفانی است و روز یکشنبه خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان مواج و طوفانی خواهد بود.

روزهای شنبه، یکشنبه تا اواسط روز دوشنبه، خلیج فارس، تنگه هرمز و دریای عمان به سبب نفوذ سامانه بارشی فعال، مواج و طوفانی خواهد بود، در این‌ مدت ارتفاع موج به‌ویژه در خلیج فارس و دریای عمان بین ۱.۵ تا بیش از ۲ متر برآورد می‌شود، از این رو توصیه می شود طی این مدت در مناطق ذکر شده احتیاط لازم در تردد شناورهای سبک، نیمه سبک و تفریحی به‌عمل آید.

آسمان تهران فردا نیمه ابری در برخی ساعات افزایش ابر و بارش پراکنده و در بعد از ظهر وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود؛بیشینه و کمینه دما فردا در تهران ۲۳ و ۱۲ درجه خواهد بود.

فردا اهواز با بیشینه دمای ۳۲ درجه بالای صفر گرمترین مرکز استان و شهرکرد با کمی دمای ۲ درجه بالای صفر خنک‌ترین مرکز استان خواهد بود.

میانگین بارندگی کل کشور از ابتدای سال زراعی (مهر‌ماه ۹۷) تا هجدهم فروردین ماه سال جاری، ۲۵۸.۴میلیمتر ثبت شد، میزان بارش در سال زراعی گذشته در این بازه زمانی ۹۰.۵ میلی‌متر بوده است، بنابراین بارش سال جاری تا این تاریخ ۱۸۵.۴ درصد بیشتر از سال زراعی گذشته است.

میانگین بلندمدت بارندگی کشور در بازه زمانی مذکور ۱۸۵.۶ میلیمتر است که بارش سال جاری ۳۹.۲ درصد بیشتر از سال بلندمدت است.

بیشترین میزان بارش در هفته بیست و هشتم سال زراعی متعلق به منطقه نهاوند در استان همدان به میزان ۱۲۶.۸ میلی‌متر بوده است.

میانگین گرم‌ترین منطقه راسک در استان سیستان و بلوچستان به میزان ۴۰ درجه سلسیوس و میانگین سردترین منطقه فیروزکوه در استان تهران به میزان‌ منفی ۱.۷ درجه سلسیوس بوده است.

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.