کد خبر : 35480
تاریخ انتشار : سه شنبه 15 اسفند 1396 - 8:47

لبخند تلخ استاندار به کلمات کلیشه‌ای «مکاتبه و راهکار»/اعتراض احمدی به سخنان بی‌ربط مدیران/تکمیل سیلو چه ربطی به کیفیت نان دارد؟

لبخند تلخ استاندار به کلمات کلیشه‌ای «مکاتبه و راهکار»/اعتراض احمدی به سخنان بی‌ربط مدیران/تکمیل سیلو چه ربطی به کیفیت نان دارد؟

این پایان کار در نشست تنظیم بازار کهگیلویه و بویراحمد نبود و وقتی مصوبات جلسه قبل خوانده می‌شد باز هم به ارائه راهکارها برای وضعیت فروش مرغ زنده پرداخته شد که وقتی اسم از کلمه مکاتبه و راهکار آمد احمدی استاندار لبخندی تلخ زد.

آوای جنوب
این پایان کار در نشست تنظیم بازار کهگیلویه و بویراحمد نبود و وقتی مصوبات جلسه قبل خوانده می‌شد باز هم به ارائه راهکارها برای وضعیت فروش مرغ زنده پرداخته شد که وقتی اسم از کلمه مکاتبه و راهکار آمد احمدی استاندار لبخندی تلخ زد.

نشست ستاد تنظیم بازار استان کهگیلویه و بویراحمد علاوه بر متن حاشیه‌هایی هم داشت که خواندن آن خالی از لطف نیست چرا که برخی مواقع حاشیه‌ها بیش از متن می‌تواند برای شفاف سازی مفید واقع شود.

در این نشست که یکی از مدیران، مسؤول خواندن مصوبات قبلی در نشست گذشته ستاد تنظیم بازار بود دائم از مکاتباتی که صورت گرفته بود سخن به میان می‌آورد که استاندار به شدت از این رویه انتقاد کرد زیرا وی معتقد بود باید بگویند چه کاری انجام داده‌اند نه اینکه فقط بگویید مکاتبه انجام داده‌ایم.

نوبت که به وضعیت میدان میوه و تره‌بار رسید شجاعی معاون شهردار یاسوج گزارشی در مورد آن داد و گفت: میدان میوه و تره‌بار از همه نظر آماده است و آب و برق و گاز آن مشکلی ندارد.

استاندار در همین حین خطاب به شجاعی گفت که شما خودتان در جایی اعلام کرده بودید میدان میوه و تره‌بار هنوز آماده نشده است که شجاعی آن را رد کرد و گفت: تنها مشکل میدان میوه و تره‌بار مربوط به وانت‌هایی است که از شیراز خودشان بار می‌آورند و دیگر کسی از میدان خرید نمی‌کند.

احمدی در این نشست که به شدت از کلمه مکاتبه بیزار بود اما دوباره مسؤولان به موضوع مکاتبه اشاره می‌کردند که احمدی با ناراحتی گفت: کاغذبازی فایده‌ای ندارد و این روال درستی نیست که در پیش گرفته شده است.

نوبت به موضوع عرضه شیر و لبنیات محلی که رسید باز هم همان مصوبات جلسه قبلی خوانده شد که استاندار گفت: یکی از چیزهایی که سلامت مردم را تهدید می‌کند همین عرضه شیر و لبنیات است و به شدت از صحبت‌های مدیرکل دامپزشکی انتقاد کرد و از او خواست که وظیفه خود را به دیگران ارجاع ندهد.

احمدی خطاب به بهمنش گفت: شما باید دغدغه مردم داشته باشید و باید در این زمینه جلسه با مسؤولان می‌گذاشتید و پیشنهاد اجرایی ارائه می‌کردید و دستگاه‌های مرتبط هم باید می‌رفتند و کمیته تشکیل می‌دادند و امروز می‌آمدند و می‌گفتند که چه کاری انجام داده‌اند.

وی خطاب به مدیران حاضر در جلسه ستاد تنظیم بازار گفت: اجازه نمی‌دهم دستگاه‌های تخصصی پاسخگو نباشند و توپ را به میدان دیگران بیاندازند.

اما این پایان کار نبود و وقتی مصوبات جلسه قبل خوانده می‌شد باز هم به ارائه راهکارها برای وضعیت فروش مرغ زنده پرداخته شد که وقتی اسم از کلمه مکاتبه و راهکار آمد احمدی استاندار لبخندی تلخ زد.

مدیرکل دامپزشکی استان به موضوع تیراندازی به اداره دامپزشکی شهرستان کهگیلویه به دلیل برخورد با فروشندگان مرغ زنده در آن جا اشاره کرد و این که هنوز عده‌ای معتقدند اگر با آن‌ها برخورد شد اغتشاش می‌کنند.

وی همچنین از بحث واخواهی تعدادی از فروشندگان مرغ در دادگاه هم معترض بود که اگر می‌خواهیم با این پدیده مقابله کنیم چرا این افراد درخواست واخواهی داده‌اند؟.

استاندار به صحبت‌های تعدادی از فروشندگان مرغ در آن شهرستان با خودش اشاره کرد و گفت: آن‌ها می‌گویند که اگر مرغ کشتار روز را درب مغازه‌هایشان تحویل بگیرند دیگر زنده‌فروشی نخواهند کرد اما دامپزشکی معتقد بود مرغ زنده باید تنها از مجرای قانونی و از طریق مباشر در اختیار آن‌ها قرار داده شود و نمی‌توان به حرف این عده استناد کرد.

وقتی نوبت به وضعیت کیفیت نان رسید یکی از مدیران در خصوص تکمیل سیلوی گندم گچساران گزارشی داد و این که بالای ۸۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و در اوایل سال آینده به بهر‌ه‌برداری می‌رسد که استاندار به میان حرف‌های این مدیر آمد و گفت: توضیح بدهید که ساخت و تکمیل سیلو چه ربطی به کیفیت نان دارد و چه اثری در کیفیت آن می‌گذارد؟

فروزنده مدیرکل غله به موضوع بی‌کیفیتی گندم‌ در استان اشاره کرد و بهانه‌ای که نانواها در این خصوص می‌آورند و اظهار کرد: سال گذشته ۱۰ هزار تن گندم وارد استان کردیم و بعد فهمیدیم که مشکل ما در کیفیت نان؛ گندم نیست و این یک بهانه است و خود نانوایی‌ها مشکل دارند.

استاندار در همین خصوص به دیودیده رئیس سازمان صنعت و تجارت استان گفت که توضیح دهد و با مذاح به وی گفت البته برای مدیران نان می‌آورند اما شما توضیح دهید که نانی که همسایه مصرف می‌کند چه وضعیتی دارد؟

توضیح آقای مدیر این گونه بود؛ آردی که کارخانه آرد و نشاسته و گلوکز تولید می‌کند بی‌کیفیت است و به همین خاطر گفته‌ایم که سهمیه آن‌ها را کم کنند و به کارخانه آبشارگستر بدهند.

استاندار در ادامه از مسؤولان مرتبط خواست تا در مورد کیفیت دستگاه‌های پخت نان در شهر یاسوج توضیح دهند که متقیان مدیرکل استاندارد گفت: هیچ کدام از دستگاه‌های پخت نان در این شهر استاندارد نیستند!.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.