کد خبر : 29381
تاریخ انتشار : شنبه 14 اسفند 1395 - 16:20

مجلس از مصوبه تعیین سقف حقوق ۲۴ میلیونی برای مدیران کشور کوتاه آمد

مجلس از مصوبه تعیین سقف حقوق ۲۴ میلیونی برای مدیران کشور کوتاه آمد

 نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی عصر امروز (شنبه) پارلمان و در جریان بررسی جزییات لایحه بودجه ۹۶، از مصوبه روز چهارشنبه ۱۱ اسفندماه خود مبنی بر تعیین سقف «حقوق ۲۴ میلیون تومانی» برای مدیران کشور کوتاه آمدند و آن را به مصوبه سابق خود بازگرداندند. آوای جنوب طبق مصوبه امروز مجلس که پس

 نمایندگان مجلس شورای اسلامی در نشست علنی عصر امروز (شنبه) پارلمان و در جریان بررسی جزییات لایحه بودجه ۹۶، از مصوبه روز چهارشنبه ۱۱ اسفندماه خود مبنی بر تعیین سقف «حقوق ۲۴ میلیون تومانی» برای مدیران کشور کوتاه آمدند و آن را به مصوبه سابق خود بازگرداندند.

آوای جنوب

طبق مصوبه امروز مجلس که پس از موافقت نمایندگان با تغییر دستور صحن علنی صورت گرفت، مجموع پرداختی ماهانه مقامات و مدیران و کارکنان دستگاه‌های موضوع ماده ۵ قانون مدیریت خدمات کشوری و ماده ۳۵ این قانون حداکثر ۲ برابر حداکثر حقوق و مزایای مستمر قابل پرداخت به کارکنان موضوع تبصره ماده ۷۶ قانون مدیریت خدمات کشوری می‌باشد.

طبق تبصره این مصوبه، شورای حقوق و دستمزد می‌تواند با پیشنهاد روسای قوا، وزرا یا معاونان رئیس‌جمهور که ریاست دستگاه‌های اجرایی را بر عهده دارند و بالاترین مقامات دستگاه‌های اجرایی برای مشاغل تخصصی، واحدهای عملیاتی مناطق مرزی و محروم تا «۳۰ درصد» دریافت‌های موضوع این ماده علاوه بر سقف مقرر در این ماده منظور نماید.

به گزارش فارس، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان رسیدگی به لایحه بودجه ۹۶ در جلسه نوبت عصر پارلمان با اخذ نظر از نمایندگان مجلس برای تغییر دستور صحن علنی برای بررسی برنامه ششم و موافقت وکلای ملت، مصوبه ابتدایی مجلس در خصوص حقوق و دستمزد مدیران کشور را به رأی گذاشت که با موافقت نمایندگان مواجه شد.

نمایندگان در نشست علنی روز چهارشنبه هفته گذشته خود مصوب کرده بودند:

طبق ماده ۳۸ لایحه برنامه ششم توسعه، مجموع پرداختی ماهانه مقامات و مدیران و کارکنان دستگاه‌های موضوع ماده ۵ قانون مدیریت خدمات کشوری مصوب ۸ مهر ۱۳۸۶ و ماده ۳۵ این قانون حداکثر ۲ برابر حداکثر حقوق و مزایای مستمر قابل پرداخت به کارکنان موضوع تبصره ماده ۷۶ قانون مدیریت خدمات کشوری می‌باشد.

تبصره ۱- شورای حقوق و دستمزد می‌تواند با پیشنهاد روسای قوا، وزرا یا معاونان رئیس جمهور که ریاست دستگاه‌های اجرایی را برعهده دارند و بالاترین مقام دستگاه‌های اجرایی، برای مشاغل تخصصی، مدیریتی، واحدهای عملیاتی و مناطق مرزی و محروم تا ۶۰ درصد دریافت‌های موضوع این ماده علاوه بر سقف مقرر در این ماده منظور نماید.

به گزارش فارس، علی لاریجانی رئیس مجلس شورای اسلامی پس از رأی وکلای ملت مبنی بر بازگشت به مصوبه اسبق خانه ملت در تبصره ۳۸ لایحه برنامه ششم توسعه در سخنانی اظهار داشت: از اول انگیزه مجلس این بود که جلوی حقوق‌های نجومی را بگیرد و این جفا به مجلس که رکن مهم کشور است، بود که این طور حرف‌های سخیفی راجع به آن بزنند.

وی ادامه داد: مجلس به طور قانونی باید نظرات شورای نگهبان را لحاظ کند و وقتی هم که لحاظ کرد، از نظر ما تغییر مهمی نبود، چون مقامات صدر این ماده بودند و بیشتر از آن حد ۱۰ میلیون نمی‌توانستند بگیرند و این جوسازی فقط مغلطه برای انگیزه‌های دیگر بود.

رئیس مجلس در ادامه تصریح کرد: اما برای اینکه جلوی این مغلطه گرفته شود و کسی موج‌سواری بلاوجهه نکند، مجلس کار بزرگی کرد و جلوی عده‌ای را که می‌خواستند سوءاستفاده کنند را گرفت؛ فردا نگویند که مجلس نظرش را عوض کرد، ما نظرمان همان بود که اول گفتیم و همین چیزی که الآن تصویب کردیم نظر مجلس بود.

وی خاطرنشان کرد: آقایان شورای نگهبان به این تبصره ایراد گرفتند، ما برای رفع ایراد آنها این جمله را اضافه کردیم، ولی مسئله اصلی حقوق‌های مقامات همان نظر قبلی بود؛ برخی روی موج غلطی می‌خواستند سوار شوند، شما ـ نمایندگان مجلس ـ با این کارتان جلوی موج غلط را هم گرفتید که کسی نتواند سوءاستفاده کند.

رئیس مجلس شورای اسلامی یادآور شد: مجلس همین نظر را از اول داد و مصوبه امروز، نظر قبلی مجلس بود؛ نگویند که مجلس کارنامه سیاه دارد، حالا چون شما رأی نیاوردید، مجلس سیاه شد؟!

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.