حضرت بی بی حکیمه خواهر امام هشتم است در شصت کیلو متری شهرستان گچساران که درطول سال مخصوصا ایامم عید زوارهای زیادی به این زیارتگاه می آیند.
خوابی که خانواده خیر خوزستانی را به حرم بیبی حکیمه(س) کشاند/لحظات نابی که نمیشود وصف کرد
خانواده خیر خوزستانی با اهدا مبلغ ۲۰۰ میلیون ریال در ساخت سقاخانه حرم مطهر بیبی حکیمه(س) مشارکت میکنند.
خانواده خیری از منطقه رامشیر استان خوزستان ساخت سقاخانه حرم مطهر بیبی حکیمه را بر عهده گرفتن که نحوه آشنایی این خانواده با حضرت بیبی حکیمه خواندنی است.
صبریه بزرگمهر فرزند مرحومه عفیفه زهیری در گفتوگو با خبرنگار فارس دلیل حضورش در حرم بیبی حکیمه خاتون(س)و مشارکت در ساخت سقاخانه حرم این بانوی بزرگوار را اینگونه نقل میکند.
مادرم چهارم شهریور ماه سال ۹۷ براثر سکته قلبی و مغزی در بیمارستان تهران دارفانی را وداع گفت بعد از فوت مادرم و گذشت مدتی از ایام ختم روزی به همراه برادران و خواهرانم صحبت میکردیم که کار خیری انجام دهیم تا ثواب آن به روح مادر برسد.
بعد از این تصمیم ما، صبح روز بعد یکی از خواهرانم گفت که در خواب دیده که من و خواهرم به جایی کوهستان رفتیم که مسجد و امامزادهای به کوهی چسبیده بود.
خواستیم اول نماز بخوانیم که من به خواهرم گفتم اول بیا مسجد را تمیز و زبالههای اطراف آن را جمع کنیم بعد نماز بخوانیم که همین کار رو کردیم و بعد از نماز خواندن و زمانی که قصد خارج شدن از آن مکان مقدس را داشتیم آقایی که گویا خادم مسجد بوده گفت اگر دوست دارید برای مادرتان خیرات کنید به قبر امام جواد(ع) کمک کنید، ضریح امام جواد به کوه متصل شده و سه طرف آن به مرمت و بازسازی نیاز دارد و کار خاصی ندارد که بعد از همین گفته مرد خادم خواهرم از خواب بیدار شده است.
وی ادامه داد:تعبیر خواب خواهرم را از خانمی که تعبیر میدانست پرسیدم که در جواب به ما گفت حضرت بیبی حکیمه (س) عمه امام جواد است امامزادهای که شما دیدید به کوه متصل بوده حرم حضرت بیبیحکیمه است.
اگر شما قصد خیرات دارید به حرم حضرت بی بی حکیمه کمک کنید که ما گفتیم بعد از چهلم مادر حتما به این امامزاده سر میزنیم.
بزرگمهر ادامه داد: پس از چهلم مادرم خودم خواب دیدم که با خواهر و برادرانم قصد مسافرت داریم در جاده بیبی حکیمه(س)بودیم که برادر کوچکم که همراه ما بود گفت مادر را هم با خودم اینجا آوردهام، من در ماشین را باز کردم مادرم را که دیدم احساس کردم خسته و انگار تشنه است دستش را گرفتم و از پلههای بالا بردم از آب تانکری که آنجا بود به وی آب دادم و با همان آب هم صورتش را شست، بعد از اینکه مادرم از آب استفاده کرد و صورتش رو شست وی را برای استراحت به اتاقی که در آن مکان بود بردم وقتی نزدیک اتاق شدیم خانم جوان سبزه و قد بلند با حالتی روحانی به استقبال ما آمد و به ما خوش آمد گفت.
مادرم که خسته بود به من گفت جلوی در اتاق مینشینم که همان خانم گفت نه ما از قبل برای شما مکانی آماده کردیم نگاه کردم دیدم درون اتاق پشتی و زیرانداز آماده هست و مادرم را به همان اتاق بردم تا استراحت کند که از خواب بیدار شدم.
صبح که خواب را برای برادر و خواهرام تعریف کردم گفتند حضرت بیبی حکیمه(س) بوده که به استقبال مادر آمده بود و تمام مسیر و خوابی که من تعریف کردم این است که حضرت بی بی حکیمه خواسته مادر به آنجا برود.
این خیر رامشیری استان خوزستان ادامه داد: بعد از این خواب سریع به همراه خواهرانم به حرم بی بی حکیمه رفتیم، آنجا گریه میکردیم که خدایا اینجا باید چیکاری انجام دهیم به فقیری کمک کنیم یا مسوولیت به نتیجه رسیدن یک طرح نیمه تمام عمرانی را بپذیریم؟ ما اینجا چیکار کنیم و مادر در حرم بی بی حکیمه از ما چیزی خواسته است؟
بعد از زیات حرم بیبی حکیمه، برپایی نماز، دعا و زیارت عاشورا به دفتر حرم مراجعه کردیم فردی بهنام آقای موسویان در دفتر حرم بود، گفتیم میخواهیم کار خیری برای مادرمان انجام دهیم اگر کار ناتمامی است به ما بگوید انجام دهیم بعد شماره تلفن گرفتیم که بعد از مشورت با خانواده دوباره مراجعه میکنیم.
در حین خروج از دفتر حرم بودیم که یادم آمد در خواب به مادرم آب دادم به خواهرنم گفتم و تصمیم گرفتیم ساخت سقاخانه را بر عهده بگیریم.
به آقای موسویان مراجعه کردیم و گفتیم سقاخانه را جهت وقف مادر مرحومهمان احداث میکنیم وقتی مکان سقاخانه را دیدم دقیق همان جایی بود که در خواب دیده بودم و برایم بسیار جالب بود.
بزرگمهر در پاسخ به اثرات این کار ارزشمند در زندگی شخصیش گفت: کارهای معنوی اثرات ظاهری ندارند، همه اعضای خانواده من خوشحال هستند که برای مادرم کار ارزشمند انجام شده، مشارکت در ساخت سقاخانهای که مردم از آن استفاده میکنند و انجام این حرکت خیرخواهانه وصف ناپذیر است.
وی در بخش پایانی سخنان خود در خصوص نهادینه شدن فرهنگ وقف گفت: وقف یکی از سنتهای خوب از صدر اسلام تا کنون بوده، اگر این سنت حسنه و ارزشمند برای اموات انجام شود هم در زندگی افراد و برای اموات تاثیرگذار است.
به نظرم در سایر ادیان هم چنین موضوعی وجود دارد اما باید به این نکته اشاره کنم وقف نوعی خدمت عمومی برای رضای خدا است که اجر دنیوی و اخروی دارد.
به گزارش فارس؛ این خانواده خیر تاکنون با اهدا مبلغ ۲۰۰ میلیون ریال ساخت سقاخانه حرم بی بی حکیمه مشارکت کرده و تا پایان طرح به حمایتهای خیرخواهانه خود ادامه میدهد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1