کد خبر : 37446
تاریخ انتشار : چهارشنبه 7 شهریور 1397 - 15:39

مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد: اقدامات دولت به خیانت تعبیر نشود/رسانه‌ها از کلمات فارسی به درستی استفاده کنند

مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد: اقدامات دولت به خیانت تعبیر نشود/رسانه‌ها از کلمات فارسی به درستی استفاده کنند

مدیرکل و راه و شهرسازی در نشست شورای اداری با اشاره به اینکه دولت خدمات زیادی را در کهگیلویه و بویراحمد و لنده انجام داده از رسانه‌ها خواست از کلمات فارسی در اخبار به درستی استفاده کنند.

آوای جنوب
مدیرکل و راه و شهرسازی در نشست شورای اداری با اشاره به اینکه دولت خدمات زیادی را در کهگیلویه و بویراحمد و لنده انجام داده از رسانه‌ها خواست از کلمات فارسی در اخبار به درستی استفاده کنند.

به گزارش خبرگزاری فارس از یاسوج، نشست شورای اداری کهگیلویه و بویراحمد ظهر امروز با حضور محمد سعیدی‌کیا رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی برگزار شد.در ابتدای این نشست دارا کریمی‌نژاد فرماندار لنده گفت: طرح رفع محرومیت لنده از معدود تفاهم‌نامه‌هایی است که در مدت ۶ ماه اجرایی شده است.

وی عنوان کرد: طرح رفع محرومیت از لنده با دانستن، خواستن و توانستن اجرایی شد و با تنفیذ اختیاری که استاندار در اعطای وام‌ها به ما داد توانستیم موفق باشیم.

الیاس تاج‌الدینی مدیرکل جهاد کشاورزی کهگیلویه و بویراحمد در ادامه این مراسم به ظرفیت لنده در حوزه کشاورزی اشاره کرد و افزود: این شهرستان سه رودخانه و ۱۵ چشمه و قنات دارد و از مناطق پرآب استان به شمار می‌‌رود.

این مسؤول با بیان اینکه ۴۷ درصد روستاهای لنده فاقد سکنه هستند، اظهار کرد: ۵۱۰ هکتار از اراضی شهرستان مستعد کشاورزی هستند که برای ۹۰ نفر به صورت مستقیم شغل ایجاد می‌شود.

اما محمدعلی علیمردانی مدیرکل راه و شهرسازی کهگیلویه و بویراحمد به اقدامات این اداره‌کل در لنده اشاره کرد و گفت: ۲۵۸ کیلومتر راه اصلی در لنده است که در حال رسیدگی به این راه‌ها هستیم.

وی عنوان کرد: یکسال و نیم است که راه تزانزیتی پاتاوه– دهدشت آغاز شده و با توجه به اینکه شهرستان‌های لنده و بهمئی در بن‌بست هستند و به مرکز استان دسترسی ندارند با ایجاد این محور مسیری به لنده باز خواهد شد.

این مسؤول از احداث پل ۱۲۰ متری و ۳۰ متری لنده با همکاری بنیاد مستضعفان خبر داد و افزود: در دو سال اخیر ۳۸ مناقصه در شهرستان‌های کهگیلویه بزرگ برگزار کردیم که مبلغ این مناقصات ۴۰ میلیارد ریال بوده است.

علیمردانی که در روزهای اخیر مورد انتقاد رسانه‌ها بوده بیان کرد: دولت  و مسؤولان خدمات زیادی در استان و شهرستان لنده انجام داده‌ و نباید رسانه‌ها خدمات دولت را به خیانت تعبیر کنند آنها باید از کلمات فارسی به درستی استفاده کنند.

این سخن علیمردانی که دو بار تکرار شد مورد واکنش محمد سعیدی‌کیا قرار گرفت و با بیان اینکه دوبار واژه خیانت را مدیرکل راه و شهرسازی استان بیان کرد خواستار توضیح بیشتری از وی شد.

سعیدی‌کیا:
اقتصاد کشور با پول نفت درست نمی‌شود/مردم قلعه‌گنج را به زندگی امیدوار کردیم/هدف‌گذاری توسعه لنده با محوریت بنیاد مستضعفان
رئیس بنیاد مستصعفان انقلاب اسلامی گفت: عده‌ای فکر می‌‌کنند در قلعه گنج پول زیادی هزینه شد در حالی که اینطور نبود و ما مردم را به زندگی امیدوار کردیم.

 محمد سعیدی‌کیا در نشست پش از ظهر امروز شورای اداری استان کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به اجرای طرح محرومیت‌زدایی لنده گفت: خود مسوولان استان مشتاق اجرای این طرح بودند و ما بعد از قلعه گنج کرمان این شهرستان را به عنوان پایلوت انتخاب کردیم.

رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه شبکه مدیریت برای بررسی طرح محرومیت‌زدایی لنده تشکیل شده است، افزود: هر هفته جلسه مربوط برای بررسی اقدامات صورت گرفته لنده در تهران تشکیل می‌شود.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه هدایت، حمایت و نظارت از وظایف دولت است، گفت: تلاش این بنیاد ایجاد بستر امن  و ایجاد انگیزه در بین مردم در مناطق محروم است.

سعیدی‌کیا با اشاره به اینکه اقتصاد کشور با پول نفت درست نمی‌شود، افزود: قبل از انقلاب کشور آباد نشد و بعد از انقلاب هم آنطور که انتظار می‌رفت شاهد آبادانی و شکوفایی در مناطق محروم نبودیم چرا که برنامه‌ها بر اساس الگوی مردم انتخاب نشد.

رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی با اشاره به اجرای طرح محرومیت‌زدایی در شهرستان قلعه گنج استان کرمان گفت: مهمترین کاری که در این شهرستان انجام دادیم این بود که مردم را به زندگی امیدوار کردیم که می‌توانند زندگی خوبی داشته باشند، برخی‌ها فکر می‌کنند در این شهرستان پول زیادی هزینه کردیم در حالی که اینطور نیست.

وی با اشاره به اینکه کار در قلعه گنج در طول سه سال انجام گرفت، افزود: بنا داریم در مناطقی که طرح محرومیت‌زدایی اجرا می‌کنیم تا ۷ سال بمانیم تا کارمان پایدار بماند.

سعیدی‌کیا با اشاره به اینکه یک صدم از آنچه در قلعه گنج بوده را نمی‌توان در فیلم‌ها و کلیپ‌ها نمایش داد، افزود: دلیل اینکه مردم در گذشته نتوانستند شغل و درآمدی داشته باشند این بود که ما زمینه را برای اشتغال آنها فراهم نکردیم.

وی بیان کرد: ما برای اختصاص وام به طرح‌های اشتغالزایی دو مورد را مد نظر داریم اول اینکه طرح توجیه اقتصادی داشته باشد و همچنین دارای ضمانت اجرا باشد که از مجموع یک هزار و ۹۶۹ مورد وام در کشور ۱۶۰۰ مورد آنها دارای ضمانت بودن و وام خود را دریافت کردند.

رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی بیان کرد: بنیاد مستضعفان در قلعه گنج به ۱۸۰ نفر وام ۲۰ میلیونی اعطا کرد که با هر وام ۲۰ میلیونی زمینه اشتغال ۳ نفر فراهم شده است که نیازهای مردم با این وام‌ها برآورده می‌شود.

سعیدی‌کیا با اشاره به اینکه طرح‌های بنیاد مکمل طرح‌ها و اقدامات بزرگ دولت است، گفت: بنیاد مستضعفان به زودی در منطقه چالدران، خراسان شمالی و ایلام طرح‌های رفع محرومیت‌زدایی را اجرا می‌کند.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد:
فرصت تاریخی رفع محرومیت از “لنده” نباید با تعلل دستگاه‌ها از بین برود /برنامه‌های دولت برای توسعه شهرستان بهمئی
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به توجه و همککاری همه دستگاه‌ها برای رفع محرومیت از شهرستان لنده گفت: فرصت تاریخی رفع محرومیت از این شهرستان نباید با تعلل دستگاه‌ها از بین برود.

 علی‌محمد احمدی در نشست شورای اداری که ظهر امروز با حضور محمد سعیدی‌کیا رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی برگزار شد، از توجه این بنیاد به منطقه محروم لنده استان کهگیلویه و بویراحمد قدردانی کرد و گفت: آقای سعیدی‌کیا به همه ما مدیران این درس را آموخت که از روی صندلی خود بلند شویم و به صورت میدانی برنامه‌ها را دنبال کنند.

استاندار کهگلویه و بویراحمد بیان کرد: آنچه در لنده می‌بینیم یک افق امید بخش است که همه مدیران استانی همکاری کنند تا طرح محرومیت‌زدایی با محوریت بنیاد مستضعفان  برای آبادانی گوشه‌ای از استان انجام گیرد.

وی با اشاره به محدود بودن طرح‌ها و اعتبارات استان گفت: مطالعه لنده با داده‌های آمایش سرزمینی صورت گرفته که از مشاور طرح می‌خواهم فراتر به این منطقه در استان کهگیلویه و بویراحمد توجه کند.

مقام ارشد اجرایی کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: در طرح محرومیت‌زدایی لنده تجربه بنیاد مستضعفان در قلعه گنج به کمک بیاید و ان‌شاالله خروجی این اقدام بنیاد توانمند کردن قلعه گنج در شرق کشور و لنده در دل زاگرس باشد.

احمدی با بیان اینکه قرار نیست بنیاد مستضعفان جای دولت را بگیرد، گفت: قرار نیست بنیاد برای اعتبارات عمرانی استان  پول و اعتبار دهد و ما بگوییم فلان مدرسه یا پروژه اعتبار ندارد و دست در جیب منتظر کمک بنیاد باشیم راهبرد مدیران نباید اینگونه باشد.

استاندار کهگیلویه و بویراحمد بیان کرد: مدیران استان علاوه بر وظیفه‌ای که دارند فعالیت خود برای توسعه لنده را بیشتر کنند و بنیاد مستضعفان هر جایی که دستگاه استان پای کار بود و تلاش کرد از آن حمایت می‌کند.

وی عنوان کرد: بعد از چهار دهه به این نتیجه رسیدیم که تنها با احداث و تقویت زیرساخت‌ها نمی‌توانیم شغل پایدار ایجاد کنیم و معیشت مردم را تامین کنیم، اقدامات بنیاد مکمل زیرساخت‌های دولت است.

مقام ارشد اجرایی کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: همه ادارات و دستگاه‌های استان دست به دست هم دهند تا طرح رفع محرومیت از لنده اجرایی شود که از دستگاه‌هایی مانند ثبت اسناد، منابع طبیعی و بانک سینا انتظار داریم جلوتر از بنیاد حرکت کنند و شاهد نباشیم که فرصت تاریخی رفع محرومیت لنده با تعلل دستگاهی از بین برود.

احمدی عنوان کرد: زمانی که به استان آمدم از اعتبارات ۴۰۰ میلیارد تومانی بانک سینا فقط ۴۰ میلیارد جذب شده بود اما در حال حاضر این آمار به ۲۴۰ میلیارد تومان رسیده، البته از جذب این مبلغ ناراضی هستیم و باید تلاش بیشتری شود.

وی خطاب به رئیس بنیاد مستضعفان انقلاب اسلامی گفت: علاوه بر طرحی که در لنده اجرا می‌شود دولت شهرستان بهمئی را پایلوت ارتقاء شاخص و محرومیت‌زدایی انتخاب کرده که با کمک سازمان برنامه و بودجه و استفاده از اعتبارات نفت، اعتبارات ویژه، توازن و سایر ردیف‌های اعتباری این طرح اجرایی شود.

انتهای پیام/

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.