جبهه «نجات» هم اعلام موجودیت کرد
جبهه ایرانی اسلامی «نجات» از سوی سازمان دفاع از منافع ملی تشکیل و از همه احزاب پروانه دار دعوت به عمل آورده که به این جبهه بپیوندند.
سازمان دفاع از منابع ملی ایران در آستانه انتخابات ریاست جمهوری و شورای اسلامی شهر و روستا جبهه اسلامی ایرانی «نجات» را تأسیس و تشکیل داده است.
آوای جنوب
سعید یاری دبیرکل سازمان دفاع از منافع ملی ایران است که در نشست فصلی خانه احزاب رسما برای دوازدهمین دور انتخابات ریاست جمهوری اعلام کاندیداتوری کرد.
بر پایه این خبر این جبهه به همت برخی از احزاب و تشکلهای سیاسی و NGOهای فعال تشکیل شده و دارای مانیفست مشخص است. در فراخوان این جبهه آمده که کلیه احزاب و تشکلهای سیاسی با هر گرایش و هر جناحی میتوانند به این جبهه بپیوندند.
به گزارش فارس، منشور و مانیفست ایرانی نجات به شرح زیر است؛
۱- نقد منطقی، عقلانی و منصفانه قدرت در تمامی سطوح نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران.
۲- ارائه مشاورهای کارشناسی و فنی در همه ابعاد داخلی و خارجی به نهاد مقدس رهبری و عندالزوم انتقال مستقیم مشاورهها به شخص رهبر معظم انقلاب «مدظلهالعالی» و ارائه برنامهها و راهکارهای کاربردی جهت تقویت فاز کارآمدی تمامی دستگاههای مرتبط با قوای سهگانه به ویژه در عرصه سیاست داخلی و سیاست خارجی وفق منافع ملی ایران.
۳- اعلام مواضع به موقع و واکنش سریع در چارچوب قانون نسبت به کاستیها، کمبودها، نارساییها، ناکارآمدیها، معضلات و مشکلات جاری کشور به ویژه در بعد اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی در مسیر دادخواهی از وضع موجود و بیان دردهای درون مردم و جامعه و انتقال آن به مبادی ذیربط.
۴- تلاش برای ایجاد نهضت صادقین در سراسر کشور و خارج از کشور با ترویج و تبلیغ فرهنگ صداقت محوری و با ایجاد موجسازی فرهنگی در آحاد مردم و لایههای اقشار ملت با وامگیری از آموزههای اسلامی و انسانی مبتنی بر خدامحوری، وجدان ذاتی و غیرت دینی از جمله «الم یعلم بان الله یری – قرآن کریم» آیا نمیدانید خداوند را میبینید و اینکه عالم محضر خداست و در محضر خداوند معصیت نکنید و «حاسبوا قبل ان تحاسبوا» و قس علیهذا…
۵- نهادینه کردن ممنوعیت ساختارشکنی در نظام و به موازات آن تلاش برای ساختارگشایی با نهادینه کردن جریان سیال و پویای فرآیند چرخش نخبگان در جای جای نظام مدیریتی و اجرایی کشور با شاخص شایستهسالاری و بکارگیری منابع انسانی متخصص و ولایتمدار و چیدمان چرخه قدرت از محل جایگاه بهینه و موثر تحزبگرایی و حاکمیت اصل اداره امور با تکیه بر شورا و مشورت طبق قانون اساسی جمهوری اسلامی ایران «وامرهم شورا بینهم – قرآن کریم» و تلاش برای تقویت حضور آحاد مردم در صحنههای مشارکت عمومی و تعیین سرنوشت خویش از جمله شرکت در انتخاباتها و راهپیماییهای ملی.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0