کد خبر : 26699
تاریخ انتشار : سه شنبه 25 آبان 1395 - 14:03

زنده‌ترین فضای عمومی گچساران بوی مرگ و زوال می‌دهد+تصاویر

زنده‌ترین فضای عمومی گچساران بوی مرگ و زوال می‌دهد+تصاویر

آن روز هم مثل امروزی‌هایی مانند صادق خادمی، محمد فرهمندیان و قدرت که کنار زمین به تشویق تیم نفت می‌پردازند یادم هست که برات‌نژاد و دیگران این کار را می‌کردند.

تختیزنده‌ترین مکان و فضای عمومی گچساران که روزگاری محل شور و هیجان و غوغا بود اکنون رو به زوال است و بوی مرگ می‌دهد.

 آوای‌جنوب/ علی مراد کاظم پور

هنوز سال‌های نوجوانی که به همراه پدر به استادیوم تختی گچساران می‌رفتم و بازی‌ها را از نزدیک به تماشا می‌نشستم در ذهنم ماندگار است.

به یاد داریم کرامت دره‌شوری چنان دروازه هادی طباطبایی را باز کرد که شیر کپنهاگ هر چقدر خود را کشید نتوانست توپ را از سه کنج دروازه در بیاورد.

وقتی متولد سال‌های دهه‌ پنجاه باشی حداقلش این است که بازی‌ فوتبالیست‌هایی همچون احمد خسروی، شمال امیریان، مهران‌ قلمی، ادو احمدزاده، شاهرخ‌ شریعتی و عبدالله جهانگیری را دیده و کار سرمربیانی همچون علی امیریان، مرحوم نیاز مالمیرزاده، بهادر طاهرزاده و غلام اسدی‌ها را دیده‌ای.

و باز می‌توانی در مقابل مربیانی چون محمدحسین ضیایی سربلند باشی و یادش بیاوری که در ورزشگاه تختی گچساران مغلوب هنر و تکنیک گچسارانی‌های خوش استیل شده است.

غفور جهانی و چوکای تالش را به یاد می‌آورم درست مانند دیروز بود که تیمش را بر روی نیمکت استادیوم تختی گچساران کوچ می‌کرد و فکر نمی‌کرد سه کنج دروازه‌اش اینگونه باز شود.

آن روز هم مثل امروزی‌هایی مانند صادق خادمی، محمد فرهمندیان و قدرت که کنار زمین به تشویق تیم نفت می‌پردازند یادم هست که برات‌نژاد و دیگران این کار را می‌کردند.

با گذشت سالها از آن دوران هنوز ورزشگاه نفت نتوانسته آن شور و حال گذشته را برای گچسارانی‌ها تکرار کند، گچسارانی‌ها با استادیوم تختی خاطرات بسیاری دارند.

آلبوم‌های عکس گچسارانی‌های قدیمی را ورق بزنی شور و حال و هیجان را در ورزشگاه تختی گچساران با همه وجود احساس خواهی کرد.

حال و روز این روزهای ورزشگاه تختی گچساران دل هر بیننده‌ای را به درد می‌آورد به راستی چه شده که امروز استادیوم بچه قدیمی‌های گچساران به این روز درآمده است.

بازسازی در این پروژه چگونه آغاز شد و چه کسی از سوی اداره کل ناظر این پروژه بوده است.

حتما نیاز نیست که کارشناس باشیم هر عقل سلیمی نمی‌پذیرد که برای بازسازی همزمان از چند نقطه کار را شروع کرد.

ورزشگاهی که قرار بود با اعتبار به میزان ۷۰۰ میلیون تومان و در کوتاه‌ترین زمان ممکن بازسازی شود، اما این روزها در خواب به سر می‌برد و آرام آرام به زمستان نزدیک می‌شویم و بار دیگر به خواب زمستانی می‌رود.

این در حالی است که تنها چمن مصنوعی گچساران که هیأت فوتبال بازی‌هایش را در آن برگزار می‌کند فاقد هرگونه امکانات است و این سوال را در ذهن باقی می‌گذارد که چگونه افتتاح شده است و می‌طلبد که مدیرکل ورزش در این‌ باره توضیح دهد.

عبدالکریم قاضی‌فر رئیس هیأت فوتبال گچساران و نایب رئیس هیأت فوتبال استان در این خصوص به خبرنگار فارس در گچساران می‌گوید: لازمه توسعه فوتبال شهرستان گچساران امکانات است.

وی ادامه داد: شهرستان کوچک گچساران فوتبالیست‌های بزرگی را به فوتبال کشور معرفی کرده که همه آنها از چمن استادیوم تختی خاطرات خوبی دارند.

قاضی‌فر افزود: با کمترین امکانات نگذاشته‌ایم ورزش فوتبال در این شهرستان تعطیل شود و تمام سعی و تلاش ما بر این است که بتوانیم زمینه‌ای را فراهم کنیم که فوتبال را در این شهر زنده نگه‌ داریم.

وی در خصوص وضعیت زمین چمن استادیوم تختی گچساران بیان کرد: متاسفانه پیمانکار این پروژه به صورت مرحله‌ای کار را انجام نداد و در همان ابتدای شروع کار در هر گوشه‌ای اقدامی انجام داد.

رئیس هیأت فوتبال گچساران تصریح کرد: اگر کار به صورت مرحله به مرحله انجام می‌شد امروز شاهد چنین وضعیتی نبودیم و حداقل این بود که می‌توانستیم بدانیم در کجای پروژه قرار گرفته‌ایم.

قاضی‌فر خاطرنشان ساخت: در این مدت رئیس جدید تربیت بدنی گچساران همکاری‌های خوبی با هیأت فوتبال شهرستان داشته و توانسته‌ایم چندین جام و حتی مسابقات قهرمانی امیدهای استان را در گچساران برگزار کنیم.

وی ادامه داد: اما انتظار می‌رود که متولی استانی این امر در استان با جدیت پیگیر این امور باشد.

قاضی‌فر گفت: از طرف هیأت فوتبال شهرستان مکاتباتی را با رئیس اداره ورزش و جوانان گچساران داشته‌ایم و ایشان نیز مکاتباتی را با نماینده مردم شهرستان‌های گچساران و باشت در مجلس داشته است که امیدواریم هر چه سریعتر اعتباری به این بخش اختصاص بگیرد.

در ادامه برای گرفتن پاسخ باید به سراغ رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان گچساران برویم اداره‌ای که پس از بازنشستگی رئیس اسبق آن دو رئیس دیگرش استعفا دادند و این روزها فریدون عبدالخانی مدیریت ورزش و جوانان را بر عهده دارد.

وی در خصوص وضعیت چمن استادیوم تختی گچساران اظهار کرد: من به عنوان کسی که امروز رئیس اداره ورزش و جوانان هستم هنوز خاطراتم با دیدن استادیوم تختی گچساران زنده می‌شود.

عبدالخانی ادامه داد: هنوز به خاطر دارم که چه روزهای پرهیجانی را در این ورزشگاه دیده‌ام و برای من هم ناراحت کننده است که وضعیت ورزشگاه تختی را این گونه می‌بینم.

رئیس اداره ورزش و جوانان شهرستان گچساران افزود: کارها و پروژه‌هایی از این قبیل به ادارات شهرستان ارتباطی ندارد و در اختیار مدیریت استان کهگیلویه و بویراحمد است.

وی در خصوص تعطیلی پروژه استادیوم تختی بیان کرد: اعتبار تخصیص داده شده به این پروژه از ماده ۱۸۰ بوده که متاسفانه این بودجه لغو شده و تامین اعتبار نشده و باعث شده که پیمانکار کار را تعطیل کند.

عبدالخانی با ابراز نارضایتی از روند کار بیان کرد: متاسفانه پیمانکار همزمان وارد تمام بخش‌ها شده و امروز پروژه ناقص مانده است.

وی گفت: اعتبار تخصیص یافته به این پروژه تاکنون ۳۰۰ میلیون تومان بوده که پیمانکار آن را دریافت کرده است.

عبدالخانی خاطرنشان ساخت: یکی از دغدغه‌های اصلی نماینده مردم شهرستان‌های گچساران و باشت اتمام این پروژه است و طی بازدیدی که داشتند نیز درصدد برطرف ساختن مشکلات اعتباری این پروژه هستند.

به گزارش فارس اما مردم و به خصوص هواداران و به ویژه جوانان عاشق فوتبال در شهر گچساران توقع بیشتری از مسؤولان دارند و هرگونه کوتاهی در تکمیل و مرمت این ورزشگاه را نمی‌پذیرند چرا که این مردم با فوتبال زندگی کرده‌اند و گرفتن فوتبال از آن‌ها به مانند گرفتن آب از ماهی در دریاست.

این تصاویر نمایی دردآور از زنده‌ترین مکان عمومی شهر گچساران است که اکنون بوی مرگ و زوال می‌دهد.

 

 

 

 

 

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 2 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : 1
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ناشناس چهارشنبه , ۲۶ آبان ۱۳۹۵ - ۸:۳۵

واقعااا باعث تاسفه وضیعیت حال این استادیووم