وزیر ما که معدلمون ۱۲ یا ۱۳ نیست معدل خودت از دانشگاه تهران چنده که اینقدر اظهار فضل می کنی
واکنش فارغ التحصیلان و دانشجویان و کارکنان صنعت نفت به اظهارات وزیر نفت
دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه صنعت نفت.اظهارات جنجالی وزیر نفت و تناقض های نظری زنگنه٬ منجر به ایجاد واکنش های فراوانی در میان کارکنان نفت شده است. نامه زیر ٬ توسط جمعی از فارغ التحصیلان و دانش آموختگان صنعت نفت خطاب به وزیر نفت منتشر می شود: آوای جنوب؛ با سلام خدمت وزیر محترم نفت
دانشجویان و فارغ التحصیلان دانشگاه صنعت نفت.اظهارات جنجالی وزیر نفت و تناقض های نظری زنگنه٬ منجر به ایجاد واکنش های فراوانی در میان کارکنان نفت شده است. نامه زیر ٬ توسط جمعی از فارغ التحصیلان و دانش آموختگان صنعت نفت خطاب به وزیر نفت منتشر می شود:
آوای جنوب؛
با سلام خدمت وزیر محترم نفت و مردم حق طلب جمهوری اسلامی ایران
ما فارغ التحصیلان دانشگاه نفت در جواب ادعای وزیر محترم نفت به ارجحیت دادن معدل ١٢ دانشگاه صنعت نفت به معدل ١٨ مابقی دانشگاه ها درخواست اخراج افرادی را داریم( منظور افرادی است که از راه هایی جز برگزاری آزمون استخدامی،جذب شده اند )که نه تنها معدل ١٢ به پایین بلکه معدل ١۴ به پایین را داشته اند.مسلماً هم فارغ التحصیلان گروه الف دانشگاه صنعت نفت که با معدل و رتبه های ممتاز اکنون بیش از یک سال است به همین بهانه بیکار مانده اند و هم مردم شریف ایران راضی به این نیستند شخصی بی لیاقت از بیت المال ریالی دریافت نماید.
لازم به ذکر است که فارغ التحصیلان دانشگاه صنعت نفت به منظور بهره مندی از الویت استخدام، طبق قوانین زمان تحصیل در دانشگاه و همچنین فارغ التحصیلی ایشان از دانشگاه، باید دارای شرایط زیر باشند
۱_معدل بالای ۱۴ ( شرط لازم )
۲_قرار گرفتن بین نفرات گروه الف دانشگاه( شرط کافی )
اینکه معدل ۱۲ دانشگاه صنعت نفت بر معدل ۱۸ دانشگاه دیگر اولویت داشته باشد،کاملا خلاف قوانین جذب فارغ التحصیلان دانشگاه صنعت نفت است. شایان ذکر است که ضریب موثر دانشگاه صنعت نفت برای کارشناسی ارشد بالاترین ضریب موثر کشور می باشد که خود گواه ارزش و سطح سختگیری این دانشگاه می باشد.
حالا سوال اینجاست که این صحبت وزیر محترم ناشی از اطلاعات نادرست ایشان در این زمینه می باشد یا از بیان نادرست خود،هدف دیگری را دنبال می کنند ….
در آخر وزیر محترم نفت را به اجرا صحیح قانون و وعده های داده شده دعوت می کنیم. اجرا گزینشی قانون نتیجه ای جز فساد نداشته و ندارد.
اسامی که در ادامه مشاهده می کنید ، جمعی از افراد “بی سواد ” در عرصه مهندسی نفت کشور می باشند…
به ترتیب ایستاده از راست:
سامان ناصری رتبه ۵ مخازن ۹۵
علی حسینی رتبه ۸ مخازن ۹۵
حسین براتی رتبه ۲ مخازن ۹۵
امین علینژاد رتبه ۱ مخازن-رتبه ۱حفاری ۹۵
امید پورعلی رتبه ۲ حفاری ۹۵
پیمان عباسی رتبه ۳ حفاری ۹۵
مسعود راهنما رتبه ۴ حفاری ۹۵
و اما رویکردی متفاوت…
اگر به تاریخچه دانشگاه صنعت نفت از سال ۱۳۱۸ تا به امروز و خدمات فارغ التحصیلان این دانشگاه بنگریم ، متوجه می شویم که بسیاری از متخصصان، پرسنل و مدیران وزارت نفت، محققان و اساتید دانشگاه های داخل و خارج از کشور را فارغ التحصیلان دانشگاه صنعت نفت تشکیل میدهند و حتی مرکز تحقیقات مهندسی مخازن آمریکا (RERI) نیز تحت نظارت پروفسور عباس فیروزآبادی (فارغ التحصیل دانشگاه صنعت نفت) می باشد که نشان می دهد بکار بردن لفظ ” داشتن حداقل سواد” برای این دانشجویان و فارغ التحصیلان این دانشگاه قدیمی (دومین دانشگاه تاریخ ایران) بزرگترین ظلم ممکن و بالاترین حق الناس می باشد.
امیدواریم ، با تغییر نگاه تصمیم گیران و مقامات عالی وزارت نفت و درایت مدیران عرصه بزرگ صنعت نفت کشور ، مانع جذب این عزیزان توسط دانشگاه های خارج از کشور و شرکت های بین المللی نفت و گاز شویم و این عزیزان و تمامی دانشجویان تلاشگر و ممتاز مهندسی نفت دانشگاه های سراسر کشور را با مدیریت صحیح و حمایت های دلگرم کننده به بهترین نحو ممکن در صنعت نفت داخلی بهره گیری و بکارگیری نماییم.
نامه جمعی از کارکنان صنعت نفت به اظهارات وزیر نفت
پس از اظهارات بیژن نامدار زنگنه در مجلس شورای اسلامی مبنی بر اضافه بودن ۱۰۰ هزار نیروی انسانی در صنعت نفت٬ جمعی از کارکنان صنعت نفت در نامه ای به اظهارات وزیر نفت پاسخ دادند. در این نامه آمده است:
در سالی که از سوی مقام معظم رهبری به نام سال اقتصاد مقاومتی، اقدام و عمل مزین شده است متاسفانه برای چندمین بار وزیر محترم نفت سخنانی ایراد و نیمی از کارکنان وزارت نفت را مازاد خطاب نموده اند.این در حالی است که به تعبیر مسئولین محترم ، تولید و فروش نفت ایران به چهار میلیون بشکه در روز رسیده است که این افزایش ، در گرو تلاش شبانه روزی سربازان خط مقدم عرصه تولید بوده و خواهد بود.
از روزی که موضوع خصوصی سازی در وزارت نفت مطرح شد ، یکی از بزرگترین نقاط ضعف آن ، نبود برنامهریزی مشخص برای نیروی انسانی بود . نیروی انسانی وزارت نفت در داستان واگذاریها به بخشهای شبه دولتی ، چنان آسیبی به لحاظ امنیت و شخصیت شغلی دیدند ، که اگر آن را به بزرگترین سونامی نیروی انسانی در تاریخ نفت تعبیر کنیم ، هیچ اغراق نکردهایم.
از یکسو جذب نیروی انسانی با اهداف سیاسی در وزارت نفت و از سوی دیگر بی توجهی به مجموع قوانین و مقررات استخدامی و انتصاب در این وزارتخانه و در نهایت نگاههایی بدون پایه کارشناسی ، روزگار کارکنان را سیاه کرد.
امروز دیگر عجیب نیست اگر بشنویم،کارکنان وزارت نفت با وجود انجام مشاغل سخت عملیاتی و فعالیت های طولانی مدت در محل کار خود، مجبور به انتخاب مشاغل دوم و سوم در زمان استراحت برای تامین نیاز خانوادههایشان و تامین آتیه هاشان هستند.
در واقع کارکنان متخصص و با انگیزه نفت،در شرایط سخت کار ، پذیرفتن تحقیرهای شغلی مداوم از سوی سازمان خود ، دچار بی رغبتی و تقویت منفی بی انگیزگی شدهاند، تا آنجا که میتوان ادعا کرد تا به امروز چنین وضعیتی برای خانواده بزرگ وزارت نفت سابقه نداشته است.
در تاریخ استخدامی نفت و حتی کشور ، به یاد نداریم کارکنان یک وزارتخانه مهم و استراتژیک مازاد خوانده شوند و بارها از سوی وزیر محترم و سالخورده نفت ، مورد بی حرمتی قرار گیرند. متاسفانه اینطور به نظر می آید که وزارت نفت ، کارکنانش را به حال خود رها کرده و ظاهرا ، آنها که روزی دلسوز سابقه این سازمان و کارکنان آن در افکار عمومی بودند و برنامه اصلی ایشان، ایجاد انگیزه و توسعه نیروی انسانی در این وزارت خانه بود،با برنامه ریزی نادرست،ایجاد سازمانی سربار با انبوه نیروی انسانی سرخورده و بدون سمت و شغل و همچنین وارد کردن ضربه به شخصیت اجتماعی کارکنان وزارت نفت، میراثی تلخ را از خود به جای خواهندگذاشت.
از نمایندگان محترم مجلس شورای اسلامی تقاضا داریم ، هر چه سریع تر قانون ممنوعیت بکارگیری کارکنان بازنشسته در وزارت نفت را پیگیری نمایند که با اجرای این قانون ، مشکل نیروی مازاد در این وزارتخانه حل شده و دل نگرانی آقای وزیر خاتمه خواهد یافت.
امضاء محفوظ
تعدادی از کارکنان غیرمازاد و دلسوز و وفادار صنعت نفت
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1