نبود ایست بازرسی مشکل جدی کهگیلویهوبویراحمد برای برخورد با ورود کالای قاچاق است
استاندار کهگیلویه وبویراحمد تاکید کرد: تشدید و مبارزه جدی تر، منظم تر و جامع تر با بروز پدیده قاچاق کالا و ارز نیازمند استقرار ایستگاه ایست بازرسی در برخی مبادی ورودی و محورهای ارتباطی این استان است. آوای جنوب؛ سید موسی خادمی روز شنبه در نشست کارگروه مبارزه با قاچاق کالا و ارز کهگیلویه وبویراحمد
استاندار کهگیلویه وبویراحمد تاکید کرد: تشدید و مبارزه جدی تر، منظم تر و جامع تر با بروز پدیده قاچاق کالا و ارز نیازمند استقرار ایستگاه ایست بازرسی در برخی مبادی ورودی و محورهای ارتباطی این استان است.
آوای جنوب؛
سید موسی خادمی روز شنبه در نشست کارگروه مبارزه با قاچاق کالا و ارز کهگیلویه وبویراحمد افزود: البته یکبار درخواست استان برای استقرار این مهم به ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز برای تصویب در شورای امنیت کشور اعلام شد که به تصویب نرسید.
وی اظهار کرد: از آنجا که کهگیلویه وبویراحمد در محور تزانزیت کالا و در کریدور شمال به جنوب واقع شده است و با توجه به روند افزایشی قاچاق کالا استقرار ایستگاه ایست بازرسی در دو تا سه نقطه این استان ضروری است.
وی تصریح کرد: از جمله محورها و نقاط مهم برای ایجاد ایست بازرسی شامل پل بریم (محور گچساران- بابامیدان، پل قره جاده (یاسوج – اصفهان) و تنگ سرخ نیز محور ( یاسوج – شیراز) است.
خادمی تصریح کرد: یکی از مشلات اساسی در نبود ایستگاه بازرسی این است که برای هر عملیاتی از سوی نیروی انتظامی نیازمند مجوز از سوی دستگاه قضایی و یا سایر نهادهای مربوطه است.
مدیرکل امنیتی وانتظامی استانداری کهگیلویه وبویراحمد نیز در این نشست نداشتن ایست بازرسی را از مهمترین دغدغه های موجود در زمینه مبارزه با قاچاق کالا و ارز در استان اعلام کرد.
سید احمد نشاطی افزود: یکی از اقدام های مثبت کارگروه مبارزه با قاچاق کالا و ارز استان را در سال گذشته ایجاد نمایندگی فروش اموال تملیکی بود.
وی تصریح کرد: با راه اندازی این نمایندگی بسیاری از امور شامل جمع آوری، نگهداری، اداره و فروش اموالی که به موجب قانون به تملک، تصرف، تحت توقیف و یا مدیریت دولت درمی آید در این شعبه جمع آوری ، رسیدگی و ساماندهی می شود.
وی ارزش ریالی کشفیات کالای قاچاق در استان را در دو ماه گذشته امسال افزون بر ۲۶ میلیارد و ۵۰۰میلیون ریال اعلام کرد.
نشاطی ارزش ریالی کالاهای قاچاق کشف شده در ماه های فرودرین و اردیبهشت سال ۹۴ را نیز حدود ۲۳ میلیارد ریال ذکر کرد.
وی تعداد پرونده های تشکیل شده در زمینه قاچاق کالا و ارز و نیز ارزش ریالی کالاهای کشف شده را در سال ۹۴ به ترتیب یکهزار و ۸۲۰ فقره و یکهزار و ۴۲۰ نفر اعلام کرد.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : 0