کد خبر : 50004
تاریخ انتشار : سه شنبه 30 آذر 1400 - 11:50

پاسخ احمدزاده به تاجگردون/ درخواست استاندار از رسانه‌ها

پاسخ احمدزاده به تاجگردون/ درخواست استاندار از رسانه‌ها

آوای جنوب استاندار کهگیلویه و بویراحمد از رسانه‌ها خواست چندان روی اعتبارات استان در بودجه سال ۱۴۰۱ مانور ندهند. علی شهابی‌نسب در نشست شورای برنامه‌ریزی که به بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۱ اختصاص داشت، گفت: سهم ۷ استان از جمله اردبیل، سمنان، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویراحمد در برش استانی تولید ناخالصی داخلی کمتر

آوای جنوب

استاندار کهگیلویه و بویراحمد از رسانه‌ها خواست چندان روی اعتبارات استان در بودجه سال ۱۴۰۱ مانور ندهند.

علی شهابی‌نسب در نشست شورای برنامه‌ریزی که به بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۱ اختصاص داشت، گفت: سهم ۷ استان از جمله اردبیل، سمنان، چهارمحال و بختیاری و کهگیلویه و بویراحمد در برش استانی تولید ناخالصی داخلی کمتر از ۶ درصد بوده است.

رئیس سازمان برنامه و بودجه کهگیلویه و بویراحمد افزود: جایگاه استان در بودجه درآمد مالیاتی ۱۲۰۰ میلیارد تومان است که نزدیک ۲۰۰ میلیارد فروش اموال است و باید سال آینده از محل فروش اموال مازاد ادارات ۲۰۰ میلیارد تومان سهم استان شود.

وی با اشاره به وضعیت استان در لایحه بودجه ۱۴۰۱ گفت: در این لایحه درآمدهای استان نسبت به سال جاری ۷۱ درصد است و بودجه استان در لایحه آینده حدود دو هزار میلیارد تومان است.

وی بیان کرد: در دولت قبل استان کهگیلویه و بویراحمد جایگاه نوزدهم ردیف بودجه قرار داشت اما در دولت سیزدهم یک رتبه ارتقا کردیم و به جایگاه هیجدهم رسیدیم، ۱۳ استان که جمعیت و وسعت بیشتری دارند اعتباراتشان از ما کمتر است .

وی با اشاره به انتشار اخبار در مورد پایین بودن بودجه استان در یک سایت محلی گفت: این سایت می‌خواست دولت و استان را خراب کند.

در ادامه استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: لازم نیست روی اعتبارمان در بودجه ۱۴۰۱ مانور بدهیم بقیه استان‌ها حساس می‌شوند، برخی از اعتبارات استان به خاطر زلزله سی‌سخت بود.

سید علی احمدزاده بیان کرد: اینکه ما باید جایگاه ۲۸ کشور بودیم اما ۱۸ هستیم نیاز به مانور دادن نیست و لازم نیست رسانه‌ها مانور دهند تلاش‌ها همچنان ادامه دارد اعتباراتمان خوب نیست.

وی بیان کرد: کل اعتبار استان دو هزار میلیارد تومان است با این رقم نمی‌ توانیم کار بزرگی انجام دهیم، این رقم برای یک استان با این همه مشکلات و محرومیت‌ها کم است، سیلاب و کلوار در استان ما جاده دسترسی مناسبی ندارد، قلعه رئیسی و دیشموک و سایر نقاط استان هم همینطور هستند.

مقام ارشد اجرایی کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: با این همه مشکلات اینکه در لایحه بودجه ۱۸ کشور هستیم شق‌القمر نکردیم. اعتبار دو هزار میلیاردی کم است باید دوباره به صورت بخشی اعتبار بگیریم.

احمدزاده بیان کرد: در سفر رئیس جمهور برخی از محرومیت‌ها دیده نشد گفتیم و اعلام کردیم که برای این مناطق اعتبار می‌خواهیم، نمایندگان استان در مجلس سه نفر است خیلی زور نمایندگان زیاد نیست خواهش می‌کنم جراید ملی خیلی به این بودجه نپردازند که به ضرر ما است.

وی کرد: از فرمانداران درخواست می‌کنم که پروژه‌هایی عمرانی که در شهرستان هستند را از دو کانال پیگیری کنند، اول اینکه روی قدرت نمایندگان حساب کنند دو نماینده از سه نماینده استان در کمیسیون تلفیق هستند از این ظرفیت استفاده کنید.

احمدزاده بیان کرد: آقای نادران به عنوان رئیس کمیسیون تلفیق به استان آمدند و وضعیت استان را دیدند لذا از طریق نمایندگان پیگیر احیاء پروژه‌های شهرستانی باشید.

وی بیان کرد: دوم اینکه مدیران کل استان را تحت فشار قرار دهید که پای کار باشند خودم از معاونین می‌خواهم پیگیری کنند شما هم از مدیران کل بخواهید پیگیری کنند.
ایراداتی در مبانی کار وجود دارد، اما سعی کنیم اعتبارات ماده ۲۳ را زنده کنیم

مقام ارشد اجرایی استان با بیان اینکه باید دولت کوچک شود تا بتوان پاسخگوی هزینه ها باشیم ، گفت: در دولت قبل ‌ با بزرگ شدن دولت بودجه ها هزینه و صرف می شد.

وی با بیان اینکه همه باید در جهت کوچک شدن دولت تلاش کرد و گفت: فرار مالیاتی ها شناسایی شود، راه اندازی کارخانه صنعتی نیمه فعال فعال شود تا درآمد ها افزایش پیدا کند.

 

فرماندار کهگیلویه با بیان اینکه نظام بودجه ریزی ما نظام سلطان بودجه ریزی و مبنای آن درست نیست.

کریمی نژاد با تاکید بردنبال شدن دیپلماسی بودجه توسط استاندار گفت: وقتی حقوق ها قرار است پلکانی شود مناطق محروم هم حقوق های آنها پلکانی شود.

استاندار استان با بیان اینکه تفاوت رقم های بودجه خیلی فاحش است، گفت: توزیع متوازن سرمایه وجود ندارد ، پول نفت استان ما به جاهای دیگر انتقال داده می شود.

 

دیهم فرماندار شهرستان گچساران با بیان اینکه بودجه سال گذشته گچساران رقم دقیق ۱۸۶ میلیارد بود که ۹۸ میلیارد آن از محل نفت بود، گفت: در سال جدید در خصوص اعتبار شهرستان تجدید نظر شود تا دچار ضرر نشود.

 

فرماندار دنا در این نشست با بیان اینکه آیا اعتبارات محرومیت زدایی در بودجه استان تعریف شده است و اینکه اعتبارات زلزله ۵۰ درصد آن تخصیص یافته و مابقی باید پیگیری شود تا تخصیص یابد.

 

گرامی فرماندار باشت با بیان اینکه پروژه آب رسانی باشت در چند سال گذشته تعطیل شده است، گفت: با توجه به اینکه پروژه آب رسانی وکشاورزی  باشت سبب اشتغال زایی و کمک به رفع بیکاری می شود با قدرت پیگیری شود.

 

فرماندار چرام به عدالت بودجه ای و مبانی تقسیم آن اشاره کرد و گفت: شهرستان های چرام در مقایسه با کهگیلویه در خصوص بودجه و تقسیم آن مطالبه گر تر می دانیم و خواهان افزایش بودجه هستیم

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.