نشست هماهنگی سفر استانی ریاست جمهوری به استان در گچساران برگزار شد
پژمان نیک اقبالی افزود: سفرهای استانی دکتر روحانی و اعضای هیات دولت با سفرهای دولت های نهم و دهم متفاوت خواهد بود
نماینده دفتر معاونت اجرایی ریاست جمهوری گفت: رویکرد پروژه محوری و شروع عملیات اجرایی طرح بدون پیش بینی اعتبار در اولویت برنامه های دولت یازدهم نیست.
آوای جنوب؛
سید عبدالمجید میرهاشمی روز چهارشنبه در نشست هماهنگی سفر استانی ریاست جمهوری به کهگیلویه و بویراحمد که در گچساران برگزار شد، افزود: تعداد زیادی از طرح های عمرانی دولت های قبل نیمه تمام مانده است که عزم دولت برای تکمیل پروژه های بالای ۷۰ درصد جدی است.
وی بیان کرد: تکمیل و به نتیجه رساندن پروژه های نیمه تمام دارای پیشرفت فیزیکی بالا از مهمترین برنامه های عمرانی دولت تدبیر و امید است.
وی با اشاره به بهبود وضعیت تخصیص بودجه های عمرانی در سال ۹۳ تصریح کرد:تخصیص ۱۰۰درصدی اعتبارات و تقویت بودجه دیگر برنامه دولت برای تکمیل طرح های عمرانی افزایش رفاه و رضایتمندی مردم خواهد بود.
وی بیان کرد: رییس جمهوری در سفر به استان ها بر اساس نیاز و ظرفیت های هر منطقه در مورد تصویب و اجرای طرح های جدید تصمیم گیری خواهد کرد.
میرهاشمی اظهار کرد: رییس جمهوری و اعضای هیات دولت در سال ۹۴ به استان کهگیلویه و بویراحمد سفر خواهند کرد اما زمان دقیق این برنامه هنوز مشخص نشده است.
معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: برخی مصوبات دولت های نهم و دهم در سفرهای استانی به این استان روی کاغذ مانده و هنوز تعدادی از آنها اجرایی نشده است.
پژمان نیک اقبالی افزود: سفرهای استانی دکتر روحانی و اعضای هیات دولت با سفرهای دولت های نهم و دهم متفاوت خواهد بود.
وی بیان کرد: توسعه زیرساخت های رفاهی این استان نسبت به استان های مجاور مطلوب نیست.
نیک اقبالی اظهار کرد: کهگیلویه و بویراحمد باید دارای ۷۴۰ کیلومتر جاده ارتباطی چهارخطه باشد در حالی که هم اکنون تنها ۶۳ کیلومتر جاده چهارخطه در آن وجود دارد.
وی عنوان کرد: ۱۱ درصد از روان آب های کشور در کهگیلویه و بویراحمد است در صورتی که بسیاری از زمین های کشاورزی این استان به صورت دیم کشت می شود.
نیک اقبالی ابراز داشت: شهرستان نفت خیز گچساران بیش از پیش به سرمایه گذاری در حوزه اقتصادی نیاز دارد.
معاون عمرانی استاندار کهگیلویه و بویراحمد افزود: گچساران از دو قسمت فقیر و غنی تشکیل شده که یک قسمت شرکت نفت با سرمایه های زیاد و یک قسمت نیز قشر فقیرنشین که دارای محلات قدیمی است.
نیک اقبالی گفت: اکثر شهرهای کهگیلویه و بویراحمد روستا بوده اند و به همین دلیل است که اکنون وضعیت مناسبی ندارند.
وی بیان کرد: انتقال آب به دشت های امامزاده جعفر شهرستان گچساران از جمله طرحهای مهمی است که پس از اجرا سه هزار و ۵۰۰ هکتار زمین کشاورزی را پوشش خواهد داد.
نیک اقبالی اظهار کرد: سد چم شیر گچساران ۱۷۵ مگاوات برق تولید می کند و درخواست تامین آب بخش صنعت شهرستان از سد چم شیر نیز جزو انتظارات مردم گچساران است.
وی عنوان کرد: با وجود تولید ۲۵ درصد نفت کشور در کهگیلویه و بویراحمد ولی هیچگونه صنایع تبدیلی در این زمینه در استان موجود نیست.
نیک اقبالی ابراز داشت: پتروشیمی شهرستان گچساران پس از سال ها انتظار تنها ۳۵ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و فرودگاه این شهرستان نیز نیازمند تجهیز شود.
برچسب ها :آوای جنوب ، اعضای هیات دولت ، پتروشیمی شهرستان گچساران ، دکتر روحانی ، سفر استانی ریاست جمهوری ، سید عبدالمجید میرهاشمی ، کهگیلویه و بویراحمد ، گچساران ، معاونت اجرایی ریاست جمهوری
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0