کد خبر : 41977
تاریخ انتشار : جمعه 29 آذر 1398 - 17:22

لاستیک سازی خان احمد باشت همچنان در کُما/ پروژه ای که با سرو صدای زیاد از تب و تاب افتاد

لاستیک سازی خان احمد باشت همچنان در کُما/ پروژه ای که با سرو صدای زیاد از تب و تاب افتاد

آوای جنوب/سمیرا نصاری کارخانه لاستیک سازی خان احمد باشت با وجود اینکه می توانست در کاهش آمار بیکاری و توسعه استان نقش مهمی داشته باشد اما بعد از گذشت چند سال هیچ‌گونه پیشرفتی نداشته و به کما رفته است. به گزارش آوای جنوب از گچساران، همگان به این امر واقف هستند که برای کلنگ‌زنی و

آوای جنوب/سمیرا نصاری

کارخانه لاستیک سازی خان احمد باشت با وجود اینکه می توانست در کاهش آمار بیکاری و توسعه استان نقش مهمی داشته باشد اما بعد از گذشت چند سال هیچ‌گونه پیشرفتی نداشته و به کما رفته است.

لاستیک سازی  باشت همچنان در کما/ پروژه ای که با سرو صدای زیاد از تب و تاب افتاد

به گزارش آوای جنوب از گچساران، همگان به این امر واقف هستند که برای کلنگ‌زنی و افتتاح پروژه‌ها در سطح شهرستان‌ها و استانها همیشه با یک مراسم خاص و با حضور مقامان عالی رتبه از وزیر تا معاونان آنها گرفته در این مراسمات حضور پیدا می‌کنند و در این  مراسمات اعداد و ارقام‌هایی را به شرکت کنندگان ارائه می‌شود.

 این  مراسمات همیشه یک ریشه امید در دل جوانان این شهر و دیار می‌رویاند اما بعد از گذشت چندی این پروژه‌ها که با سر و صدای زیادی افتتاح و یا کلنگ‌زنی شده از تب و تاب افتاده و با مشکلاتی که مسوولان آن را بیان می‌کنند این پروژه‌ها از چرخه خارج می‌شوند.

 در شهرستان گچساران حتی پروژه‌های کوچک با حضور مقامات استانی و کشوری افتتاح و کلنگ‌زنی می‌شود اما این فقط یک حضور است و بعد از گذشت چندی خبری از آن همه وعده نبوده است.

 یکی از پروژه‌های مهم  در شهرستان گچساران و باشت  که با حضور ۶ معاون وزیر از جمله معاون وزیر اقتصاد،  راه، صنعت و معدن و دیگر معاوانان وزیر کلنگ‌زنی شد، می‌توان به پروژه لاستیک سازی  در شهرک صنعتی خان احمدباشت  اشاره کرد.

 کلنگ احداث کارخانه لاستیک سازی در شهرک صنعتی خان احمد باشت در تاریخ ۶ اسفند ماه سال  ۱۳۹۵با حضور معاون وزیر صنعت، معدن و تجارت، رئیس کمیسیون برنامه و بودجه مجلس‌، استاندار و برخی از مسئولان کشوری و استانی به زمین زده شد.

این کارخانه که قرار بود بزرگترین کارخانه لاستیک سبز جنوب کشور باشد بعد از زمان کلنگ‌زنی تاکنون به کما رفته است و انگار این پروژه با این همه سرو صدا کلنگ آن به زمین نزده شد.

در  مراسم کلنگ زنی این  پروژه غلامرضا تاجگردون اظهار کرده بود، کلنگ‌زنی بزرگترین کارخانه لاستیک سازی سبز از جمله پروژه‌ مهمی در توسعه  صنعت این شهرستان و استان ایجاد می‌کند.

نماینده باشت و گچساران افزود: هدف ما از کلنگ‌زنی این پروژه‌ ایجاد امید در جوانان باشت و گچساران و رفع محرومیت از چهره استان بوده و اینکه هر کاری در هر گوشه کشور بدون هماهنگی و مشارکت به نتیجه نخواهد رسید.

در ادامه سید موسی خادمی استاندار اسبق کهگیلویه و بویراحمد با بیان اینکه ایجاد این پروژه‌ها تحول جدی در حوزه صنعتی ایجاد می‌کند، گفت: با اقدامات در دست تهیه کهگیلویه و بویراحمد از بحران کمبود زیرساخت‌ها خارج خلاص می‌شود.

خادمی تصریح کرد: ایجاد این پروژه‌ها در راستای اقتصاد مقاومتی و کاهش بیکاری نقش اساسی خواهد داشت.

نصرالله خادمی سرمایه‌گذار طرح در این آیین گفته بود که بزرگترین کارخانه لاستیک سازی جنوب کشور با سرمایه‌گذاری ۷۵۰ میلیارد تومانی احداث خواهد شد که  از این مبلغ ۱۰ درصد سرمایه و بقیه اعتبار نیز از صندوق ذخیره ارزی و همکاری بانک تجارت است.

وی تصریح کرد: با بهره‌برداری از این طرح زمینه اشتغال ۸۵۰ نفر مستقیم و ۴ هزار نفر به صورت غیر مستقیم فراهم می‌شود.

خادمی بیان کرد: این کارخانه طی ۳۵ ماه احداث می‌شود که علاوه بر رونق تولید اشتغال خوبی در دو شهرستان باشت و گچساران  ایجاد می‌شود.

وی با بیان اینکه با کلنگ‌زنی این کارخانه در روز ۶ اسفند ماه کار عملیات اجرایی این کارخانه شروع خواهد شد، گفت:این کارخانه بعد از مدت ۳ سال افتتاح و موجب اشتغال‌زایی بیش از یک هزار جوان گچسارانی خواهد شد و به جرات می‌توان گفت این طرح یک انقلاب صنعتی در جنوب کشور خواهد بود.

سرمایه‌گذار گچسارانی اظهار کرد: طرح اولیه ۳ سال پیش‌بینی شده و از روز اول که این کارخانه کلنگ‌زنی شود فردای همان روز کار اجرایی نیز بدون وقفه شروع خواهد شد.

وی به میزان تولید این کارخانه نیز اشاره و ابراز کرد: قریب بر ۵۰ هزار تن لاستیک سبز کوچک تا بزرگ ماشین‌های سبک و سنگین و لاستیک هواپیما در این کارخانه تولید می‌شود.

این سرمایه گذار گچسارانی عنوان داشه که از مزایای لاستیک سبز گفت و افزود: این لاستیک بعد از فرسوده شدن دوباره به چرخه طبیعت باز می‌گردد.

خادمی افزود: رنگ این لاستیک سیاه است و به دلیل داشتن یک نوار سبز و همچنین سازگار بودن به محیط به عنوان لاستیک سبز معرفی شده است.

به گزارش آوای جنوب ،  کارخانه لاستیک سازی خان احمد، واقع در شهرک صنعتی باشت، با وجود اینکه می توانست در کاهش آمار بیکاری و توسعه استان نقش مهمی داشته باشد، در شرایط فعلی، حال و روز خوبی نداشته و بعد از گذشت چند سال هنوز در مراحل ابتدایی باقی مانده و هیچ‌گونه پیشرفتی نداشته است.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.