فرماندار گچساران گفت: متاسفانه در سالهای اخیر به جذب نیرو از طریق اداره کار توجه نشده است و این امر موجب شده که نرخ بیکاری در این شهرستان بالاتر از میانگین کشوری و استانی بشود.
به گزارش آوای جنوب از گچساران، نشست بررسی واحدهای تولیدی و رفع موانع تولید با حضور معاون اقتصادی وزیر رفاه ، معاون اقتصادی استاندار ، فرماندار و روسای ادارات در سالن کنفرانس فرمانداری گچساران برگزار شد.
در این نشست علی خوان پایه با تسلیت فرا رسیدن دهه فاطمیه با اشاره به موقعیت جغرافیایی گچساران گفت: گچساران از دیرباز از یک شرایط ویژه برخوردار بوده است.
وی ادامه داد: این شهرستان با ۱۲۴هزار نفر جمعیت که ۸۰درصد از جمعیت آن در شهر سکونت دارد.
فرماندار گچساران با اشاره به اینکه این شهرستان دارای یک بخش، یک شهر ، چهار دهستان و ۱۱۳روستا است، افزود: وجود صنایعی از جمله صنعت نفت و پتروشیمی این شهرستان را حایز اهمیت کرده است.
وی عنوان کرد: گچساران به عنوان تولید کننده نفت و گاز شناخته شده است اما این شهرستان با داشتن ۲ رودخانه و وجود سد کوثر و سد چم شیر که سد کوثر آب دو و نیم میلیون نفر جمعیت استانهای جنوبی را تامین می کند.
خوانپایه با اشاره به سد چمشیر گچساران که در مراحل پایانی قرار گرفته است، ابراز کرد: سد چم شیر هم قریب بر ۲میلیارد و نیم ذخیره آب دارد که در حوزه کشاورزی و صنعتی در سال آینده به بهره برداری خواهد رسید.
وی ادامه داد: از ۲ سد کوثر و چم شیر گچساران ۱۹۰میلیون متر مکعب آب برای بخش کشاورزی از تصویب شده است و همچنین ۶۰میلیون متر مکعب آب در حوزه صنعت از سد چم شیر تخصیص داده شده است.
فرماندار گچساران تصریح کرد: تجهیز اراضی کشاورزی به سیستم آبیاری نوین و تبدیل زمین های دیم به آبی از دیگر اقداماتی بود که در سالهای اخیر انجام گرفته است.
وی افزود: قریب بر۳۵هزار هکتار اراضی کشاورزی در گچساران وجود دارد که قریب بر ۱۱هزار هکتار در چند سال اخیربه سیستم آبیاری نوین مجهز شده است.
خوانپایه بیان کرد: با افتتاح سدچم شیر و شرایط آب و هوایی در حوزه گردشگری می توان گام های موثری برداشت.
بالاترین مقام اجرایی گچساران ادامه داد: این شهرستان در بعد تجارت و بازرگانی به مرزهای خشکی و آبی نزدیک است .
وی افزود: علی رقم تمامی ظرفیت ها لیکن شهرستان از یک سری مشکلات از جمله اشتغال و بیکاری رنج می برد.
خوانپایه با بیان اینکه بر اساس آمار سال ۱۳۹۷ نرخ بیکاری در کشور ۱۰درصد بوده اما در شهرستان ۱۶درصد بوده است، افزود: قریب بر هفت هزار و ۳۰۰ نفر کارگر تابع قانون کار در شهرستان فعالیت دارند که در حوزه صنعت نفت،پتروشیمی، مرکز لرزه نگاری و سدچم شیر فعالیت دارند که عمدتا غیربومی هستند و در این سالها به نیروهای بومی توجه ای نشده است.
فرماندار گچساران ادامه داد: متاسفانه در سالهای اخیر به جذب نیرو از طریق اداره کار توجه نشده است و این امر موجب شده که نرخ بیکاری در این شهرستان بالاتر از میانگین کشوری و استانی بشود.
وی در ادامه به واحه های تولیدی در این شهرستان اشاره کرد و گفت: در بخش صنعت ۸۴واحد تولید است که قریب بر۳۴واحد فعال، ۲۷نیمه فعال و راکد و ۱۹واحد طرح است.
خوانپایه خاطرنشان کرد: این واحدهای تولید نیمه فعال و راکد برای بازگردانده شدن به چرخه تولید به به تسهیلات و سرمایه در گردش دارند.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0