فردا جلسه سرنوشت ساز بین مجلس و دولت درباره تعیین تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی

جلسه سرنوشت ساز بین مجلس و دولت درباره تعیین تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی فردا برگزار خواهد شد. آوای جنوب، این جلسه از این نظر هائز اهمیت است که نمایندگان مجلس فشار حداکثری بر دولت داشته اند تا روند تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی تسریع گردد. خود این کار نشان دهندهی این موضوع است که فریاد بلند
جلسه سرنوشت ساز بین مجلس و دولت درباره تعیین تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی فردا برگزار خواهد شد.
آوای جنوب، این جلسه از این نظر هائز اهمیت است که نمایندگان مجلس فشار حداکثری بر دولت داشته اند تا روند تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی تسریع گردد.
خود این کار نشان دهندهی این موضوع است که فریاد بلند کارگران و جامعه عدالت خواهان متشکل از نمایندگان کارگران، خود کارگران،نمایندگان مجلس شورای اسلامی، و برخی مسئولین عدالت خواه، خواهان رسیدگی و انجام ساماندهی نیروهای شرکتی هستند.
و این موضوع بسیار گسترده و به روزهای حساسی رسیده است.
پیمانکاران تلاششان را بر این گذاشتهاند که حذف کامل شرکتهای پیمانکاری انجام نگیرد.
اینجانب نویسنده به عنوان یک فعال کارگری و ارتباطی که با برخی نمایندگان عزیز دارم بر این باورم که خروجی فردا، هم خوب است و هم بد!
خوب از این منظر که تعداد زیادی از همکاران شرکتی تبدیل وضعیت خواهند شد و بد بدین معنا که حذف کامل شرکتهای پیمانکاری، انجام نخواهد پذیرفت.
اما خوبی این جلسه این است که اتمام حجتی است برای اجرای سریع تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی. و ایمان دارم پس از این جلسه روند تبدیل وضعیت به سرعت انجام خواهد شد.
امیدوارم کسانی که فردا در این جلسه هستند فارغ از تمام فشارها و مسئولیتها، به یاد داشته باشند که همکاران شرکتی سالها سختی و رنج را تحمل کرده برای اجرای دقیق عدالت. و انتظار میرود، آنها بهترین تصمیم را برای این موضوع بگیرند.
نویسنده: کاظمی
برچسب ها :تبدیل وضعیت نیروهای پیمانکاری ، تبدیل وضعیت نیروهای شرکتی ، حذف پیمانکار ، ساماندهی نیروهای شرکتی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0