عزم دولت برای بازسازی ۱۳۴ مدرسه سنگی در کهگیلویه وبویراحمد
آوای جنوب استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: عزم دولت برای ۱۳۴ مدرسه سنگی استان باید تخریب و تا پایان شهریور ماه سال آینده احداث و بهره برداری شوند. یداله رحمانی روز یکشنبه در نشست شورای عدالت آموزشی استان، اظهار کرد: نهضت توسعه عدالت آموزشی یکی از مهمترین طرح های دولت چهاردهم است که رئیس جمهور
آوای جنوب
استاندار کهگیلویه و بویراحمد گفت: عزم دولت برای ۱۳۴ مدرسه سنگی استان باید تخریب و تا پایان شهریور ماه سال آینده احداث و بهره برداری شوند.
یداله رحمانی روز یکشنبه در نشست شورای عدالت آموزشی استان، اظهار کرد: نهضت توسعه عدالت آموزشی یکی از مهمترین طرح های دولت چهاردهم است که رئیس جمهور آن را در استان ها رصد می کند.
وی افزود: به دلیل اهمیت موضوع قرار شد به صورت هفتگی جلسات پیرامون عدالت آموزشی برگزار و فرمانداران در حوزه استحفاظی خود به صورت وبیناری در این جلسات حضور خواهند داشت.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد تصریح کرد: بنابراین مقدمات کار برای برگزاری نشست وبیناری فراهم شود تا در حین برگزاری جلسه با مشکلی مواجه نشویم.
رحمانی اظهار کرد: طرح توسعه عدالت آموزشی با هدف مدارس نیمه تمام، مدارس با تراکم بالای ۳۵ نفر، سنگی، تخریب و بازسازی، است که با این شرایط هم اولویت با مدارس سنگی به خصوص کانکسی است.
وی تاکید کرد: ۱۳۴ مدرسه سنگی در استان وجود دارد که باید تا پایان شهریور ماه سال آینده به بهره برداری برسند.
استاندار کهگیلویه و بویراحمد ادامه داد: از این تعداد، ۲۸ مدرسه توسط نوسازی مدارس و ۱۰۶ مدرسه متناسب با موقعیت بین شهرستان ها تقسیم شود و مسئولیت پیگیری و گزارش دهی در خصوص این تعداد مدارس با فرمانداران شهرستان ها است.
وی تصریح کرد: نوسازی مدارس استان لیست ۲۸ مدرسه را به تفکیک و لیست ۱۰۶ مدرسه دیگر را با توجه به سهمیه اعلامی در اختیار فرمانداران قرار دهد.
رحمانی عنوان کرد: فرمانداران ضمن اینکه از تعداد مدارس سنگی در شهرستان حوزه خدمت خود اطلاع پیدا می کنند همه جانبه پیگیر اقدام لازم شوند
استاندار کهگیلویه و بویراحمد با اشاره به ظرفیت بنیاد علوی، بنیاد برکت و کمیته امداد امام خمینی(ره)، گفت: لیست مدارس در اختیار نهادهای حمایتی قرار گیرد تا بخشی از طرح توسعه عدالت فضاهای آموزشی توسط آنها انجام گیرد.
رحمانی بر استفاده از ظرفیت خیرین تاکید کرد و افزود: خیرین می توانند ما را در رسیدن به این هدف یاری کنند لذا از ظرفیت خیرین مدرسه ساز استفاده شود.
کهگیلویه و بویراحمد به لحاظ فضای آموزشی به ویژه در شهرستان بویراحمد و دیشموک وضعیت مناسبی ندارد و اگر چه راه های نرفته زیادی برای سامان بخشیدن به بهبود این وضعیت و حذف مدرسه های نا ایمن و کانکسی دارد اما با تلاشهای دولت و خیرین و نگاه های تحولی و مثبتی که در این حوزه آغاز شده امید به دسترسی برابر به آموزش باکیفیت را در استان تقویت کرده است.
به گزارش آوای جنوب ، آموزش بخشِ جدایی ناپذیرِ حوزه عمومی به شمار می آید و بسیاری از کشورهای جهان از توسعه یافته و توسعه یابنده و حتی جهان سوم در تلاشند که آن را برای دسترسی همه طبقات اجتماعی رایگان و یکسان ارایه دهند، خصوصی سازی آموزش افزون بر حرکت بر خلاف روند جهانی، کارشکنی در چندین دهه تلاش برای دستیابی به عدالت آموزشی در کشور است.
یکی از موضوعات کلیدی در تحقق عدالت آموزشی، تراکم کلاسهای درس است.
طبق استانداردهای آموزشی، تراکم دانشآموزان در دوره ابتدایی باید بین ۲۰ تا ۲۶ نفر باشد. اما در حال حاضر، ۵۰ درصد کلاسهای این دوره تراکمی بالاتر از این حد دارند. این مساله، به گفته رحمانی، باعث کاهش کیفیت تعامل دانشآموزان با معلمان میشود و فرصت یادگیری برابر را از بین میبرد.
در میانه تلاشهای بیوقفه برای ساختن آیندهای روشنتر، نظام آموزش و پرورش همواره در خط مقدم توسعه پایدار قرار دارد. اما وقتی صحبت از عدالت آموزشی به میان میآید، تصویر سادهای از دسترسی به امکانات آموزشی کافی نیست؛ بلکه مفهومی گسترده از فرصتهای برابر، کیفیت آموزشی، و رفع تبعیضهای ساختاری به چشم میآید.
در استان کهگیلویه و بویراحمد، با وجود منابع غنی طبیعی و فرهنگی، چالشهای عمیقی همچنان پیشروی نظام آموزشی قرار دارد و تلاش های بی وقفه ای برای کاهش این چالش ها انجام شده و یا در حال انجام است
برچسب ها :آوای جنوب ، کهگیلویه و بویراحمد ، مدرسه سنگی
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0