شناسایی ۹۰۰ کودک بازمانده از تحصیل در کهگیلویه و بویراحمد

آوای جنوب مدیرکل فرهنگی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد از شناسایی ۹۰۰ کودک بازمانده از تحصیل در استان خبر داد و گفت: بازگشت این تعداد کودک بازمانده از تحصیل در دستور کار است. به گزارش آوای جنوب سید خدادوست موسوی در جلسه کارگروه فرهنگی و اجتماعی در خصوص آسیبهای اجتماعی افزود: خودکشی، نزاعهای فردی
آوای جنوب
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی استانداری کهگیلویه و بویراحمد از شناسایی ۹۰۰ کودک بازمانده از تحصیل در استان خبر داد و گفت: بازگشت این تعداد کودک بازمانده از تحصیل در دستور کار است.
به گزارش آوای جنوب سید خدادوست موسوی در جلسه کارگروه فرهنگی و اجتماعی در خصوص آسیبهای اجتماعی افزود: خودکشی، نزاعهای فردی و دسته جمعی، اعتیاد، سرقت، طلاق، کودکان کار و بازمانده از تحصیل اصلیترین آسیبها و چالشهای اجتماعی شناسایی شده استان است.
مدیرکل فرهنگی و اجتماعی استانداری افزود: میزان شیوع و شدت آسیبهای اجتماعی باید بررسی و درجه بندی شوند و برای پیشگیری، کنترل و مقابل برنامههای، فرهنگی، اقدامی و میدانی در نظر گرفت.
وی، عادی انگاری آسیبها و معضلات اجتمای و کم توجهی به آنها را آفت دانست و تاکید کرد: باید تهدیدات آسیبهای اجتماعی که ابعاد مختلف دارد را جدی بگیریم.
موسوی با تاکید بر اینکه، باید از ظرفیتهای اجتماعی و متخصصان سلامت اجتماعی بیش از پیش بهره گرفت، عنوان کرد: باید مشکلاتی که بیشترین بار و آسیب را بر جامعه و مردم تحمیل میکند برنامهریزی شده و با هماهنگی و همکاری برطرف ساخت.
به گفته وی، عوامل مختلفی در بروز آسیبهای اجتماعی نقش دارند اما مسائل اقتصادی، معیشتی و بیکاری از مهمترین عامل بروز آسیبها و جالشهای اجتماعی شناخته شده در این استان است.
موسوی یادآور شد: علاوه بر کافی نبود شرایط کار، خلاء برنامههای فرهنگی و آموزشی در ایجاد آسیبهای اجتماعی دخیل است.
مدیرکل امور فرهنگی و اجتماعی استانداری گفت باید در حوزه فرهنگی و آموزشها، کارها تخصصیتر در سطح و حجم و با کیفیت بیشتری انجام گیرد و قشر جوان و نوجوان که بیشتر در معرض آسیبها هستند، ویژه مورد توجه باشند.
موسوی با تاکید بر اینکه، باید وظایف دستگاهها در این زمینه گویاتر و مشخص شدهتر تدوین و اعلام شود، عنوان کرد: باید که اجرا و اقدام برای پایش و ارزشیابی برنامهها و فعالیتهای مرتبط با کاهش بار مشکلات اجتماعی صورت گیرد.
وی بیان کرد: بنا داریم که با کمک صاحبنظران این حوزه در کنار تجربیات، پژوهشها و مطالعات قبلی، نظرسنجیها و اقداماتی که انجام شده، آن بخشی از کار که تاثیرات بیشتری داشته را احصا، بهروز رسانی و تقویت کنیم.
مدیرکل اجتماعی استانداری گفت: سال جدید با همکاری وهمراهی دانشگاه علوم پزشکی، بهزیستی و تشکلهای غیردولتی دورههای آموزشی مناسبی برای افراد در معرض آسیب برگزار و مکان و محلهای در معرض آسیبها، شناسایی میشود تا آسیبهای اجتماعی روند کاهشی داشته باشد.
موسوی بیان کرد: در سال ۱۴۰۴ برای کاهش آسیبهای اجتماعی اولویتدار کارهای تحقیقاتی، مطالعاتی و پژوهشی انجام میشود تا بتوانیم اعتبارات لازم را در جهت کاهش آسیبها تامین شود.
وی ادامه داد: علاوه بر این آسیبها، کودکان کار وکودکان بازمانده از تحصیل در برنامههای آسیبهای اجتماعی است که با مشارکت آموزش و پرورش ۹۰۰ دانشآموز بازمانده از تحصیل که اغلب در حاشیه شهر سکونت دارند، شناسایی شدند و در تلاش هستیم که این افراد به مدرسه بازگردند، به همین منظور، موسسه ارفک در حاشیه شهر یاسوج راهاندازی شد.
وی خاطرنشان کرد: کارهای فرهنگی و اجتماعی و کاهش آسیبهای اجتماعی نیازمند مشارکت همه دستگاههای اقتصادی، قضایی و امنیتی است و میطلبد بستههای اقتصادی برای برخی آسیبهای اجتماعی تعریف شود.
#کودک_بازمانده
#کار_فرهنگی
#آسیب_اجتماعی
#ارفک
#بسته_اقتصادی
برچسب ها :آوای جنوب ، فقر ، کهگیلویه و بویراحمد ، کودک کار
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0