بیوگرافی دکتر سید قادر لاهوتی به قلم نرگس احمدپور نویسنده و خبرنگار -گچساران
آوای جنوب؛
این متن برگرفته از بیوگرافی دکتر سید قادر لاهوتی فعال سیاسی برجسته شهرستان کهگیلویه و مندرج در کتاب اینجانب می باشد که بزودی چاپ خواهد شد .
(ناگفته های مردی که اخلاق و اخلاص سرلوحه زندگی اش است )
نام:سیدقادرلاهوتی
تحصیلات:دکترای ادبیات
سیدقادر لاهوتی از قطبهای مهم اصلاح طلب شهرستان کهگیلویه است.وی از سال ۱۳۵۸از فرهنگیان ساعی این شهرستان بود.وی به مراتب ، دبیر- رییس دبیرستان –ومتعاقبا در سال ۱۳۶۱ به سمت معاون آموزش وپرورش استان کهگیلویه وبویراحمد منصوب شد.
زندگی نامه دکتر سید قادر لاهوتی:
خصوصیات تحصیلی و شخصیتی
سید قادر لاهوتی در سال ۱۳۳۴ه.ش. در خانواده ای مذهبی از سادات در بخش مرکزی کهگیلویه دیده به جهان گشود.پدر بزرگوارشان مرحوم جاج سید غریب ، مردی بنام و نام آشنای طوایف مختلف ، از افراد نیک نام و بلند آوازۀ دیار کهگیلویه و شخصیتی متدین ،روشن بین ، مصلح ، حق طلب و مردم گرا بودو مادرش دختر یکی از بزرگان ایل بویر احمد از تبار تامرادی بود.
وی دوران تحصیلات ابتدایی را در زادگاهش و دوران متوسطه را در بهبهان با رتبۀ ممتاز به اتمام رسانید.از همان دوران ابتدایی هوش و ذکاوت بالا و تربیت صحیح خانوادگی او را از سایر اقران و همسا لانش متمایز نمود وبا مقید شدن به رعایت حلال و حرام دین مبین اسلام و آموختن آداب مردمداری و نشت و برخاست با بزرگان گوناگون انگیزه های بزرگی و بزرگ منشی را از پدر بزرگوارشان به ارث بردند.و در ادامه با استفاده از بورسیۀ نخست وزیری ، با توجه به بالا بودن معدل و سهمیۀ مناطق محروم راهی دانشگاه اصفهان در رشتۀ زبان و ادبیات فارسی موفق به اخذ درجۀ لیسانس گردیدند و در سال ۱۳۵۸یک سال بعد از انقلاب به استخدام آموزش و پرورش در آمدندو تحصیلات کارشناسی ارشد خویش را در دانشگاه شهید چمران اهواز در همان رشته به پایان رساند.و از پیشگامان اخذ مدرک ارشد در کهگیلویه شدند. و بعد از سالها معلمی با جان و دل در مقاطع تحصیلی مختلف ، منشأ خیر و برکت وافر و تربیت و ترغیب سایرین به علم و دانش تحصیلات در مقطع دکتری در دانشگاه آزاد بوشهر را سپری نمودند.و هم اینک به عنوان عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد گچساران و همکاری با دانشگاه های پیام نور و آزاد شهرستانهای همجواردر تربیت نسلی روشنگر ،آگاه ،صاحب درک و احساس مسؤلیت همّت می گمارند.
ایشان در اهتمام بر امر تدریس، بسیار جدی ، سختکوش ،پیگیر ،دقیق ، وقت شناس بوده و با انگیزه و رغبتی مثال زدنی و مشتاق به کلاس های درس وارد می شوند.و از عادات نیکو و پسندیدۀ ایشان مطالعۀ دقیق وعمیق قبل از تدریس می باشد که گاهی برای یک ساعت تدریس ساعت ها به مطالعه ، تحقیق و تدقیق می پردازند اگر چه برای چندمین بار باشد که یک مطلب را برای تشنگان دریای معرفت مکررا بازگو میکنند. و همین یکی از برجسته ترین خصوصیات یک مدرس و معلم واقعی است.حرص عجیبی به یادگیری و دانش پژوهی دارندو از هیچ کوششی در این راه دریغ نمی ورزند و دیگران را نیز به کسب علم و دانش ترغیب و تشویق می نمایند. با کتاب و مطالعه بسیار مانوس است و و آنگاه از مطالعه دست میکشد که به دستگیری مردم بپردازد.
از دیگر خصوصیّات قابل ذکر آن استاد فرهیخته ، قصد قربت و خلوصی است که هنگام پرداختن به همۀ امور بر افعال و اعمال ایشان مستولی است و در هر چیزی توفیق الهی را با الحاح به استمداد میطلبند.و از جمله کسانی است که صادق و متعهد است و اگر چیزی را بیان میکنند ابتدا به ساکن خویش را ملزم و متعهد به آن می دانند .و صداقت از این جهت که گفتار و رفتارشان به هم نزدیک است از امتیازات ویژه و تأثیر گذار اوست. هرگاه مدحی از کسی میشنوند زود به خدا پناه میبرد.و عبارت «پناه بر خدا» ورد زبانشان است.از تعارف و دروغ به شدت متنفر و گریزان و در مقابل رب قهار لرزان و امیدوار است. در میان خوف و رجا گام برمیدارد.
با همۀ حرص و ولعی که به کتب و کتابخوانی و خرید کتاب دارد کمتر به حطام دنیوی می اندیشد و به حد کفاف قانع و خرسندند.با اینهمه اهمیّتی که به وقت، کتاب و مطالعه می دهند آنگاه که پای مردم به میان آید با رغبت فراوان و قصد تقرب به ربّ، به حل و فصل امور آنان می پردازد و گاه شده که سراغ افرادی را می گیرد و احوال آنان را جویا می شود و در حد بضاعت خویش به آنان کمک می نماید که جز برای رضای خدا هیچ دلیل دیگری برای آن نمی توان یافت. وبیشترین چیزی که اورا می آزارد این است که نتواند برای یکی از مردم کاری کند و گره از کار فرو بستۀ خلق بگشاید.رسالت اصلی خویش را بر طرف نمودن چینی از جبینی می دانندو خرسندی خدای خویش را در خرسندی خلق جستجو می نمایند.
از دیگر ویژگی های جناب آقای لاهوتی دائم ااوضو بودن ایشان است که طهارت جسم در طهارت جان ایشان بی تأثیر نبوده و همۀ ساعات شب و روز جسم و جان خویش رابا معنویت و ارادت به درگاه ربوبیّت ، معطر و منور می نمایند .بی جهت نام لاهوتی بر او نهاده نشد وبا مسمّی است ایشان را و آنچه گفته اند : اَلاَلقابُ تنزلُ من السماء در مورد ایشان صدق میکند.
وقت شناس و منظم است و همیشه برای روز بعد برنامه ریزی می کند ومحور تمام برنامه ریزی هایش هنگام نماز است و باور دارد که نماز « کتابً موقوتاً»است.(نساء/۱۳۰) هر گاه قصد مسافرت دارد به گونه ای به مبدأ و مقصد می اندیشدکه امکان اقامۀ نماز اول وقت راداشته باشد تا خویش را با تسبیح و ستایش تمام هستی نسبت به خالق خویش هماهنگ و موزون کند.تا آن حد به مسألۀ نماز اول وقت اهمیّت می دهند که می توان گفت نماز در اوّل وقت کوک ساز جسم و جان ایشان است .
درک و شناخت دانشجویان و پیگیری مسائل و مشکلات زندگی آنان و طرح دوستی صادقانه ، صمیمی و بلند مدت با آنان و عدالت در توزیع نمره از ویژگی های منحصر به فردی بوده ، که دانشجویان را مشتاقانه به محضر خویش می کشاند تا کام تشنۀ آنان را از زلال معرفت و اندوخته های خود سیراب کند.
فعالیت های سیاسی و اجتماعی:
سیّد قادر لاهوتی را میتوان یکی از با سابقه ترین و خوش نام ترین چهره های سیاسی و فعال فکری و فرهنگی دهه های اخیر کهگیلویه و استان کهگیلویه و بویر احمد دانست.وی در دوران فترت بین انقلاب اسلامی در متن مسایل سیاسی جامع بوده و در همراهی و همگامی با انقلاب اسلامی مشارکت فعال داشته و به ندای خمینی کبیر (ره) بنیان گذار انقلاب دو شادوش سایر مردم لبّیک گفته و در مبارزات شرکت نموده تا آنجا که در بحبوحه انقلاب یک ترم از ادامه تحصیل محروم گردیدند.
بعد از انقلاب با شناخت جریانهای فکری در سطح کلان،به اندیشۀ فکری سیاسی که به جناح چپ ( خط امام)مشهور بود گرایش داشتند و در سطح شهر ستانهای گچساران و کهگیلویه که یک حوزۀ انتخابی محسوب می شدند یکی از یاران مؤثر و با ثبات آقای بهرام تاجگردون بود که از دهۀ شصت رهبری جریان فکری جناح چپ را بر عهده داشت.به جرأت می توان گفت وی اوّلین کسی بود که تفکر و اندیشۀ سیاسی را با حمایت از تاجگردون در انتخابات مجلس شورای اسلامی جایگزین تعصبات قومی و قبیله ای در کهگلویه نمودند، علی رغم اینکه رقیب تاج گردون هم طایفه ای وی محسوب میشدولی تفکرو تعقل را بر تعصب و طایفه گرایی ترجیح دادند که همین رفتار از جانب او موجب تحمیل هزینه ها و فشارهای زیادی بر ایشان گردید.با وجود بی مهری ها و تلخ کامی هایی که از جانب رقیب و رفیق متحمل شدند نهالی کاشته شد که امروزه شکل گیری جریان اندیشۀ فکری بدون نام ایشان در منطقه مبهم و مغشوش می نماید.
در دهۀ هفتاد در محوریت جریان اصلاحات قرار گرفتند . دو دوره د ر سالهای ۱۳۷۸و ۱۳۸۲کاندیدای جریان اصلاحات برای ورود به مجلس شورای اسلامی در کهگیلویه بودند ولی به علت انشقاق در جریان اصلاح طلبی و پر رنگ شدن تعصبات قومی و طایفه گرایی از راه یافتن به مجلس باز ماند و در سال ۱۳۸۶ که شرایط راهیابی ایشان به مجلس بسیار هموار شده بود و با استقبال کم نظیری از طرف مردم حوزۀ انتخابیه مواجه بود ،این بار تیغ رد صلاحیت ایشان را از شرکت در انتخابات منع کرد. وی باز دست از فعالیت نکشید و با اطلاعیه ای ضمن دعوت از مردم برای شرکت در انتخابات و حضور در پای صندوق های رأی ر قیبان و منع کنندگان را به خدای دیر گیر اما سخت گیر واگذار کردند.
به هر حال اگر ایشان نتوانست و یا نگذاشتند که ردای نمایندگی مردم را بر تن نمایند ولی ذرّه ای از احساس مسئولیت نسبت به مردم و اهتمام به امور آنان نزد ایشان کاهش نیافت و در خانه اش بر روی همه باز و درد و رنج ممدم منطقه را شریک اند .
«هرکه خواهد گو بیا و هرچه خواهد گو بگو»
روی آوردن ایشان به سیاست نیز در راستای همان رسالت بزرگی است که رضایت خدای را در رضایت خلق می جوید.وی سیاست را نه برای کسب نام وننگ خواسته و نه برای رسیدن به جاه و مقام ناچیز دنیوی بلکه قصد ایشان از ورود به دنیای سیاست، دفاع ازحق و حقوق ضایع شده و نشدۀ مردم ، دستگیری ناتوانی ،نشاندن لبخندی بر چهرۀ اندوهگنی یا خدمتی به مردم بوده وهست و مؤید چنین ادعایی همین بس که سال های سال بر حول محور یک تفکر و بینش ایستاده و زندگی کرده و زندگی باخته و با هیچ احد و گروهی جز خدای ، نساخته است ورنه اکنون به هر جاه و مقامی دست یافته بود که دیگران برای رسیدن به آن دست به هر کاری میزنند و به هر شخصی متوسل می شوند.دغدغه های فرهنگی ،دینی،ملی و مذهبی همراه با مردم گرایی و انسان دوستی و رگ غیرت و شجاعتی که از تبار بزرگوارشان به ارث برده است او را به عرصۀ پر هزینۀ سیاست کشانده است تا شاید بتواند کام مردم را به چاشنی حق و حقیقت حلاوت بخشد.پیوسته انگیزۀ خویش را مبارزه با مثلث زرّ و زور و تزویر اعلام نموده است و بی دریغ بدان همّت گماشته است.
گرچه تحصیلات آکادمیک ایشان را در فهم و بینش آگاهانه و روشنگرانه در زندگی یاری نموده است ولی حضور در میان مردم ، همدلی و همدردی در شادی و غم آنان و ارتباط با همۀ اقشار و گروه ها به ایشان درکی مردم شناختی و جامعه شناختی مضاعف بخشیده است.
مسئولیت های اجرایی:
۱ – معاونت ادارۀ آموزش و پرورش کهگیلویه
۲- فرماندار شهرستان کهگیلویه
۳ – ریاست دانشگاه پیام نور دهدشت
۴- عضویت در شورای آموزش و پرورش استان
وی در طول دوران تصدی مسئولیت های اجرایی توانست با فعالیت های چشمگیر فرهنگی، اجتماعی وسیاسی تحرک و سامان تازه ای درحیطۀ مدیریتی خود بوجود آورد.پیگیری های جدی و مستمر امور از جمله ویژگیهای مدیریتی وی است که تا حصول به نتیجه تلاش های بی شائبه ای انجام می دهند.ازجمله در تأسیس دانشگاه پیام نور دهدشت از هیچ کوششی دریغ نورزیده اند تا بالآخره منجر به افتتاح اولین دانشگاه در کهگلویه شدند که از همه چیز خود برای تأسیس آن مایه گذاشتند که بی شک اجر خویش را از خداوند وهاب و کریم دریافت خواهند نمود.
درک عمیق و آگاهانه از مسائل مدیریتی و باورمندی به دین و حقوق مردم و زیر دستان ، سعۀ صدر در مدیریت و توانایی در هدایت و ادارۀ نیرو های توانمند جامعه ،پرورش نیرو های قوی و وقدرت جمع کردن سلیقه ها و روش های متفاوت و تنوع در خدمت به جامعه از جمله شاخصه های مدیریتی ایشان در دوران تصدی مسئولیت ها و بعد از آن بود.
از دیدگاه موافقان آگاه و مخالفان منصف، وی در شهرستان و استان شخصیتی جامع و چهره ای فرا طایفه ای ، اندیشمند و اندیشه ورز،دارای حسن اشتهار به تدین و تقوی، ساده زیست ، توانمندی و بینش عمیق علمی ،سیاسی و اجتماعی ، با داشت شجاعت و قاطعیت توأم با تواضع و فروتنی ، مردمی بودن وتنفر از دروغ و ریا و تملق و فرصت طلبی ، اهتمام جدی به روح و خرد جمعی ،همراه با استنباط و اجتهاد شخصی و موقعیت شناسی و استان شناسی ایشان را به سیاستمداری صادق و وزین و با وقار در عرفان و فرهنگ مبدل نموده اندو بی هیچگونه گزافی با داشتن چنین خصوصیاتی مزید بر علم و دانش وافرشان
« جهانی است بنشسته در گوشه ای»
هر آن کو ز دانش برد توشه ای جهانی است بنشسته در گوشه ای
هر آن کس به دانش شد آراسته جهانی بود پر ز هر خواسته
بدون اغراق می توان گفت با شخصیت جامع الاطرافی که دارند می توانند الگوی مناسبی برای اقشار مختلف جامعه باشند.به هر یک از ابعاد شخصیتی و مدیریتی ایشان به دیدۀ انصاف و اعتبار نگریسته شود قابل الگو گیری است از نظر علمی برا ی تحصیل کنندگان و دانشجویان و از نظر سیاسی برای سیاسیون متعهد و از نظر ساده زیستی و صداقت برای همه الگوی بسیار مناسبی است که مبادا پرداختن به یکی از خصوصیات وی مارا از دیگر جوانب برجستۀ او غافل کند.او یک شخصیت چند بعدی ، موفق ،مؤمن ، متعهد و پر جذبه ای است که وجودبزرگوار ایشان در استان نعمت بزرگی است .از خداوند منان برای ایشان موفقیت و سر افرازی روز افزون مسئلت می نماییم.
استاندار رجاء – فرماندار لاهوتی
مرحوم آیت الله متقی کاشانی امام جمعه فقید شهرستان گچساران و فرماندار لاهوتی
آقای توفیقی از خیرین گچساران و فعال سیاسی-فرماندار – آیت الله متقی کاشانی
سفر معاون اول ریاست جمهور دکتر حبیبی به گچساران
طرح آبرسانی روستایی
شرکت در راهپیمایی بیست و دوم بهمن ماه
نماینده مردم کهگیلویه و گچساران حاج آقا موحد در سفر دکتر حبیبی به گچساران
دانشگاه پیام نور دهدشت
فرماندار شدن سید قادر لاهوتی:
پس از دوره ی فرمانداری بهادر رمضان زاده و در دوره ی دوم دولت اکبرهاشمی رفسنجانی و اواخر سالهای رهبری بنیان گذار جمهوری اسلامی امام خمینی (ره) و در آوان دوران جانشینی رهبر معظم و مدظله العالی امام خامنه ای –سکان فرمانداری شهرستان گچساران را به دست گرفت.
در پایان اولین سال خدمت وی به مردم ، همزمان با شروع انتخابات دوره پنجم ریاست جمهوری و همزمان با پیروزی و اولین دوره ی ریاست جمهوری سیدعلی اکبرهاشمی رفسنجانی در کشور بود.فرماندار گچساران در کنار عوامل فرمانداری –بخشدار مرکزی آقای مکی پور – آقای برقک بخشدار باشت –گروههای متفاوت سیاسی و مردم ، سعی در برگزاری یک انتخابات سالم وبدون حاشیه داشتند .
سیدقادر لاهوتی مسئولیت ستادهای انتخاباتی شهرستان گچساران وباشت وروستا های اطراف را عهده دار بود.
انتخابات دوره ی چهارم نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز بعد از سه ماهه اول دوران فرمانداری وی رخ داد .بااینکه وی از حامیان حاج بهرام تاجگردون بود ، اما رعایت تعامل بین طرفداران سه کاندیدای نمایندگی مجلس شورای اسلامی در شهرستان یعنی حاج علی محمد بزرگواری-حاج محمد موحد-وحاج بهرام تاجگردون-از سختترین روزهای کاری وی در سطح شهرستان گچساران بود.
فرماندار گچساران در عین صداقت و وجدان کاری در جلب اعتماد مردم برای انجام انتخاباتی سالم بسیار سخت کوش وموفق بود،به گونه ای که هر سه کاندیدای مجلس شورای اسلامی در گچساران با فراغ خیال سکان نظارت بر انتخابات را به وی سپردند..
در انتخابات دوره ی چهارم حاج محمد موحد پیروز میدان وراهی بهارستان شد.
در دوره ی کاری سیدقادر لاهوتی توجه به وضعیت نان ونانوایی در سطح شهر یکی از عمده ترین مسائل روز بود.تعداد کم نانوایی ها و زمان انتظار و صفوف طولانی عمده مشکلات شهری محسوب میشد. رسیدگی به امور نانوایی های شهر به گونه ای بود که نرخ نان تا پایان دوره ی فرمانداری وی تغییری نداشت.شعار مردم ورعایت حق الناس به گونه ای در وجود فرماندار گچساران نهادینه بود که در سرکشی به وضعیت نامطلوب طبخ نان دریکی از محله ها اقدام به تعطیلی محل نمود ودر پاسخ به وساطت حاج آقا متقی کاشانی امام جمعه ی وقت مبنی بر دلیل اجرای امر عنوان کرد:
:«من از حق خویش می گذرم اما از حق مردم نمی گذرم وخداوند ما را در قرآن به رعایت حق الناس بسیار سفارش فرموده اند.»
به نقل از حاج آقا ملکوتی دریکی از دیدارها به فرماندارگچساران گفت:
«آقای لاهوتی ، از زمان حضور شما در این منصب بحث غیبت مسئولین کمترشده است.»
حضور فرماندار در جلسات متعدد مذهبی ونماز پر طنین جمعه نیز از اقداماتی واجب بود.محبوبیت فرماندار گچساران بنا به تعامل با دستگاههای دولتی ومردم ومسئولین از وی چهره ای آرام ، متین وماندگار به وجود آوردبه گونه ای که هنوز هم پس از گذشت سالها مردم از وی به نیکی یاد می کنند.
از کارهای عمرانی و وظایف انجام شده در دوران سید قادر لاهوتی می توان به موارد ذیل اشاره نمود:
:۱-افتتاحیه ی دبیرستان پسرانه در یکی از روستاهای باشت
۲-آجررسانی به مناطق سادات شاه زینعلی (ع) و روستاهای آبدهگاه
۳-ساماندهی به خانه های بهداشت
۴-ترمیم جاده ی بی بی حکیمه خاتون
۵-افتتاح واحداث سد سیاه شیر
۶-ساماندهی به فضای سبز شهری
۷-مقدمات اولیه ی طرح سد چم شیر
۸-رفع اختلافات سنتی وقومی در شهر
۹-سرکشی به خانواده ی شهدا
۱۰-ملاقات مردمی در همه ی روزهای کاری
۱۱-افتتاح مخابرات روستای آبریگون
۱۲-توجه به امر ورزش جوانان واحداث زمین فوتبال دهستان دیل
۱۳-بازدید از موتورخانه ی برق –مرداد ۱۳۷۱
۱۴-بازدید از منطقه ی ییلاقی سمیرم مرداد۱۳۷۱
۱۵-افتتاح پروژه ی آبرسانی دلی رباط منطقه ی عشایری خرداد۱۳۷۱
۱۶-طرح تجهیز ونوسازی اراضی لیشتر
۱۷-طرح ایستگاه پمپاژ آب خیرآباد (دهوه) ۱۴-۷-۱۳۷۲
۱۸-بازدید ایستگاه پمپاژ آب نازمکان ۱۴-۷-۱۳۷۲
۱۹-بازدید ایستگاه ذخیره ی آب انجیر-لیشتر-خیرآباد ۱۴-۷-۱۳۷۲
۲۰-بازدید ایستگاه پمپاژ آب وطرح تجهیز ونوسازی اراضی محمودآباد لیشتر ۱۴-۷-۱۳۷۲
۲۱-بازدید از انبار چند منظوره سازمان تعاون گچساران ۱۴-۷-۱۳۷۲
۲۲-ایستگاه پمپاژ آب پادوک
۲۳-بازدید همراه مسئولین از بی بی حکیمه و باباکلان ۱۷-۹-۱۳۷۲
۲۴-برق رسانی به منطقه ی باباکلان وافتتاح پروژه برق دهستان
مرقد بی بی حکیمه خاتون (ص)
در دوران فعالیت این فرد سخت کوش ومردمی ورود مسئولین کشوری به شهرستان گچساران به شرح ذیل بود:
۱-وزیر پست وتلگراف آقای مهندس غرضی
۲-معاون اول رییس جمهور آقای دکتر حبیبی
۳-سردار محسن رضایی فرمانده سپاه
۴-وزیر دادگستری آقای شوشتری
۵-آقای لاریجانی نماینده ی مجلس
۶-وزیر آموزش وپرورش آقای نجفی
پیشنهادات شغلی پس از اتمام دوران فرمانداری سید قادر لاهوتی:
۱-مدیرکل فرهنگ وارشاد اسلامی استان
۲-مدیرکل اور اجتماعی
۳-کاندیدای انتخاباتی آن سالها در شهرستان کهگیلویه
۴-مدیر کل آموزش وپرورش استان وفرمانداری مجدد
مشاغل بعد از فرمانداری :
۱-نماینده ی آموزش عالی شورای آموزش وپرورش باابلاغ وزیر وقت آقای مظفر به مدت ۸ سال
۲-عضو علی البدل مطبوعات استان از سال ۱۳۷۶ به بعد
۳-از سال ۱۳۸۱ مقدمات راه اندازی دانشگاه پیام نوردهدشت وراه اندازی و ریاست آن تا ۱۳۸۶
مهمترین وبزرگترین معضل اجتماعی –سیاسی دوران فرمانداری سید قادر لاهوتی در گچساران ربوده شدن هواپیمای مسافربری گچساران وگروگانگیری مسافران که اکثریت کارکنان صنعت نفت بودند.
پس از دوران فرمانداری سیدقادر لاهوتی در گچساران ، وی مقدمات حضور ریاست جمهور آقای خاتمی وهیئت همراهش را به شهرستان کهگیلویه با درج متن سخنرانی و همراهی وتشویق مردم در حضوری \رشور وبرقراری یک اجتماع منظم از اقدامات شایسته ی وی محسوب می شد.همچنین وی مسئول ستاد انتخاباتی ریاست جمهوری در سال ۱۳۷۶ در شهرستان کهگیلویه بود.استاد سیدقادر لاهوتی هم اینک استاد ادبیات فارسی در دانشگاه آزاد اسلامی گچساران می باشد…
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 1