آوای جنوب

داریوش بهنیازاده از فارس گزارش می‌دهد: علم‌آموزی در دل قبرستان

منطقه محروم سیلاب‌کلوار در کهگیلویه و بویراحمد روستاهایی دارد که دانش‌آموزان آن در بدترین شرایط ممکن مشغول به تحصیل بوده و چشم به راه تحقق وعده‌های مسئولان نوسازی هستند.
آوای جنوب؛
 همواره در سفرهای مسئولان استانی به مناطق محروم، مشکلات و محرومیت‌هایی وجود دارد که نپرداختن به آن‌ها توسط رسانه‌ها عمل نکردن به رسالت رسانه و جفا به مردم محروم و مستضعف است.

یکی از مناطق محروم کشور که بنا به قول بشارتی رئیس پیشین دفتر مناطق محروم از محروم‌ترین‌ها در ایران به شمار می‌رود منطقه سیلاب کلوار است.

به لطف عنایات نظام جمهوری اسلامی همین خدماتی که اکنون در این منطقه صورت گرفته همه مربوط به دوره پس از انقلاب بوده و در گذشته طاغوتی هیچ کمکی به این مردم نشده و به همین خاطر است که هر چه کمک شود باز هم عمق محرومیت زیاد است.

سیلاب کلوار منطقه‌ای هم‌مرز استان‌های کهگیلویه و بویراحمد و چهارمحال بختیاری که نقطه صفر مرزی استان کهگیلویه و بویراحمد محسوب می‌شود و همین دور افتادگی بر عمق محرومیت‌ها افزوده است.

یادمان نرود که همین سیلاب کلوار محروم به کشور و در دولت‌های گذشته وزیر معرفی کرده و فرزندان با استعدادی دارد که با اندک توجه بیشتر توانایی حضور در مسندهای بالاتر را هم دارا هستند.

در سفر یک روزه مسئولان استانی به منطقه سیلاب کلوار آن چه که بیش از هر چیز توجه مسئولان را به خود جلب کرد خیر مقدمی معنادار از سوی دانش‌آموزان کبوترانی به مسئولان استانی بود که در این پلاکارد هیچ درخواستی از مسئولان نداشتند بلکه تنها به آن‌ها خیر مقدم گفته بودند.!!!

 


خیرمقدم معنادار دانش‌آموزان کبوترانی به مسئولان

 

خبرنگاران حاضر در سفر یک روزه استاندار و مسئولان با توقف در روستای کبوتران از نزدیک با دانش‌آموزان و معلم و البته اولیای دانش‌آموزان به گفت‌وگو نشستند.

دانش‌آموزان مستعد کبوترانی تنها یک خواسته از مسئولان داشتند آن هم تدارک مکانی غیر از فضای فعلی برای درس و تحصیل بود مکانی که به هر چیز غیر از مدرسه شباهت داشت.

در بین راه خبرنگاران سوژه‌ای جالب یافتند آن‌جا که تخته سیاهی در کنار گورستانی در کبوتران خودنمایی می‌کرد.

با پرس و جوی خبرنگاران معلوم شد که دانش‌آموزان کبوترانی در هنگامی که دسترسی به مدرسه استیجاری کنونی را ندارند در کنار این گورستان و در فضایی باز تحصیل می‌کنند.

 


تخته سیاه دانش‌آموزان کبوترانی در دل قبرستان

 

سید قدرت پایان مدیر و معلم مدرسه شهید مختارنیای کبوتران در همین خصوص با بیان این که برخی اوقات به دلیل نامساعد بودن فضای داخل کلاس مجبور به تدریس در بیرون از فضا هستیم، اظهار کرد: در همین محوطه که شما مشاهده کردید در روزهای صاف و آفتابی دانش‌آموزان مشغول به تحصیل هستند چرا که فضای داخل کلاس درس فضایی نامطبوع و غیر قابل تحمل است.

در همین خصوص و برای جویا شدن وضعیت کلاس‌های درس منطقه سیلاب کلوار و چرایی و دلیل تحصیل دانش‌آموزان در چنین مدارسی به سراغ مدیرکل آموزش و پرورش کهگیلویه و بویراحمد رفتیم و در همین زمینه نظر وی را جویا شدیم.

هادی زارع‌پور اظهار کرد: در برخی مناطق استان از جمله در همین منطقه مورد بازدید مشکل فضای آموزشی وجود دارد که نوسازی مدارس باید به کمک آموزش و پرورش بیاید.

 


تنها تقاضای دانش‌آموز کبوترانی از مسئولان/ ما مدرسه می‌خواهیم

 

وی گفت: مسئولان نوسازی به ما قول ۱۱۰ عدد مدرسه پیش‌ساخته یا همان کانتینر را داده‌اند که ما اعلام نیاز کرده‌ایم.

این مسئول گفت: از مسئولان نوسازی این انتظار را داریم که به قول خود عمل کنند چرا که برخی فضاهای آموزشی برای تحصیل مناسب نیست و در چنین مناطقی فضای بهتر برای تحصیل وجود ندارد.

 


وضعیت بد فضای آموزشی کبوتران

 

با توجه به این که آموزش و پرورش وظیفه‌ای برای تأمین فضای آموزشی ندارد و تنها یک دستگاه بهره‌بردار است باید از مسئولان نوسازی کشور پرسید که تا چه اندازه با مشکلات مدارس در چنین مناطق آشنایی دارند و آیا درد دانش‌آموزان کبوترانی را هم می‌دانند و به فکر چاره‌ هستند و چه موقع مدارس پیش ساخته آنها به داد دانش‌آموزان مناطق محروم خواهد رسید.

 

با دیگران به اشتراک بگذارید
else:
  • khamenei
  • hashemirafsanjani
  • president