با نگاهی به بودجه سال ۱۴۰۴/ خوزستان مظلوم تر از همیشه/آقایان از خواب زمستانی بیدار شوید
آوای جنوب معاون برنامهریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان بیشترین تمرکز بر هدف خرد «مطلوبیت استفاده از حملونقل همگانی و پاک» است که بیش از ۵۸ درصد بودجه اعتبارات سرمایهای مربوط به موضوعات حملونقل و ترافیک است. به گزارش آوای جنوب، سعید ابراهیمی امروز _یکشنبه چهاردهم بهمن_ در نشست شهراندیشی با موضوع بررسی لایحه
آوای جنوب
معاون برنامهریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان بیشترین تمرکز بر هدف خرد «مطلوبیت استفاده از حملونقل همگانی و پاک» است که بیش از ۵۸ درصد بودجه اعتبارات سرمایهای مربوط به موضوعات حملونقل و ترافیک است.
به گزارش آوای جنوب، سعید ابراهیمی امروز _یکشنبه چهاردهم بهمن_ در نشست شهراندیشی با موضوع بررسی لایحه بودجه ۱۴۰۴ شهرداری اصفهان اظهار کرد: در بودجه سال ۱۴۰۴ شهرداری اصفهان، نخستین گام شهرداری در تدوین سیاستهای کلان، اولویتبندی پروژهها، شفافیت و انضباط مالی و توجه ویژه به محلات کمبرخوردار بوده است.
وی افزود: این سیاستها، که با تلاش فراوان تدوین شد، برای نخستینبار در قالب بودجه ۱۴۰۴-۱۴۰۵ و برنامه عملیاتی آن تجربه شده است.
معاون برنامهریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان گفت: شهرداری پیش از ورود به بحث بودجه، اقدام به تدوین برنامههای راهبردی ۱۴۱۰ کرده و اهداف کمی، اولویتهای خرد، و سبد پروژههای عملیاتی را مشخص کرده است؛ در این روند جلسات متعددی برگزار و شاخصها نهایی شد تا هدفگذاری سالانه در طول برنامه مشخص باشد.
ابراهیمی با اشاره به تدوین بودجه و برنامه عملیاتی عنوان کرد: در فرایند برنامهریزی، ابتدا سبد منابع شامل برآورد درآمدها، عوارض در حوزههای مختلف، اعتبارات هزینهای، اعتبارات مستمر عمرانی و خالص اعتبارات عمرانی مشخص شد.
وی ادامه داد: این منابع مبنای برنامهریزی و تدوین پروژهها در سطوح مختلف شامل پروژههای شاخص، پروژههای منطقهای و مهم منطقهای، همچنین پروژههای محلهمحور قرار گرفته است، از این رو تا پایان دی فرایند تدوین و تعادلبخشی بین منابع و مصارف زمان میبرد و در بهمن لایحه بودجه در شورای اسلامی شهر اصفهان بررسی میشود.
معاون برنامهریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان با اشاره به اینکه برنامه عملیاتی دو ساله به نوعی مبتنی بر برنامه راهبردی ۱۴۱۰ است و بهعنوان برنامه میانی از آن نام میبریم، عنوان کرد: ورودیهای مختلف، شامل نظرسنجی از شهروندان، گزارشهای نیمرخ شهر، تحلیلهای محیطی در مناطق و گزارشهای سامانه ۱۳۷ بررسی شده است؛ در نهایت در شورای عالی برنامهریزی سبد نهایی پروژهها مشخص میشود.
ابراهیمی تصریح کرد: همانطور که پیشتر اشاره شد، سبد طرحها و پروژههای برنامه عملیاتی نسبت به بودجه مشخص و تعیین شده است؛ بخشهایی که به رنگ قرمز مشخص شده، نشان میدهد که بعضی از پروژههایی که بتواند این هدف خرد را پوشش دهد پیش بینی نکرده بودیم، یا در سبد پیشنهادی حوزهها و مناطق از قلم افتاده است که این شاخصها در فرایند رفتوبرگشت بین اولویتهای برنامه مجدد مورد بررسی قرار گرفت تا کمبودها شناسایی شود
وی بیان کرد: در ترکیب برنامه عملیاتی، بیشترین سهم مربوط به اهداف کلان همچون بهبود کیفیت زیست شهری با تاکید بر کاهش آلودگیها و مخاطرات زیست محیطی، ارتقای جایگاه شهر اصفهان با تاکید بر افزایش درآمدهای پایدار و توسعه گردشگری، ارتقای سرزندگی و پویایی محلات شهر مبتنی بر هویت تاریخی، مذهبی و فرهنگی شهر، ارتقای کارآمدی هوشمندی و هماهنگی در راستای تحقق حکمروایی خوب شهر و احیای سبک زندگی اسلامی ایرانی در راستای رشد و تعالی ابعاد معنوی انسانی است.
معاون برنامهریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان گفت: سهم ریالی این اهداف مشخص و تعداد پروژههای تعریفشده است، همچنین در ذیل هر یک از این اهداف، بودجه تعیین شد.
ابراهیمی عنوان کرد: در بودجه سال ۱۴۰۴ شهرداری اصفهان بیشترین تمرکز بر هدف خرد «مطلوبیت استفاده از حملونقل همگانی و پاک» است که بیش از ۵۸.۲ درصد بودجه اعتبارات سرمایهای مربوط به موضوعات حملونقل و ترافیک است.
وی اضافه کرد: در برآوردهای انجامشده حدود ۴۰ تا ۴۲ درصد، بودجه شهرداری اصفهان برای سال آینده پیشنهاد شده است که در حال بررسی نهایی است.
معاون برنامهریزی و توسعه سرمایه انسانی شهردار اصفهان گفت: در برنامه عملیاتی دو ساله (۱۴۰۴ و ۱۴۰۵) بیش از ۱۳۰۰ پروژه با بودجهای بالغ بر ۲۳ هزار میلیارد تومان در نظر گرفته شد که در اولویت بندیهای صورت گرفته ۱۳,۷۰۰ میلیارد در اولویت اول قرار گرفت که معادل ۶۰ درصد کل بودجه است.
ابراهیمی تاکید کرد: برای سال ۱۴۰۴ بالغ بر ۳۰ هزار میلیارد تومان تومان اعتبار عمرانی و ۱۳ هزار میلیارد تومان اعتبار جاری در نظر گرفته شد.
وی با اشاره به بودجه سال ۱۴۰۴ بعضی از شهرهای بزرگ گفت: بودجه شهرداری تهران به ۲۴۰ همت (با ۶۰ درصد رشد)، شهرداری مشهد ۶۱ همت، اصفهان ۴۳ همت، تبریز ۴۰ همت، شیراز ۳۵.۵ همت، اهواز ۲۲ همت، قم ۲۰ همت، کرمان ۱۲ همت، کرمانشاه ۸ همت، همدان ۵.۱ همت، اردبیل ۵ همت، زنجان ۴.۲ همت و زاهدان ۳.۴ همت افزایش پیدا کرد
برچسب ها :اصفهان ، بودجه خوزستان ، بودجه شهرداری خوزستان ، تهران ، خوزستان مظلوم
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0