کد خبر : 58123
تاریخ انتشار : جمعه 12 اردیبهشت 1404 - 17:25

ایران یک تحریم نفتی دیگر را هم شکست

ایران یک تحریم نفتی دیگر را هم شکست

آوای جنوب متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان، ایران را به چهارمین تولیدکننده یک تجهیز حیاتی و مهم پالایشگاه‌ها تبدیل کردند. به گزارش آوای جنوب تحریم‌های نفتی علیه ایران تنها فروش نفت را شامل نمی‌شود؛ بسیاری از تجهیزات قطعات کلیدی صنعت نفت نیز تحریم شده تا چرخ تولید نفت هم از کار بیفتد. اما چند سالی است

آوای جنوب
متخصصان یک شرکت دانش‌بنیان، ایران را به چهارمین تولیدکننده یک تجهیز حیاتی و مهم پالایشگاه‌ها تبدیل کردند.
به گزارش آوای جنوب تحریم‌های نفتی علیه ایران تنها فروش نفت را شامل نمی‌شود؛ بسیاری از تجهیزات قطعات کلیدی صنعت نفت نیز تحریم شده تا چرخ تولید نفت هم از کار بیفتد.
اما چند سالی است که یک کارگروه ویژه تحت عنوان «تولید بار اول» در کشور تشکیل شده تا نخبگان صنعت، بدون گرفتارشدن در در بوروکراسی‌های طولانی، قطعات کلیدی موردنیاز کشور را با بالاترین کیفیت بسازند.
طبق قانون مربوط به این کارگروه، اگر یک شرکت دانش‌بنیان بتواند کالای مورد نیاز صنایع را برای نخستین بار در کشور تولید کند از قانون برگزاری مناقصات و از نظام قیمت‌گذاری و قانون مالیات معاف می‌شود.
در جدیدترین محصولات حاصل از این طرح، «الکتریکال هیتر ضد انفجار» بود که در نمایشگاه اینوتکس ۱۴۰۴ نیز رونمایی شد.
پشنگ، مدیر فروش شرکت دانش‌بنیان سازنده این محصول در گفت‌وگو با خبرنگار فارس گفت: تا پیش از این، تنها ۳ کشور این محصول را تولید می‌کردند و صنایع پتروشیمی یا نفت‌وگاز ما استفاده‌کننده آن بودند، تا اینکه در شرکت ما تحقیق و توسعه روی آن انجام گرفت و هم‌اکنون پالایشگاه‌ها، از جمله مجتمع پارس جنوبی، در حال بهره‌برداری از این محصول ایرانی هستند.
وی در خصوص کاربرد این محصول توضیح داد: در صنایع پالایشگاهی و پتروشیمی، واحدهای تولیدی نیازمند حرارت هستند و این حرارت هم باید ایمن و قابل کنترل باشد. همچنین با توجه به اینکه برخی محیط‌های این صنایع مستعد انفجار هستند، انتقال حرارت بایستی از تجهیزات ضد انفجار استفاده شود.

او تأکید داشت: تجهیز ضد انفجار این محصول دارای استانداردهای سخت‌گیرانه و پیچیدگی‌های فنی هستند و شرکت‌های معدودی در دنیا هستند که می‌توانند این محصول را تولید کنند.
از قوانین دست‌وپاگیر تا حذف تشریفات به‌نفع تولید نخبگان
مدیر ارشد این شرکت دانش‌بنیان اظهار داشت: در برخی از محصولات فناورانه مانند همین محصول، تنها یک تولیدکننده در کشور داریم؛ در صورتی که قوانین مناقصات به این صورت است که حتما باید ۳ شرکت متقاضی باشند تا مناقصه برگزار شود. در حال حاضر برخی مناقصات چندین بار تمدید می‌شوند، اما به علت به حد نصاب نرسیدن به سرانجام نمی‌رسند. عرضه برخی محصولات تا چند سال به همین دلیل به عقب می‌افتد.
او تصریح کرد: دستورالعمل‌ها و آیین‌نامه‌های دولتی معمولا به نحوی تهیه شده‌اند که جلوی تولیدکننده را می‌گیرد.
وی اضافه کرد: این محصول را در قالب همکاری با معاونت علمی و فناوری در طرح «تولید بار اول» تولید کردیم. در تولید بار اول، تشریفات مربوط به مناقصات حذف می‌شود و تولیدکنندگانی که برای اولین بار محصولی تولید می‌کنند می‌توانند محصول خود را به کارفرما عرضه کنند.
#تولید_بار_اول
#اینوتکس
#دانش‌بنیان

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.