کد خبر : 58346
تاریخ انتشار : سه شنبه 16 اردیبهشت 1404 - 1:49

بندر شهیدرجایی اسیر دست ۲۴ دستگاه دولتی

بندر شهیدرجایی اسیر دست ۲۴ دستگاه دولتی

آوای جنوب پس از حادثه بندر شهیدرجایی، مسئولان کشور از جمله رئیس‌جمهور، به ضعف عملکرد بنادر کشور در ورود و خروج کالا اشاره کردند که براساس محاسبات، کانتینرهای روز حادثه بیش از یک ماه در آنجا انبار شده بودند. آوای جنوب ؛ به گفته معاون اول رئیس‌جمهور محمدرضا عارف ترخیص در بنادر ایران انتظار ۸۰

آوای جنوب
پس از حادثه بندر شهیدرجایی، مسئولان کشور از جمله رئیس‌جمهور، به ضعف عملکرد بنادر کشور در ورود و خروج کالا اشاره کردند که براساس محاسبات، کانتینرهای روز حادثه بیش از یک ماه در آنجا انبار شده بودند.

آوای جنوب ؛ به گفته معاون اول رئیس‌جمهور محمدرضا عارف ترخیص در بنادر ایران انتظار ۸۰ تا ۹۰ روزه هم داشتند، این در حالی است که در همه‌ی جهان، بنادر این کار را حداکثر یک هفته‌ای انجام می‌دهند.
رویه‌های دستوری ترخیص کالا در بنادر کشورهای مختلف توسط مجری‌ واحد دولت صورت می‌گیرد که به گزارش سال قبل اندیشکده هِتِکس (HETEX)، بیش از ۲۴ سازمان و نهاد در ترخیص کالای کشور دست دارند.
پیش‌بینی‌پذیر بودن برای مدیریت دخل و خرج بازرگانان مهم است به طوری که گاها یک روز و عقب جلو شدن ترخیص کالا به دلیل ماندگاری در مرزها، پول ۲ آپارتمان در تهران را از جیب آن‌ها بیرون می‌کند.
#بندر_شهید_رجایی
#بنادر
#ترانزیت_کانتینری
#بندر_شهیدرجایی
#HETEX

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.