کد خبر : 73104
تاریخ انتشار : یکشنبه ۵ مهر ۱۴۰۵ - ۱۰:۰۶

انفصال قطعی شد؛ محمد شریعتمداری اما در مراسم استقبال پزشکیان حاضر شد

انفصال قطعی شد؛ محمد شریعتمداری اما در مراسم استقبال پزشکیان حاضر شد

در همان روزی که خبر قطعی‌شدن حکم یک‌سال انفصال موقت محمد شریعتمداری از خدمات دولتی منتشر شد، نام مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس بار دیگر در قاب استقبال از مسعود پزشکیان در فرودگاه قرار گرفت؛ اتفاقی که حالا یک سؤال ساده اما جدی را پیش روی افکار عمومی گذاشته است: دامنه و نحوه اجرای این حکم

در همان روزی که خبر قطعی‌شدن حکم یک‌سال انفصال موقت محمد شریعتمداری از خدمات دولتی منتشر شد، نام مدیرعامل هلدینگ خلیج فارس بار دیگر در قاب استقبال از مسعود پزشکیان در فرودگاه قرار گرفت؛ اتفاقی که حالا یک سؤال ساده اما جدی را پیش روی افکار عمومی گذاشته است: دامنه و نحوه اجرای این حکم درباره سمت مدیریتی او در یک هلدینگ بورسی دقیقاً چیست؟

یک روز، دو خبر؛ یکی از دیوان محاسبات و دیگری از فرودگاه مهرآباد.

به گزارش آوای جنوب، در حالی که خبر قطعی‌شدن حکم یک‌سال انفصال موقت محمد شریعتمداری از خدمات دولتی در رسانه‌ها منتشر شد، تصاویر بازگشت مسعود پزشکیان از نیویورک نیز منتشر شد؛ تصاویری که در آنها، به گفته کاربر، شریعتمداری و حسین افشین در مراسم استقبال حضور داشتند. حکم مورد اشاره پس از رد درخواست اعاده دادرسی شریعتمداری و عبدالعلی علی‌عسکری قطعی و لازم‌الاجرا اعلام شده است.

حالا پرسش اینجاست: اگر حکم انفصال از خدمات دولتی قطعی و لازم‌الاجراست، دقیقاً دامنه اجرای آن نسبت به جایگاه مدیریتی شریعتمداری در هلدینگ خلیج فارس چگونه تعریف می‌شود؟

اما از منظر افکار عمومی، کنار هم قرار گرفتن این دو خبر، دست‌کم یک تناقض ظاهری ایجاد می‌کند: حکم قطعی یک‌سال انفصال از خدمات دولتی از یک سو و حضور یک مدیرعامل در مراسم رسمی استقبال از رئیس‌جمهور از سوی دیگر.

شاید سؤال مهم‌تر از اصل حضور در فرودگاه این باشد که نهادهای مسئول اجرای حکم درباره وضعیت حقوقی سمت فعلی شریعتمداری چه توضیحی دارند؟ آیا حکم صرفاً ناظر بر برخی خدمات و مسئولیت‌های دولتی است یا درباره ادامه تصدی سمت مدیریتی او در هلدینگ خلیج فارس نیز آثار اجرایی دارد؟

فعلاً آنچه به‌صورت مستند اعلام شده، این است که دیوان محاسبات درخواست اعاده دادرسی شریعتمداری را رد کرده و حکم یک‌سال انفصال موقت از خدمات دولتی را قطعی و لازم‌الاجرا دانسته است. درباره نحوه اثرگذاری این حکم بر سمت فعلی او، اما باید منتظر توضیح رسمی و صریح مراجع ذی‌صلاح ماند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : ۰
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.