کد خبر : 40930
تاریخ انتشار : دوشنبه 13 آبان 1398 - 23:20

مناظره دانشجویی در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج/ اصلاح طلبان ۲۲۰ نامزد انتخابات تشکل وحدت اسلامی را رد صلاحیت کردند ولی از نظارت استصوابی شورای نگهبان انتقاد می‌کنند+ تصاویر

مناظره دانشجویی در دانشگاه علوم پزشکی یاسوج/ اصلاح طلبان ۲۲۰ نامزد انتخابات تشکل وحدت اسلامی را رد صلاحیت کردند ولی از نظارت استصوابی شورای نگهبان انتقاد می‌کنند+ تصاویر

.

آوای جنوب / تشکل‌های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در مناظره‌ای عملکرد دولت‌های پس از انقلاب اسلامی را بررسی و خواستار عذرخواهی اصلاح طلبان از مردم به دلیل مشکلات موجود کشور و حمایت از دولت‌های یازدهم و دوازدهم شدند.

به گزارش آوای جنوب از یاسوج، مناظره تشکل‌های دانشجویی با موضوع عملکرد دولت‌های پس انقلاب اسلامی در دانشگاه علوم پزشکی با حضور نمایندگان تشکل‌های انجمن اسلامی دانشجویان مستقل، وحدت اسلامی، جامعه اسلامی دانشجویان و انجمن اسلامی دانشجویان برگزار شد.

دبیر انجمن اسلامی دانشجویان مشتقل دانشگاه علوم پزشکی یاسوج در این نشست گفت: بسیار خرسندم که بعد از دو سال و نیم زمینه به اشتراک گذاشتن عقاید دانشجویان در یک فضای گفتمانی فراهم شده است.

عبدالحسین جهانبخش افزود: رئیس جمهور دولت‌های یازدهم و دوازدهم شعار می‌داد که می‌خواهد رابطه ایران با دنیا را درست کند، سفره‌های مردم را گسترش دهد، می‌خواست هم چرخ سانتریفیوژ بچرخد و هم چرخ زندگی مردم اما بعد از ۶ سال سفره‌های مردم روز به روز کوچک‌تر می‌شود، بیکاری مردم را رنج می‌دهد و هسته‌ای را نیز بتن ریختند.

وی تورم نقطه به نقطه در این دولت را بی سابقه دانست و ادامه داد: فشار اقتصادی کمر مردم را شکسته و این مسئله برای تمام ملت قابل لمس است.

جهانبخش با اشاره به اینکه اصلاح طلبان تمام قد از حسن روحانی حمایت کردند، بیان کرد: این جریان سیاسی هم اکنون از زیر بار این مسئولیت بزرگ شانه خالی می‌کنند در حالی انتظار می‌رود باید از مردم صادقانه عذرخواهی کنند.

دبیر تشکل وحدت اسلامی نیز در این نشست با اشاره به رای ۹۸ درصدی مردم به جمهوری اسلامی خاطرنشان کرد: بررسی‌ها نشان می‌دهد از انقلاب ۵۷ فاصله گرفته‌ایم و مهمترین مشکل کنونی بحث فساد بوده که دارد مردم را رنج می‌دهد زیرا هیچ وقت در این کشور در تامین کالای اساسی مردم مشکل داشته نداشتیم.

باقر پریسایی تجمیع قدرت و عدم شفافیت را دلیل اصلی فساد دانست و ادامه داد: انتخابات آزاد، شفافیت مالی، احزاب قوی، دستگاه قضایی قوی و رسانه مستقل و آزاد مهمترین ابراز برای جلوگیری از فساد است.

دبیر جامعه اسلامی دانشجویان نیز در این نشست با تاکید بر اینکه ما طرفدار گفت‌وگوی آزاد هستیم، تصریح کرد: عده‌ای در کشور معتقد به این بوده که باید آب خوردن ما نیز وابسته به بیرون کشور باشد و عده‌ای نیز اعتقاد به توان جوانان این مرز و بوم برای رفع مشکلات دارند.

میلاد مسیحی با تاکید بر اینکه ۳۲ سال کشور دست اصلاح طلبان بوده و امروز باید جوابگوی مشکلات باشند، تصریح کرد: قیمت‌ها در این دولت کمر مردم را شکسته تا جایی که حتی به پوشاک بچه رحم نکردند.

میلاد مسیحی دبیر جامعه اسلامی دانشجویان در پاسخ به انتقاد باقر پریسایی دبیر تشکل وحدت اسلامی به نظارت استصوابی شورای نگهبان گفت: جالب است همین تشکل وحدت اسلامی منتسب به اصلاح طلبان برای انتخابات خود ۲۲۰ نفر را رد صلاحیت کردند.

داور مناظره تشکل‌های دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی گفت: وقتی انقلاب اسلامی ملت ایران به رهبری حضرت امام(ره) و با جانفشانی امت و با شعار استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی به پیروزی رسید خیلی‌ها معتقد بودند که اساسا انقلاب به چهلمین روز حیات خود نخواهد رسید اما امروز نهال تناور و پر ثمر و بابرکت انقلاب در آستانه چهل و یکمین سال روز تولد خود قرار دارد.

آرمان بیگلری افزود: امروز میوه‌های استقلال و آزادی شجره طیبه انقلاب اسلامی در عراق، افعانستان، سوریه، یمن، لبنان و بلکه کل منطقهرسیده و به بار نشسته و به اعتقاد خانم کلینتون هیچ برنامه‌ای در منطقه بدون همراهی ایران شکل نمی‌گیرد.

وی تصریح کرد: امروز هیچ ابرقدرتی جرات نگاه چپ به انقلاب اسلامی را نداشه و مقاومت ملت ایران به الگویی برای ملت‌های مستقل جهان تبدیل شده و ایران مستقل ترین و آزادترین کشور منطقه با تجربه ۴۰انتخابات موفق و نماد مردم سالاری دینی در کل منطقه گشته است.

بیگلری با اشاره به اینکه امروز سرنوشت مردم به دست مردم و با خواست واراده مردم و در چهارچوب صندوق رای شکل می‌گرد و نه در سفارت‌های انگلیس یا آمریکا، خاطرنشان کرد: نطام جمهوری اسلامی برآمده از انقلاب در بسیاری از عرصه‌ها وارد کلوپ جهانی شده و در صنعت هسته‌ای، فناوری‌های نوین، صنایع نطامی و موشکی، سلول‌های بنیادی، پزشکی و مهندسی و بسیاری از علوم وفنون جدید ایران بالاترین نسبت رشد علمی را به خود اختصاص داده است.

وی پیشرفت‌های جمهوری اسلامی ایران را محصول خودباوری، اتکای به توان داخلی و اتحاد و انسحام ملی دانست و گفت: البته انقلاب در برخی عرصه‌ها با افق‌ها فاصله زیادی دارد، امروز تحقق اقصاد مقاومتی و دانش بیان فوری‌ترین نیاز کشور است.

بیگلری بیان کرد: متاسفانه در موضوع فساد ستیزی و مبارزه با اشرافیگری کارنامه‌ موفقی نداشته‌ایم و این میزان فساد و روحیه اشرافی‌گری زیبنده انقلاب نیست، فقر و محرومیت به خوبی چاره نشده و علی رعم توفیقات فراوان تورم، رکود، بیکاری و فشار به معیشت مردم به ابر چالش‌های اقتصاد ما تبدیل شده است.

وی با اشاره به صحبت مجری جلسه در خصوص اینکه این جلسه مناطره بعد از دو نیم سال در دانشگاه شکل گرفته است، خاطرنشان کرد: ۱۳ آبان نماد استکبار ستیزی ملت ایران به رهبری جوانان دانشجو در تسخیر لانه جاسوسی آمریکا است.

بیگلری تصریح کرد: ۱۳ آبان فریاد استقلال خواهی جنبش دانشجویی و نماد بیداری دانشگاه و نقش محوری دانشگاه به عنوان مبدا تحولات است.

وی با شرحی مختصر به معرفی دولت‌های پس از انقلاب تا کنون پرداخت و گفت: دانشگاه به عنوان مبدا تحولات و جنبش‌های دانشجویی و جریان‌های دانشجویی نقش اساسی و محوری در حل و فصل بسیاری از مشکلات و معضلات کشور دارند و اینکه بعد از سه سال امکان برپایی یه مناطره در دانشگاه فراهم شده بیانگر رخوت و بی‌تفاوتی جریان‌های دانشجویی و فراموش کردن رسالت جنبش‌های دانشجویی است.

بیگلری افزود: نباید روحیه بی‌تفاوتی، کرختی و سرخوشی جایگزین روحیه عدالت خواهی و استکبار ستیزی و استبدار ستیزی شود، پس دانشجو زبان گویای ملت بوده و نه پیاده نطام احزاب است و این انفعال بیانگر دور شدن ما از فرهنگ گفت‌وگو و تضارب ارا وافکار است
وی در پایان مناظره دانشجویی با موضوع برسی عملکرد دولت‌های پس از انقلاب در جمع بندی نهایی گفت: البته دوستان در یک فضای علمی و مبتنی بر آمار و ارقام به نقد وبرسی دقیق ابعاد مختلف فرهنگی، سیاسی و اقتصادی تمام دولت‌های پس از انقلاب پرداختند، اما نباید بیان معضلات و آسیب‌ها و دردها به گونه‌ای باشد که نیمه‌های پر و خدمات دولت‌ها که در یک نمای کلی دستاورد انقلاب و ثمره خون شهدا و حاصل مقاومت ملت ایران در عرصه‌های مختلف بوده را خدای ناکرده نادیده ویا ناچیز بدانیم.

بیگلری ابراز کرد: عملکردها هم همگی خاکستری بوده و باید از نگاه نامناسب صفر و ۱۰۰ پرهیز کرد، باید به این نسل جوان دانشجوی دهه هفتادی و دهه هشتادی گفت که وقتی ایران به اشغال درامد روزولت، چرچیل و استالین بدون مقاومت واردتهران شدند، حتی حاظر به ملاقات با ولیعهد جوان نمی‌شدند و پادشاه ایران را به تبعیدی ابدی فرستادند.

وی تصریح کرد: باید گفت سرنوشت ما در سفارت بریتانیا شکل می‌گرفت و از ایران کشوری وابسته و ناتوان ساخته بودند، اما امروز رئیس جمهور بی ادب و کابوی قالتاق آمریکا از ایران به خاطر ساقط نکردن پهباد پر از نفراتش تشکر می‌کند، پهباد آمریکا حتی جرات چند سانت ورود به آسمان سرزمینی ما را هم ندارد و و این‌ها همه محصول جانفشانی‌های امت زیر پرچم ولایت امامین انقلاب است.

بیگلری در پایان با تشکر از سعه صدر دانشجویان در طول مناطره و سوالات شفایی و کتبی افزود: تنها راه گفت‌وگو و تنها مسیر، مسیر صندوق رای است و نباید دوستان تصور کنند شورای نگهبان مانع انتخابات آزاد بوده بلکه تجربه انتخابات شورای شهرها
و صلاحیت‌ها وعملکرد شوراها نشان داده که برداشتن نظارت استصوابی شورای نگهبان می‌تواند نتایجی فاجعه بار برای مردم و ایران اسلامی داشته باشد.

وی عنوان کرد: پس باید با اتحاد و همدلی و انسجام در دهه پنجم انقلاب تمام سلیقه‌های سیاسی در چهارچوب نظام اسلامی
اعم از چپ و راست، اصولگرا و اصلاح طلب، انجمن اسلامی و جامعه اسلامی هر کس با هر کیش یا مذهب و حتی مخالفین نظام که عشق به ایران دارند نیز با حضور در پای صندوق‌های رای در روز انتخابات برگ زرین دیگری بر تاریخ پر افتخار ایران اسلامی سربلند بحران‌ها اضافه کنیم و تنها راه اتکا به جوانان، توجه به درون و قطع امید از بیگانگان است.

بیگلری اذعان کرد: نظارت استصوابی شورای نگهبان تنها راه ممکن برای حفظ سلامت و وجهه مردمی انتخابات میباشد و متاسفانه عده ای آگاهانه کمر همت به تخریب شورای نگهبان بسته اند تادر نبود نظارت استصوابی شورای نگهبان، بتوانند انتخابات را تبدیل به مزایده احزاب وصاحبان قدرت وثروت برای تصاحب کرسی های خانه ملت نمایند و خدای ناکرده مجلسی بسازند که هیچ نسبتی با متن مردم نداشته باشد واین یعنی غصب دموکراسی ومرگ مردم سالاری در ،کسانی که تجربه نشان داده هیچ نسبتی هم با متن مردم نداشته وصرفا به دنبال منافع پست وزودگذر مادی هستند ونه چیز دیگری پس شورای نگهبان ونظارت استصوابی تنها راه دفاع از اسلامیت و مردمسالاری دینی است و مدافعانی که بنام مردم به تخریب شورای نگهبان میپردازند درحقیقت بدنبال مجلسی ضدمردمی و غیر اسلامی هستند.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.