از احداث بوستان ویژه معلولان در گچساران تا درخواست رئیس اداره بهزیستی از شهردار
آوای جنوب شهردار دوگنبدان گفت: درصد احداث بوستان ویژه برای معلولان و دسترسی آسان تر برای این قشر هستیم. به گزارش آوای جنوب از گچساران، نشست مناسب سازی اماکن اداری و معابر عمومی برای معلولین، جانبازان و سالمندان در سالن کنفرانس فرمانداری برگزار شد. در این نشست مسعود ظفری اظهار کرد: معلولان قشر خاصی از
آوای جنوب
شهردار دوگنبدان گفت: درصد احداث بوستان ویژه برای معلولان و دسترسی آسان تر برای این قشر هستیم.
به گزارش آوای جنوب از گچساران، نشست مناسب سازی اماکن اداری و معابر عمومی برای معلولین، جانبازان و سالمندان در سالن کنفرانس فرمانداری برگزار شد.
در این نشست مسعود ظفری اظهار کرد: معلولان قشر خاصی از جامعه هستند و حق طبیعی آنها است که از مبلمان شهری استفاده کنند.
وی ادامه داد: متاسفانه بسیاری از ساختمانهای اداری گچساران برای تردد معلولان و سالمندان مناسب سازی نشده است و دلیل آن هم بسیاری از ادارات قدیمی هستند و تنها در این چند سال اخیر چند اداره نوسازی شده است.
شهرداری دوگنبدان با اشاره به ساختمان شهرداری گفت: اکنون نیم قرن از عمر ساختمان شهرداری میگذرد و این ساختمان قدیمی و فرسوده است.
ظفری ادامه داد: با توجه به اینکه شهرداری یک نهاد خدماتی و مراجعه به این نهاد در طول روز بسیار زیاد است و اقشار مختلفی از جامعه برای انجام امور ساختمانی مراجعه میکنند برای تسهیل در تردد این افراد بسیاری از واحدهای شهرداری در طبقه همکف قرار گرفتند.
وی با بیان اینکه واحدهای خدمات رسان در طبقه همکف مستقر شدهاند، تصریح کرد: با توجه به اینکه ساختمان شهرداری قدیمی و فرسوده است اما بالابر ویژه معلولان احداث شد.
اذعان کرد: تمامی پیادهروهایی که در این سال اخیر احداث شده برای تردد افراد معلول، نابینا و سالمند با نوار زرد رنگ مناسب سازی شده است.
شهردار دوگنبدان گفت:بلوار اصلی شهر، پیاده رو بوستان شهدای گمنام از جمله پیادهروهایی هستند که برای معلولان مناسب سازی شده است.
ظفری به ناوگان حمل و نقل عمومی اشاره کرد و گفت: در ناوگان حمل و نقل عمومی یک ردیف صندلی در اتوبوس برای معلولان در نظر گرفته شده است.
شهردار دوگنبدان ابراز کرد: ما به دنبال این بودیم که یک پارک برای معلولان احداث و نامگذاری شود که این پارک به متراژ چهار هکتار است اما با توجه به توپوگرافی که انجام گرفته این پارک محل مناسبی برای معلولان نبود و این پارک به بوستان امید نامگذاری شد.
وی خاطرنشان کرد: درصد احداث بوستان ویژه برای معلولان و دسترسی آسان تر برای این قشر هستیم.
ظفری افزود: نامه نگاری با تمامی ادارات به منظور مناسب سازی در اداره برای تسهیل در تردد معلولان انجام گرفته است.
ضرورت مناسب سازی معابر گچساران برای تسهیل در ترددمعلولان/ شهرداری از صدور پایان کار خودداری کند
رئیس اداره بهزیستی گچساران خواستار مناسب سازی معابر اصلی شهر برای تسهیل در تردد معلولان شد.
در این نشست سید مهران کشاورز با بیان اینکه مناسب سازی معابر و ادارات برای معلولین و سالمندان حائز اهمیت است، گفت: از این جهت این نشست مهم است که حداقل پنج درصداز جامعه شهری و روستایی افراد معلول هستند.
وی ادامه داد: این افراد بنا به دلایل مختلف از جمله حوادث ناشی تصادفات، مادر زایی، جنگ رخ داده است.
رئیس بهزیستی گچساران با اشاره به وظایف دستگاه ها در زمینه معلولان گفت: براساس ماده یک این قانون مناسب سازی، اصلاح محیط و تدارک وسایل حمل و نقل برای ترد معلولان حائز اهمیت است.
کشاورز ادامه داد: در ماده ۲ این قانون به صراحت آمده است که شهرداری های سراسر کشور از صدورپروانه و پایانه کار برای ساختمانها و معابر عمومی در راستای مناسب سازی برای ترد معلولان مناسب سازی نکرده اند خودداری کنند.
وی ابراز کرد: در ماده۳ این قانون آمده است که در یک برنامه سه ساله حداقل ۳۰ درصد از ساختمان های اداری مناسب سازی شود.
رئیس اداره بهزیستی شهرستان گچساران اذعان کرد: در یکی از تبصرههای قانون جامع حمایت از معولان بیان شده که کلیه ادارات و سازمانها در طراحی و احداث ساختمانهای اداری و تفریحی طوری عمل کنند که زمینه مناسبسازی برای افراد معلول مهیا باشد.
کشاورز ادامه داد: مهیاسازی اماکن برای افراد معلول در داخل ساختمان ادارات و همچنین در سطح معابر عمومی نظیر پل، تیرچراغ برق، کنتور گاز و پیادهروها و همچنین نوع کفپوش مناسب برای نابینایان و افراد معلول باید در نظر گرفته شود.
کشاورز بیان کرد: باید زمینههایی فراهم شود که افراد معلول بدون نیاز به کمک دیگران بتوانند کارهای خود را انجام بدهند و این همت مسئولان ذی ربط را میطلبد.
وی با بیان اینکه متاسفانه اکثر ادارات شهرستان برای تردد افراد معلول جامعه مناسب سازی نشده است، اذعان کرد: شهرداریها موظف هستند که مناسب سازی معابر عمومی و به خصوص معابر اصلی به تقاطع را انجام دهند.
رئیس بهزیستی گچساران اظهار کرد: خوشبختانه در چند سال اخیر مناسب سازی در برخی معابر از شهر دوگنبدان از جمله بازسازی خیابان بلادیان به خوبی صورت گرفته است.
وی خواستار مناسب سازی خیابانهای اصلی شهر شد و افزود: انتظار میرود که اعضای این نشست هر سال یک خیابان را به جهت مناسب سازی برای معلولان در نظر بگیرند.
کشاورز از راه اندازی یک سامانهای به نام سامانه معبر به منظور برطرف کردن رفع مشکلات اماکن عمومی برای معلولان خبر داد.
رئیس بهزیستی گچساران ابراز کرد: تنها بیمارستان بیبی حکیمه و درمانگاه بسیج که تازه احداث شده برای افراد معلول مناسب سازی و استاندارد است.
وی ادامه داد: ورودی کلینیک دندانپزشکی صنعت نفت، دانشگاه علمی کاربردی، ورودی شورای شهر، سرویس بهداشتی شورای شهر، ورودی ساختمان پایانه مسافربری، ورودی دانشگاه آزاد، رمپ ورودی دانشگاه آزاد، نمای ورودی شبکه بهداشت، پایگاه سلامت سرراهی، مرکز مدیریت کنترل ترافیک، پایگاه انتقال خون، ورودی آزمایشگاه شهید رجایی برای تردد معلولان مناسب سازی و استاندارد نیست.
کشاورز افزود: ورودی بانک تجارت، بانک مهر شعبه ایران، دفتر پیشخوان سفیر، اداره پست، ورودی ساختمان نظام مهندسی، هلال احمر، اداره صمت، ارشاد، سرویس بهداشتی شرکت گاز، طبقه بالای آموزش و پرورش، دادگاه قسمت شورای حل اختلاف طبقه بالا و زیر زمین و سرویس بهداشتی استاندارهای لازم برای معلولان پیشبینی نشده است.
وی عنوان کرد: همچنین ساختمان فرمانداری که رمپ آن ساخته شده است اما متاسفانه استاندارد نیست.
کشاورز تصریح کرد: ورودی پارک شهدای گمنام، اداره تعزیرات حکومتی، اداره میراث فرهنگی، اداره محیط زیست، بانک مسکن مرکزی، ورودی مرکزی بیمه ایران، ورودی پاساژ شهرداری، مسجد صاحب الزمان(عج) و آزمایشگاه و مطب پزشکی متاسفانه مناسب سازی نشده است.
رئیس بهزیستی گچساران با بیان اینکه ۳ هزار معلول در شهرستان گچساران است که از خدمات بهزیستی بهره میبرند، خاطرنشان کرد: متاسفانه معلولان در متناسب سازی شهر فراموش شدهاند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 1 در انتظار بررسی : 1 انتشار یافته : 0