گلایه مندی کارکنان سد چم شیر از تاخیر در پرداخت مطالبات خود
برخی کارکنان نیروگاه و سد در حال ساخت چم شیر گچساران از تاخیر در پرداخت مطالبات خود گله مند هستند. آوای جنوب؛ به گفته برخی از کارگران سدچشم شیر این افراد که از خرداد امسال تاکنون حقوق و مزایای خود را دریافت نکرده اندو اینک چشم انتظار حمایت مسوولان در رفع این مشکل هستند. معاون
برخی کارکنان نیروگاه و سد در حال ساخت چم شیر گچساران از تاخیر در پرداخت مطالبات خود گله مند هستند.
آوای جنوب؛
به گفته برخی از کارگران سدچشم شیر این افراد که از خرداد امسال تاکنون حقوق و مزایای خود را دریافت نکرده اندو اینک چشم انتظار حمایت مسوولان در رفع این مشکل هستند.
معاون اجرایی طرح سد و نیروگاه چم شیر گچساران در این باره می گوید: یکهزار و ۳۰۰ نفر در ساخت سد چمشیر به طورمستقیم و غیر مستقیم فعالیت می کنند.
محمدرضا فاضل افزود: حقوق و مزایای کارکنانی که به صورت مستقیم با شرکت همکاری می کنند به روز و قبل از پایان ماه پرداخت می شود.
وی اظهار کرد: حقوق نیروهایی که با شرکت های پیمانکاری طرف قرارداد هستند به تاخیر افتاده است.
فاضلی بدون اشاره به تعداد نیروهایی که حقوق آنها به تاخیر افتاده است بیان کرد: به دلیل طولانی شدن روند دریافت نقدینگی پیمانکاران این مشکل پیش آمده و به زودی رفع خواهد شد.
معاون اجرایی طرح سد و نیروگاه چم شیر گچساران با یادآوری این که اعتبارات سد چم شیر از دو طریق فاینانس و داخلی تامین می شود تصریح کرد: اعتبارات فاینایس مشکل نقدینگی ندارد.
وی ابراز داشت:اجرای هفت هزار متر حفاری تونل، پنج میلیون متر حفاری رو باز، ۲۵ کیلومتر راه دسترسی و احداث ساختمان های مورد نیاز از مهمترین بخش های اجرا شده این طرح است.
وی اظهار کرد: پروژه سد چم شیر که عملیات اجرایی آن از سال ۹۱ شروع شده است در حال حاضر حدود ۳۴ درصد پیشرفت فیزیکی دارد.
فاضلی اعتبار این پروژه را ۲۲۰ میلیون یورو اعلام کرد.
وی تصریح کرد:براساس برنامه ریزی صورت گرفته سد در دست حال ساخت چم شیر در سال ۹۶ به بهره برداری می رسد.
فاضلی اظهار کرد: یک هزارو۳۰۰ نفر نیروی انسانی متخصص ، ماهر و نیمه ماهر در ساخت سد چم شیر مشارکت دارند.
وی تامین آب آشامیدنی و صنعت، بهره مند شدن ۱۱۰ هزار هکتار از اراضی کشاورزی استان های خوزستان و بوشهر ، ذخیره و کنترل آب رودخانه زهره به میزان ۱٫۸ میلیارد متر مکعب، تولید۲۸۲مگاوات برق آبی، کنترل سیلاب های مخرب رودخانه زهره، اشتغالزایی در زمان اجرای طرح و زیرساخت های صنعت گردشگری و پرورش ماهی را مهمترین مزایای اجرای این طرح ذکر کرد.
وی گفت: سد چم شیر دارای یک میلیون و ۱۰۰ مترمکعب حجم بدنه،۵۸۰ متر طول تاج، ۱۵۰ متر ارتفاع، ۷۵ متر عرض بدنه و سه دهنه سرریز اوجی دریچه دار است.
وی حجم کل مخزن این سد را ۲/۳میلیارد متر مکعب با مساحت ۵۱ کیلومتر مربع، طول دریاچه ۴۸ کیلومتر و تراز نرمال از سطح دریا را ۵۹۸ متر عنوان کرد و افزود: این سد در هر ثانیه ۵۰۰ متر بر ثانیه آب تخیله می کند.
فاضلی بیان کرد: احداث جاده های دسترسی به ساختگاه ها شامل تونل و ابنیه فنی ، جاده دسترسی به نیروگاه ،۱۰ هزار متر مربع فضای سبز، شبکه آبرسانی به طول ۱۲ کیلومتر مشتمل بر ۱۲مخزن شبکه برق ۲۲ کیلومتر از شهر تا ورودی کارگاه و ۱۲ کیلومتر شبکه انتقال برق، طول تونل ۷۱۵ متر، قطر ۱۳ و نیم متر، شکل دایره ای و نوع پوشش بتنی از مشخصات این طرح است.
نیروگاه و سد چم شیر در۲۵ کیلومتری جنوب شرقی شهر دوگنبدان در کهگیلویه و بویراحمد و برروی رودخانه زهره ساخته می شود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0