کد خبر : 67223
تاریخ انتشار : چهارشنبه 17 دی 1404 - 9:40

پاک‌نژاد: پیگیر حقوق شما کارکنان نفت هستم و این مسیر ادامه دارد

پاک‌نژاد: پیگیر حقوق شما کارکنان نفت هستم و این مسیر ادامه دارد

محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت، در جمع کارکنان عملیاتی صنعت نفت با تأکید بر پیگیری مطالبات و حقوق کارکنان صنعت نفت، گفت: از نخستین روز مسئولیت، تلاش کرده‌ام این موضوع به عددی منصفانه و قابل قبول برسد و این مسیر با همراهی سایر بخش‌ها ادامه خواهد داشت. آوای جنوب، محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت، در دیدار با

محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت، در جمع کارکنان عملیاتی صنعت نفت با تأکید بر پیگیری مطالبات و حقوق کارکنان صنعت نفت، گفت: از نخستین روز مسئولیت، تلاش کرده‌ام این موضوع به عددی منصفانه و قابل قبول برسد و این مسیر با همراهی سایر بخش‌ها ادامه خواهد داشت.

آوای جنوب، محسن پاک‌نژاد، وزیر نفت، در دیدار با کارکنان عملیاتی صنعت نفت، با اشاره به مطالبات معیشتی و حقوقی این قشر گفت: همان‌طور که پیش‌تر هم اشاره کرده‌ام، پیگیری مطالبات شما وظیفه من است و از روز اولی که مسئولیت را برعهده گرفتم، تمام تلاشم را کرده‌ام تا این موضوع به یک عدد مناسب و منصفانه برسد.

وی با بیان اینکه سال گذشته گام‌هایی در این مسیر برداشته شد، افزود: تلاش‌های زیادی انجام شده و امیدوارم امسال نیز با همراهی بخش‌هایی که باید در این حوزه نقش‌آفرینی کنند، شاهد بهبود شرایط باشیم و این فضا بیش از گذشته به نفع شما تقویت شود.

وزیر نفت با اشاره به سخنان پیشین خود درباره کارکنان عملیاتی سکوها گفت: زمانی که از دوستان عملیاتی در سکوها با صدای بلند و صریح صحبت می‌کردم، برخی می‌پرسیدند چرا این‌گونه از همه دفاع می‌کنید؟ پاسخ من روشن بود؛ سختی کار این عزیزان را شاید همه از نزدیک لمس نکرده باشند. این بچه‌ها کار سختی انجام می‌دهند، حتی اگر خودشان کمتر از سختی‌هایشان بگویند یا به شرایط عادت کرده باشند.

پاک‌نژاد تأکید کرد: برای من که سابقه حضور در عملیات را داشته‌ام و برای کسانی که این حوزه را می‌شناسند، درک این شرایط کاملاً روشن است. وظیفه ما این است که پیام و صدای شما را دقیقاً همان‌طور که هست، به سایر بخش‌ها منتقل کنیم و مطمئن باشید در این مسیر، همراهی سایر بخش‌های کشور را نیز خواهیم داشت.

وی در پایان با قدردانی از خانواده‌های کارکنان عملیاتی گفت: بخش بزرگی از زحمتی که شما می‌کشید، بر دوش خانواده‌هایتان است؛ همسرانی که ماه‌ها بار زندگی را به تنهایی به دوش می‌کشند و فرزندانی که نیمی از ماه، پدر را کنار خود نمی‌بینند. این سطح از فداکاری، تنها کار نیست؛ ایثار، همت و غیرت است. سلام من را به خانواده‌هایتان برسانید و امیدوارم همیشه سالم و سلامت باشید. مراقب خودتان باشید.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 9 در انتظار بررسی : 2 انتشار یافته : 7
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

لردشیر چهارشنبه , ۱۷ دی ۱۴۰۴ - ۱۲:۱۶

بهتر از دکتر منوچهر اقبال تا حالا در صنعت نفت ندیدم،چشم دلشان سیر دوران طلایی بود

محسن حسنی نسب چهارشنبه , ۱۷ دی ۱۴۰۴ - ۲۰:۵۳

با۱۹ سال سابقه چون تبدیل وضعیت شدیم از قراردادی به رسمی داریم ماهی ۸ ت بهمون میدهند.
امضایقراردادکادیمون خشک که چه عرض کنم ترکید.
چرابفکر تبدیل وضعیتها با حقوق کف قیمت نیستی وزیر؟
کجایی پاک نژاد
نژادپاکتو نشون بده دیگه
پیمانکاریها و قراردادیها دارند ۶برابرمامیگیرند.
کجایی محسن

کارمند نفتی چهارشنبه , ۱۷ دی ۱۴۰۴ - ۱۷:۱۶

وزیر فقط دنبال سقف هست
پس کف بگیران چییییی
اینم رئیس جمهور جراحتون
که خیلی علاقمندش بودید دیگه
اما تا همینجا جراحی بلد بود
جراحی حقوق در تخصص جراح قلب نیست
جراح مغز میخواد

ناشناس چهارشنبه , ۱۷ دی ۱۴۰۴ - ۱۸:۱۹

اول راهی بذار جوهر استخدامت خشک بشه

ناشناس چهارشنبه , ۱۷ دی ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۶

عدد مناسب یعنی چی؟ سقف رو بردار حقمون رو بده. فقط وقت تلف نکن

مهران چهارشنبه , ۱۷ دی ۱۴۰۴ - ۱۷:۲۷

منت میذاری که پیگیری؟ سقف حقوق رو بردار که پول خودمون رو بدن نیازی نیست دنبال عدد مناسب بگردی

کارمند نفت چهارشنبه , ۱۷ دی ۱۴۰۴ - ۱۸:۲۱

وضعیت معیشتی صنعت نفت به سطح فقر رسیده