کد خبر : 58336
تاریخ انتشار : دوشنبه 15 اردیبهشت 1404 - 21:15

خبر های خوب معاون دهیاران کشور برای استخدام دهیارها

خبر های خوب معاون دهیاران کشور برای استخدام دهیارها

آوای جنوب معاون امور دهیاری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور برای استخدام دهیارها خبرهای خوبی داد. علی قربانی در حاشیه برگزاری جلسه هم‌اندیشی دهیاران و روسای شوراهای اسلامی روستاهای شهرستان‌های کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در دهدشت، از اختصاص ۶۳۵ میلیارد تومان اعتبار از محل استانی و ملی و ۱۰۳ دستگاه انواع ماشین آلات به

آوای جنوب
معاون امور دهیاری‌های سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور برای استخدام دهیارها خبرهای خوبی داد.

علی قربانی در حاشیه برگزاری جلسه هم‌اندیشی دهیاران و روسای شوراهای اسلامی روستاهای شهرستان‌های کهگیلویه، بهمئی، چرام و لنده در دهدشت، از اختصاص ۶۳۵ میلیارد تومان اعتبار از محل استانی و ملی و ۱۰۳ دستگاه انواع ماشین آلات به کهگیلویه و بویراحمد در سال ۱۴۰۳ خبر داد.
وی تصریح کرد: امسال با خرید ۸۵۰ دستگاه ماشین‌آلات حمل زباله و آتش‌نشانی به هر بخش از چهار شهرستان کهگیلویه و بویراحمد یک دستگاه اختصاص خواهیم داد و در صورت خرید بیشتر، این تعداد افزایش خواهد یافت.
قربانی با بیان اینکه هرچقدر به این مناطق محروم کمک کنیم، باز هم کم است، افزود: اعتقاد من این است که این اعتبارات باید به‌طور مستقیم واریز شود تا وعده‌های غیرعملی به حداقل برسد.
معاون امور دهیاری‌ها در سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها اصلی ترین راهکار حل این مشکلات را تصویب بند الف ماده ۳۹ قانون مالیات برچسبیده عنوان کرد و گفت: در صورت تصویب این بند، ۵۰ درصد از آن در اختیار سازمان شهرداری‌ها قرار خواهد گرفت و به این ترتیب، ۷۰ هزار میلیارد تومان اعتبار جدید به شهرداری‌ها و دهیاری‌ها اختصاص خواهد یافت.
قربانی با بیان اینکه این اعتبار بر اساس توسعه نیافتگی به استان‌هایی که با مشکلات عقب‌ماندگی‌های تاریخی مواجه هستند، اختصاص می‌یابد، افزود: همچنین، به تمام دهیاری‌ها و شرکت‌های تعاونی تسهیلات کم‌بهره تا پنج برابر ارائه می‌شود.
وی در ادامه‌ افزود: توجه داشته باشید که این تسهیلات در شهرداری‌ها تا نیم برابر و تا سقف ۴ میلیارد تومان است؛ در حال حاضر، این اعداد در کل کشور قابل توجه نیستند، اگر کسی بخواهد ۵۰۰ میلیون تومان با نرخ ۸ درصد دریافت کند، صرفا با چک دهیاری امکان‌پذیر است.
قربانی با بیان اینکه در کنار این تلاش‌ها، ما به دنبال کاهش عقب‌ماندگی‌های تاریخی هستیم، افزود: امیدوارم در آینده، اگر اعتباری در اختیار ما قرار گرفت به مناطق کمتر توسعه‌یافته اختصاص یابد.
معاون امور دهیاری‌ها در سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌ها اظهار کرد: آیین‌نامه استخدامی دهیاری‌ها به گونه‌ای است که دهیارانی که ۵۰ درصد آخرین نفر پذیرفته‌شده در آزمون هستند، می‌توانند پیگیری‌های لازم را انجام دهند.
وی در ادامه افزود: ما در تلاشیم که از طریق مجلس شورای اسلامی سوابق دهیاران را به عنوان سوابق دولتی محسوب کنیم تا در استخدام در دستگاه‌های دولتی و دریافت امتیازات دیگر مورد توجه قرار گیرد.
قربانی با بیان اینکه امیدواریم که با در نظر گرفتن ضریبی مانند بومی بودن، این امتیازات در آزمون‌ها لحاظ شود، افزود: همان‌طور که می‌دانید، قانون منع استخدام بدون آزمون وجود دارد و در حال حاضر حتی یک نفر هم نمی‌تواند بدون آزمون استخدام شود؛ اما ما در نظر داریم که برای دهیاران امتیازاتی در نظر بگیریم تا پس از پایان دوره فعالیت خود در دهیاری‌ها، بتوانند مشغول به کار شوند.
#دهدشت #دهیاران

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.