شرایط حادثه در پتروشیمی اروند تحت کنترل قرار داد

سخنگوی شرایط اضطراری منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی از نشت گاز کلر از پتروشیمی اروند خبر داد و گفت: شرایط تحت کنترل قرار دارد. آوای جنوب، این رخداد جزئی در حین فرآیند راهاندازی شناسایی شد و بلافاصله تیمهای عملیاتی، تعمیراتی و ایمنی در محل حاضر و نسبت به ایمنسازی محدوده و توقف موقت عملیات اقدام کردند.
سخنگوی شرایط اضطراری منطقه ویژه اقتصادی پتروشیمی از نشت گاز کلر از پتروشیمی اروند خبر داد و گفت: شرایط تحت کنترل قرار دارد.
آوای جنوب، این رخداد جزئی در حین فرآیند راهاندازی شناسایی شد و بلافاصله تیمهای عملیاتی، تعمیراتی و ایمنی در محل حاضر و نسبت به ایمنسازی محدوده و توقف موقت عملیات اقدام کردند.
با انجام بررسیهای فنی و رفع کامل نشتی، تجهیزات مورد نظر تحت آزمایش و کنترل قرار گرفته و پس از تأیید نهایی، آماده ادامه فرآیند راهاندازی خواهند بود.
بر اساس اعلام واحد ایمنی و آتشنشانی مجتمع، این رویداد بدون هیچگونه خسارتی مدیریت شد و در حال حاضر وضعیت واحد در شرایط پایدار و ایمن و دیگر واخدها در حال تولید قرار دارد.
برچسب ها :پتروشیمی اروند ، حادثه ، حادثه در پتروشیمی اروند ، نشت گاز کلر پتروشیمی اروند
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.

ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0