آوای جنوب

از معتادانی که در زیر درخت مشغول مصرف مواد مخدر بودند تا امروز از زبان غلامرضا تاجگردون

وی با اشاره به بازآفرینی شهری در محله سادات دوگنبدان ابراز کرد: روزی به همراه شهردار وقت به جهت بازدید به آن محله رفیتم و در

آوای جنوب

نماینده مردم گچساران و باشت گفت: یک‌هزار و ۸۷۰ میلیارد ریال اعتبار برای نوسازی ۱۸۶۰ واحد بافت فرسوده دوگنبدان تخصیص داده شد.

تخصیص یک‌هزار و ۸۷۰ میلیارد ریال اعتبار برای نوسازی 1860 واحد بافت فرسوده دوگنبدان

 به گزارش آوای جنوب از گچساران، ظهر امروز نشست ستاد بازآفرینی شهری شهر دوگنبدان و باشت با حضور معاون وزیر راه،  هیئت مدیره بازآفرینی شهری ایران، نماینده گچساران، معاون عمرانی استاندار و دیگر مسوولان استانی و شهرستانی در سالن کنفراس فرمانداری گچساران برگزار شد.

 در این نشست غلامرضا تاجگردون  با تقدیر و تشکر از وزارت راه و شهرسازی  در اجرا و طراحی خیابان بلادیان دوگنبدان اظهار کرد: خیابان بلادیان نمونه بارزی از بازآفرینی شهری در کشور است.

 وی با اشاره به مشارکت ساکنان بافت فرسوده دوگنبدان در بهسازی و مقاوم‌سازی واحدهای مسکونی  عنوان کرد: مشارکت مردم  در بهسازی و بازآفرینی بافت فرسوده دوگنبدان بی‌نظیر بود.

تاجگردون ادامه داد: تا قبل از افزایش قیمتها کار در بافت فرسوده به خوبی پیش می‌رفت و شهرداری و دیگر دستگاه ها همکاری خوبی داشتند.
نماینده مردم گچساران با بیان اینکه خدمات خوبی با سرعت عمل بالایی انجام شد و همه دستگاه‌ها با همراهی مردم همکاری خوبی داشتند، گفت: این پایلوت خوبی بود که می تواند برای کشور الگوی خوبی باشد.

 وی عنوان کرد: محلات هدف طرح بازآفرینی شهری از جمله محله‌های لبنان،کیامثری، سادات، پربالی و خیابان امینی این طرح هم اکنون در حال اجرا است.

تاجگردون با بیان اینکه طرح بازآفرینی شهری به عنوان پایلوت کشوری در شهر دوگنبدان در حال اجرا است، گفت: بیش از ۱۷۵ میلیارد ریال برای اجرای طرح بازآفرینی شهر دوگنبدان در سال مالی ۹۷-۹۸ تخصیص داده شده  که از این میزان تاکنون بیش از ۸۰ میلیارد ریال جذب شده است.

 وی با اشاره به دعوت معاون وزیر راه به شهرستان‌های گچساران و باشت عنوان کرد: دعوت از شما به این دلیل بود که بتوان در دیگر نقاط نیز کارهای خوبی صورت بگیرد.
تاجگردون عنوان کرد:هم‌اکنون  ۲۵ هزار نفر از جمعیت شهرستان گچساران معادل ۲۳درصد از جمعیت این شهرستان در ۸ نقطه از شهر دوگنبدان در ۱۶۴ هکتار از مساحت این شهرستان سکونت دارند.
وی با اشاره به الحاق روستای آب‌گرمو به شهر دوگنبدان ابراز کرد:  منطقه آب گرمو تازه به شهر متصل شده  و خدماتی که در این منطقه اجراشده خدمات روستایی بوده است.

تاجگردون در ادامه به بازگشایی رینگ معابر گفت: ۱۹۳  واحد مسکونی در مسیر  بازگشایی این طرح قرار دارد که تاکنون بیش از ۱۷۴ واحد خریداری شده است  که با بازگشایی رینگ این منطقه زنده خواهد شد.

  وی افزود:تاکنون بیش از ۴۰ پلاک در محله های سادات، لبنان، رادک و کیامرثی با اعتباری بیش از پنج میلیاردو ۴۰۰ میلیون ریال خریداری شده است.
تاجگردون  گفت: هم اینک در زمینه بازآفرینی شهری حدود سه هزار واحد مسکونی در بافت های فرسوده شهر گچساران به کمک بنیادمسکن، شهرداری و سازمان فنی مهندسی در دست اجراست که تاکنون یک هزار و ۷۰۰واحد در حال نوسازی و به بهره‌برداری رسیده است.
نماینده مردم گچساران اذعان کرد: طرح احیای بافت فرسوده شهر دوگنبدان از سال ۱۳۸۷ تصویب شد و چند سال به دلیل نبود اعتبار راکد ماند که در دولت یازدهم عملیات اجرایی آن آغاز شد.

 وی ادامه داد: به منظور تسریع در روند  نوسازی  و مقاوم‌ سازی واحدهای مسکونی واقع  در بافت فرسوده دوگنبدان یک هزار و ۸۷۰ میلیارد ریال به این طرح اختصاص داده شد.

تاجگردون با بیان اینکه از این میزان اعتبار مبلغ ۲۰۴ میلیارد و ۶۰۰ میلیون ریال به صورت کمک بلاعوض برای نوسازی واحدهای مسکونی بافت فرسوده دوگنبدان تخصیص داده می‌شود، گفت:  برای نوسازی هر باب واحد مسکونی در بافت فرسوده دوگنبدان ۱۱۰ میلیون در شهر دوگنبدان در اختیار بنیاد مسکن انقلاب اسلامی قرار گیرد تا برابر قوانین و مقررات مربوط هزینه شود.

 نماینده مردم گچساران  با اشاره به افزایش قیمت مصالح ساختمانی گفت: مبلغ ۹۳۰ میلیارد ریال تسهیلات بانکی ارزان قیمت توسط بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران از طریق بانک‌های عامل با معرفی بنیاد مسکن انقلاب اسلامی برای نوسازی  یک هزار و ۸۶۰واحد باقیمانده  از سه هزار و ۱۰۰ واحد از مصوبه مذکور تخصیص داده می‌شود.

تاجگردون عنوان کرد: در سالجاری برای نوسازی هر باب واحد مسکونی ۱۱۰ میلیون ریال کمک بلاعوض و  ۵۰۰ میلیون ریال با ضمانت زنجیره‌ای و کارمزد پنج درصد پرداخت می شود.

نماینده مردم گچساران با اشاره به اینکه در برخی از محلات بافت فرسوده  دوگنبدان  نقاطی مانند محله رادک بن‌بست مشاهده می‌شود، ابراز کرد:  احداث پل ارتباطی  در محله سادات به رادک نیاز به ۶۰ میلیارد  ریال اعتبار دارد که با تخصیص این اعتبار این محله از بن‌بست خارج می‌شود.

وی با اشاره به بازآفرینی شهری در محله سادات دوگنبدان ابراز کرد: روزی به همراه شهردار وقت به جهت بازدید به آن محله رفیتم  و در زیر درخت چند نفری مشغول مصرف مواد مخدر بودند اما ما آن روز کار را ادامه دادیم و با ایجاد کتابخانه،  سالن ورزشی و خانه بهداشت کار خوبی در آن منطقه انجام شد.
تاجگردون با اشاره به اینکه در محله لبنان می‌توان طرح‌هایی از جمله ایجاد سنگ‌فرش،  احداث کتابخانه، پارک  صورت گیرد، گفت: محله لبنان دارای چنین ظرفیتی است که با اجرای این طرح شاهد رشد فرهنگی و اقتصادی در این منطقه خواهیم بود.
نماینده مردم گچساران و باشت طرح هایی برای بازآفرینی شهر دوگنبدان وجود دارد که نیاز به اعتبار دارد، خاطرنشان کرد: احداث پارکینگ با اعتباری به میزان ۱۰ میلیارد تومان، تکمیل رینگ بازگشایی ۲ میلیارد و ۳۰۰ میلیون تومان، احداث پارک در محله سادات ، احداث پل محله سادات به رادک، دیوار حائل محله لبنان، ایجاد سنگ فرش در ورودی محله لبنان، تعریض خیابان بشارت به امینی و خیابان بشارت به حسینیه بیت العباس از دیگر پیشنهاداتی است که انتظار می‌رود همکاری خوبی صورت بگیرد.

یک هزار ۵۰۰ میلیارد تومان برای بازآفرینی شهری ایران تخصیص داده شد

معاون وزیر راه با اشاره به اینکه یک هزار و ۵۰۰میلیارد تومان برای بازآفرینی شهری ایران تخصیص داده شد، گفت: این میزان اعتبار برای بازآفرینی ۵۴۳ شهر اختصاص داده یافته است.

 یک هزار 500 میلیارد تومان برای بازآفرینی شهری ایران تخصیص داده شد

 سیدمحمد پژمان  با اشاره به  اینکه  پروژه ‌های زیادی بازآفرینی شهری در کشور در دست اقدام است، اظهار کرد: در حال حاضر تعداد ۱۸۰۰ پروژه بازآفرینی جدید شهری با اعتباری به میزان ۱۵۰۰ میلیارد تومان از اعتبارات تبصره  ماده ۱۸ به حوزه بازآفرینی شهری ایران اختصاص  داده  شد.

 وی با بیان اینکه از این میزان اعتبار ۸۲ میلیارد ریال به حوزه بازآفرینی دوگنبدان تخصیص داده شد، گفت: این میزان اعتبار برای تکمیل  و اجرای پروژه‌های جدید   بازآفرینی شهری  تخصیص داده شد.

معاون وزیر راه  با اشاره به اینکه یک هزار و ۵۰۰میلیارد تومان برای بازآفرینی شهری ایران تخصیص داده شد، افزود: این میزان اعتبار برای بازآفرینی بافت فرسوده  ۵۴۳ شهر اختصاص داده  یافته است.

پژمان تصریح کرد: این میزان اعتبار برای ایجاد پارک، فضاهای فرهنگی، آموزشی تخصیص داده شده است.

 وی  ادامه داد: این میزان اعتبار برای بازآفرینی ۱۴۱ هزار هکتار بافت فرسوده در کشور تخصیص داده شده که با توجه به وسعت و جمعیت ساکن در ۱۶۴ هکتار بافت فرسوده  دوگنبدان ۸۲ میلیارد ریال برای بازآفرینی شهر دوگنبدان تخصیص داده شد.

 پژمان با اشاره به بازدیدی که از مناطق بافت فرسوده دوگنبدان صورت گرفته ابراز کرد: آن چیزی که امروز مشاهده شده و با توجه به مشوق هایی که  دولت در اختیار ساکنان بافت فرسوده قرار گرفته روند نوسازی این بافت در حال اجراست و  حضور و مشارکت مردم در نوسازی این بافت بسیار چشمگیر است.

 این مقام مسوول  در ادامه با توجه به اینکه در فاز اول نوسازی و مقاوم‌سازی بافت فرسوده دوگنبدان ۳۱۰۰ واحد در نظر گرفته شده است، عنوان کرد: هم اکنون ۵۰درصد واحدهای مسکونی در بافت فرسوده دوگنبدان به مرحله بهره برداری و تکمیل ساختمان  رسیده است.

 پژمان به اشاره به مصوبه اخیر دولت در افزایش تسهیلات نوسازی به واحدهای مسکونی در بافت فرسوده شهری ابراز کرد:  امسال برای نوسازی هر باب واحد مسکونی ۱۱۰ میلیون ریال کمک بلاعوض و  ۵۰۰ میلیون ریال با ضمانت زنجیره‌ای و کارمزد پنج درصد پرداخت می شود.

معاون وزیر راه ادامه داد: با اشاره به اینکه تعداد پنج میلیون و  ۷۰۰ هزار واحد مسکونی فرسوده در کشور وجود دارد عنوان کرد: از مجموع این تعدادتاکنون ۴۰۰ هزار واحد نوسازی شده و امیدوار هستیم با قرار گرفتن تسهیلات برای سالجاری تعداد یک صد هزار واحد نوسازی شود.

تخصیص ۸۲ میلیاردریال برای توسعه و تجهیز خدمات روبنایی و زیربنایی بافت‌های فرسوده دوگنبدان

عضو هیئت مدیره شرکت بازآفرینی شهری ایران گفت: امسال ۸۲ میلیارد ریال برای توسعه و تجهیز خدمات روبنایی و زیربنایی بافت‌های فرسوده دوگنبدان تخصیص داده شد.

تخصیص 82 میلیاردریال برای توسعه و تجهیز خدمات روبنایی و زیربنایی بافت‌های فرسوده دوگنبدان

 در این نشست مجید روستا با بیان اینکه ۲۱میلیون نفر از جمعیت کشور در ۱۴۱ هزار هکتار بافت فرسوده و ناکارآمد شهری ایران سکونت دارند، اظهار کرد: این تعداد جمعیت  در ۲هزار و۷۰۰ محله زندگی م‌ کنند که نیاز به بازآفرینی دارند.

 وی افزود: براساس برنامه زمانبندی صورت گرفته  از مجموع ۲هزار و ۷۰۰ محله در کشور سالانه ۲۷۰ محله با رویکرد محله محوری در اقدام جامع مشترک بازآفرینی پایدار شهری تا پایان سال ۱۴۰۰ بازآفرینی می‌شود.

  عضو هیئت مدیره شرکت بازآفرینی شهری ایران  با بیان اینکه ۲۱۰۰میلیارد تومان  از محل منابع صندوق توسعه ملی  برای نوسازی مسکن در بافت فرسوده اختصاص داده شود، گفت: مبلغ ۱۵۰۰ میلیارد تومان از محل  صندوق توسعه ملی  برای توسعه و تجهیز خدمات روبنایی و زیربنایی بافت‌های فرسوده کشور  تخصیص داده شد.

 روستا با اشاره به اینکه قریب بر ۵ سال است که در شهر دوگنبدان بازآفرینی پایدار شهری  آغاز به فعالیت کرده است، عنوان کرد: اقداماتی همچون در عرصه‌های خدمات عمومی و شهری انجام شده  و آنچه که امروز در اولویت کار قرار گرفته نوسازی واحدهای مسکونی در بافت فرسوده دوگنبدان است.

 این مسوول ب بیان اینکه از مجموع یک هزار ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار برای توسعه و تجهیز روبنایی و زیربنایی بافت‌های فرسوده کشور گفت:  امسال ۸۲ میلیارد ریال  برای توسعه و تجهیز خدمات روبنایی و زیربنایی بافت‌های فرسوده دوگنبدان تخصیص داده  شد.

عضو هیئت مدیره شرکت بازآفرینی شهری ایران با اشاره به اینکه بازآفرینی پایدار شهری منجر به خلق ثروت می‌شودف گفت: از طریق تغییر کاربری می‌توان به توسعه شهری، استفاده از سرمایه‌گذاران در خلق ثروت کمک کرد.

روستا ادامه داد: بارآفرینی پایدار شهری به ارتقا سلامت و ارزش افزوده مسکن  و وضعیت اقتصادی کمک خواهد کرد.

 وی با اشاره به نوسازی و بهسازی خیابان بلادیان دوگنبدان اظهار کرد: این طرح به عنوان یک طرح پایلوت کشوری بود که در شهر دوگنبدان اجرا شد.

با دیگران به اشتراک بگذارید
else:
  • khamenei
  • hashemirafsanjani
  • president