آوای جنوب

از شایعه پراکنی تاصحت خبرسلامت مداح برجسته جنوب کشور در گفتگو با حاج حسین فخری

آوای جنوب 

با شیوع این ویروس همه فراگیر دور از انتظار نیست که بسیاری از افراد عام و خاص جامعه به این ویروس مبتلا شوند اما آن چیزی که حائز اهمیت است صحت اخبار است.

از شایعه پراکنی تاصحت خبرسلامت مداح برجسته جنوب کشور

خبرگزاری فارس گچساران_ علی مراد کاظم پور، با شیوع ویروس کرونا در کشور  این روزها شاهد هستیم که خبرهای داغی  از افراد مشهور که به این ویروس مبتلا شده‌اند شنیده می‌شود.

  با شیوع  این ویروس همه فراگیر دور از انتظار نیست که بسیاری از افراد عام و خاص جامعه به این ویروس مبتلا شوند اما آن چیزی که حائز اهمیت است صحت اخبار است.

 در این چند روز خبری در فضای مجازی مبنی بر اینکه  حسین فخری مداح برجسته جنوب کشور به ویروس کرونا مبتلا شده است و با توجه به اینکه این مداح از بازماندگان  دوران دفاع مقدس است و مردم خاطرات بسیاری  با نوحه‌های گرم این مداح اهل بیت دارند خبر درگذشت این مداح براثر کرونا آنها را متاثر کرد.

 در این باره بر اساس رسالت خبری خود و دوستی دیرینه با حاج حسین گفت‌وگویی با این مداح داشته است که وی در پاسخ اظهار کرد: من هم چنین خبری را شنیده‌ام و نمی‌دانم منشا این خبر از کجا است.

 این مداح برجسته جنوب کشور با همان تکه کلام معروف خود عنوان کرد: داغت نبینوم، ما همچنان با دعای خوب مردم  آماده خدمتگذاری در دستگاه اهل بیت عصمت و طهارت هستیم.

 فخری با بیان اینکه لازم می‌دانم از تمام تلاشگران مبارزه با ویروس کرونا که مانند دوران دفاع مقدس در خط مقدم به سر می‌برند برای آنها آرزوی سلامتی دارم، ادامه داد: امیدواریم که اهل بیت کمک کند و این ویروس منحوس هر چه سریعتر از کشور رخت برببندد.

 به گزارش آوای جنوب ، حسین فخری (متول۱۳۴۲) مداح و حماسه‌خوان مشهور خرمشهری با اصالت بهبهانی است.

حسین فخری، فرزند حاج حسن فخری از مداحان قدیمی خرمشهر و برادر محمود فخری است و هم‌اکنون در شهر اصفهان سکونت دارد.

او به همراه آهنگران و کویتی‌پور از مداحان فعال دوران جنگ بود و گفته می‌شود که در سال‌های اخیر به علت عوارض شیمیایی که در جبهه متحمل شده است از ناراحتی حنجره رنج می‌برد.

از نوحه‌های معروف وی می‌توان به «هفتاد و دو پروانه»، نوحه بوشهری «بنشین تا به تو گویم زینب»، ۱۳۷۰ با شعری از سید جواد عین الملک از نوحه سرایان بوشهری محله کوتی، نوحه «چه دشوار است پیمودن به هجران تو منزل‌ها» با شعری از حبیب‌الله معلمی، ۱۳۶۸ به مناسبت درگذشت امام خمینی(ره)، واحد «سکینه گفت با زینب»، شب عاشورای ۱۳۸۱، هر طرف می نگرم نیزه و شمشیر است و واحد «دلبر» (جز دلم کس نکند) در بامداد عاشورای ۱۳۸۹ اشاره نمود.

اکثر نوحه‌هایی که در سال‌های گذشته توسط او اجرا شده‌است، توسط شاعران و نوحه سرایانی چون حبیب‌الله معلمی، دکتر غلامعلی رجایی (زائر) و حبیب‌الله چایچیان (حسان) سروده شده‌اند.

وی در سال‌های اخیر نوحه‌هایی از نوحه‌های قدیمی بوشهری از جمله قتل شاهنشه، باز آهنگ عزا، شیعه زن بر سر، ای رمز شعور دل و… را بازخوانی کرده‌است.

فخری از معدود مداحانی است که کار اصلی‌اش در جنگ مداحی نبود، بلکه در کنار کار رزمندگی، مداحی می‌کرد و با بسیاری از شهدای سپاه خرمشهر همرزم بود.

حسین فخری از معدود مداحانی است که نه تنها برای مداحی خود وجهی دریافت نمی‌کند، بلکه حتی اگر چنانچه پس از برنامه، مبلغی به او هدیه داده شود، علاوه بر برگرداندن آن در مناسبت‌های بعدی از حضور در آن مراسم خودداری می‌کند

با دیگران به اشتراک بگذارید
  1. غلامرضا گفت:

    صدایگرم حاج حسین و خاطراتی که برای مردم ساختند هرگز از ذهن ملت بیرون نخواهد رفت……

else:
  • khamenei
  • hashemirafsanjani
  • president